- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- DUNE médialejátszók topicja
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
benfolds
üzenetére
Nem próbáltam, mostanában amúgy magamnak is félelmetes módon kicsit leálltam a ROM-ozással, nagyon sokáig függő voltam hogy mindent kipróbálni, mindíg a legfrissebbet... Most ez stabilan megy, azt hiszem hogy ha nem kell, nem nyúlok hozzá
Bár érdekel mennyiben mást az IC 
-
ferob
őstag
válasz
benfolds
üzenetére
Nem, mivel egyben kell cserélni a kerettel és a készülék teljes megbontását igényli, de az utángyártott típusok nem fogják visszaadni a gyári kijelző minőségét, de persze attól még használható lesz.
Az említett gyári alapú ROM-ot és kernelt ajánlom én is másoknak, mivel ez a kettő a legfrissebb, míg a többi sajnos már az utolsó frissítéseket nem kapta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár érdekel mennyiben mást az IC