Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard
őstag
válasz
Strengar
üzenetére
Én is vigyáztam az i5-re még csak sima asztalra sem tettem le soha úgy, hogy valamit ne tettem volna alá. Zsebben sem volt mellette soha más. Mégis az éleknél lepattogzott sok helyen. Amikor kicserélték garanciában utána tettem rá fóliát előre, hátra meg oldalra spectra wrap matricát. Na utána már nem volt baj, de akkor meg oda az alu tapintása. (Karcmentesen adtam el) Ott vagy ahol a part szakad. Nem tudom miért kell erőltetni a festett dolgokat.
szerk.: Vagy veszel rá tokot és/vagy full body fóliát vagy elviseled hogy kopni fog.
#728: A Nexus4-nél nem tudom hol van ilyen alu felület, mert az csuma műanyag meg üveg. (Szerencsére)
#730: Az iPhone sem festve van, hanem felületkezelve. Az alu külső része van "átszínezve".
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest