- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
csacsi67 #18751 üzenetére
Ezt nem értem, mi köze van a gyári romnak ahhoz, hogy a bootloaderben fastboot usb módban felismeri-e a pc a telefont vagy sem? Ha nem lenne rajta semmilyen rom, akkor is működnie kellene a fastboot parancsoknak.
farena: milyen verziójú hboot van a telón? külföldi fórumokon szintén téma, hogy többeknek nem ismerte fel a 64bites win8.1 az 1.54 hboot-os telót. Frissítettek 1.55-re (a gyári 4.3-as rom alapból is frissíti az hboot-ot 1.55-re) és utána ment bootloader módban a fastboot usb. Próbáld meg ezt, első körben ne romcserével indíts, ha nem muszáj.
Ugye usb2-es porton próbálsz csatlakozni a telóval?
-
Exelsior
őstag
válasz
csacsi67 #18751 üzenetére
Lehet hülye kérdés de miért jó nekem a Super CID? Gondolom a Főzött Rom OTA frissítése miatt kell nem?
Amúgy meg találtam megfelelő Stock firmware ami telepíthető recovery-böl de sajnos már nem elérhető.
Ezt keresgélem fel alá XDA-n is van de az a link is halott. Recovery-t a Rumrunner rakja fel?
Bocsi de ez kicsit szájbarágósabb mint One S idején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest