Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Az inaktív alatt azt érted, hogy a kijelölő négyzetbe nem is enged egyáltalán pipálni?
Gondolom mielőtt először felraktad az ARHD-t, csináltál egy full wipe-ot.
Esetleg FRG-t megkérjük ha benéz, hogy nála mi a helyzet, neki is az ARHD volt felrakva.Egyekként, ha már nincs szükséged a mentésekre, mert azt nem tudom, hogy kompatibilis-e a CWM mentés a TWRP, akkor javaslom tedd fel az utóbbit mert sokkal többet tud. Tetszik benne a sleep funkció, hosszabb molyolásnál, pl. nand backup le tudja kapcsolni a kijelzőt, így kíméli az akkut.
Szerk:
Pont ezt írtam. -
dani3l
őstag
Aztak...rva.. Kerek egy hatalmas nagy facepalmot meg egy pisztolyt.
User error volt, nem inaktiv, csak siman szürkevel van irva es ha nem pont a jelölönegyzetet talalom el, akkor nem pipalja ki..Mondjuk a recoverys jelenseg tovabbra is fönnall, ugyhogy talan nem vagyok teljesen hülye..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest