- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19928 üzenetére
most jut eszembe lehet egy kicsit utána nézek, nincs-e régebbi stock deox rom valahol a neten.
lehet érdemes lenne downgredelni egy rommal...mondjuk nem tudom a kamera vezérlő szoft az hova és milyen módon íródik be, illetve át.
a gond az az, hogy még a kamera szoft számát sem tudom hogyan lehetne ellenőrizni.... -
Kiskopika
senior tag
-
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #19893 üzenetére
Lehet nincs igazam, de azt szűrtem le az évek alatt, hogy a HTC-nek dolgozhat, mint fejlesztő-tesztelő.
Az összes infó, ami valós mindig tőle származott, ahogy a Desire óta követtem a dolgokat. Még anno inkább Llabtoofer volt az, aki az első rom-okat hozta a hivatalos megjelenés előtt aztán mike is csatlakozott ebbe a körbe. Volt is ebből elég nagy vitájuk, mert mike előbb kihozta az xda-s közösségnek valamelyik végső rom-ot. Azt valahogy úgy éreztem jobban köszönhettük pedig Llabtoofer-nek, mint mike-nak, innen is a nézeteltérés.
Azóta Llabtoofer csak szimplán kihozza ugyanabban az időben a rom-okat és kész, nem is foglalkozik mással, ahogy nézem, pedig nem ez volt rá jellemző, többet foglalkozott az aktuális flagshipekkel és a fórumozókkal. Ez már pár éves eset és azóta is így megy. -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #19891 üzenetére
Azt a cikket én is kamunak tekintettem, amíg nem néztem rá mike oldalára és twitterére: [link]
Egy ideje már mindenki cseszegette, ha visszaolvastok lehet látni, mire mit reagált és egészített ki, apró infókkal. A cikk kb összegzi az egészet és szerintem elég valósnak bizonyul.Az akkun nem lepődök meg Butterfly révén kötelező a nagyobb (plusz a többi gyártó is 3000 és fölöttit használ lassan), az új 805 szintén alapvető lenne és a ram méret szokásos HTC szerű hozzáállás, mivel ezt már régebben is eljátszották, hogy kevesebb rammal jött ki a csúcskészülék, mint a konkurenseké.
Ergo elég valós ezek után a spec, egyedül a kamera kérdéses ezek alapján, de az is növekszik.
-
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #19877 üzenetére
Amikor a kamerára kapcsolok, az első másodpercekben még nem is lilul, csak szépen lassan kezdi, a széléről a közepe felé, és ahogy lilásodik befelé úgy melegszik a lencse, a végén már forró, kb. fél perc alatt... Véletlen vettem észre ezt, mikor teljesen le akartam takarni...
-
enginev3.0
félisten
válasz
HUTCHDB #19873 üzenetére
Nem értek egyet, karácsonykor fotóztam vele szobában, vakuval és nélküle is, nem volt semmi hiba
Kivéve az, hogy a legkisebb emberi (fotós, vagy akit fotóznak) bemozdulás is élvezhetetlenné tette a képet, azt pedig elég nehéz megoldani, hogy senki ne mozogjon, főleg ha vannak vagy tízen a képen, viszont ha véletlen sikerült egy két jó képet csinálni, akkor azok teljesen jók lettek, lámpa mellett is, színek, élesség minden, de ilyen nagyon kevés lett, ahol semmi baj nincs a képpel
-
Koris
aktív tag
válasz
HUTCHDB #19812 üzenetére
Tudom miről beszélsz,nekem is maniám a laggmentesség.
Nekem a [Sentinel romok] a legfolyékonyabbak a Seeder nevű lagmentesítővel.Az ARHD rom alapján készül,de nekem folyékonyabb.Kár ,hogy már a V6 verziótól (4.4.2) már csak sense nélkül lesz. -
osztraksajt
őstag
válasz
HUTCHDB #19812 üzenetére
Nekem stock 4.3 telóm van és debreceni vagyok. Lagról nem nyilatkozom, mert én még C64-en nőttem fel, na ott volt csak lag míg töltött a kazettáról, megszoktam.
De ha gondolod összefuthatunk. kb 6-7 alkalmazás van rátelepítve pluszban, szóval tényleg teljesen alap a rendszer.
-
migabi24
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19812 üzenetére
Teljesen igazad van, nekem gyári érintetlen a telóm, de én is tapasztalom amit írsz, de még így is ez a legsmoothab android a nexusok után, az itt a gond, hogy nem egyforma az ingerküszöbünk, ami neked lagg azt más észre se veszi, én is samsungos voltam lehet azért ilyen érzékeny a lagszenzorunk
-
djapor96
senior tag
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19760 üzenetére
Az autógyár hivatalos szerv szerinted? Ha ennyire tisztába vagy a jogi dolgokkal emlitettem egy polgári peres és egy bünvádi esetet. Szerintem az autogyár hasonló mint a HTC de lehet már ezt sem jól tudom.De mind1 hagyjuk ne kerüljön erre sor, én azt mondom senkinek se a HTC tulajok közül.
Te az emailt honnét kaptad nem a HTC-töl mit irtak benne nincs garancia.Szerinted azt a papirt ha oda kerülne a sor a biroság nem fogadná el a HTC-töl? Amikor fehér feketén le van irva amikor nyitod ,hogy mik a következményei .
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19755 üzenetére
Akkor mi a bizonyiték a Te szavad? Pl van egy garis autod megtuningolod a szekértö megállapitja hogy a tuning miatt ment tönkre a motor .Ott sem a szakértö szavát veszik ugye figyelembe ha nem a tulajdonosét mert Ö azt állitja ,hogy Ö igazán nem csinált semmit az autoval. Reális dolgok.
Vagy részeg vagy és de azt mondod a rendörnek meg a biroságon is ,hogy én nem ittam semmit akkor ugye nem itélnek el mert csak a Te szavadra adnak.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19740 üzenetére
Azért nem igy van az teljesen hidd el nekem a HTC papirja többet ér mint a Te szavad . A per alapja pont erröl szol a garanciárol. Fehér feketén le van irva a nyitáskor ,hogy a garancia elveszik. Akkor miért ne érvelhetne vele bizonyitékként.Hülye lenne ha nem élne vele ha már oda kerülne a sor.
Én sem vitázok ismerem hidd el a jogszbályokat 23 évig volt rá idöm vele foglalkozni.Edenyke Példaként irtam nem sok köze van, de hasonló az eset. Szerinted nem komunikál a htc szerverrel? Ezt komolyan gondoltad?
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19738 üzenetére
Mert kitudja mutatni ,hogy nyitva volt. Ha nem tudna csak hasraütés szerüen rá mondaná akkor lehetne vita tárgya.Venni akarsz mondjuk egy telefont beleteszed a sim kártyád de nem veszed meg kb 10 ercig volt benne , kitudja mutatni a yard ,hogy a Te sim kártyád volt benne vagy is a Te neveden lévö.
Én amikor vettem lekértem 2 x alakalmat irt ,hogy nyitva volt nem is egyet tehát az is látta amikor vissza lett zárva majd ujra kinyitva.
A hatoság a tényeknek hisz ,nem a Te általad kitalált hülye történetnek .Akkor azt is rá lehetne fogni ,hogy Ök nyitották ki az után amiikor szervizbe adtad.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19730 üzenetére
Majd amikor raksz fel ujj romot és elinditod a készülkéket a msáodik menüt figyeld Ök sem hülyék hidd el tudják ,hogy nyitva volt.Mondom nekem 2 esetben volt nyitva napra pontosan leirták. Vannak ott a telefona jogi feltételek azt sem árt ha átnézed.
Abban igazad van ,hogy ha lekéred a kodot nem biztos ,hogy felhasználod de nem a kod lekérés alapján nézi meg.
HTC jogi rész olvasd át. -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19722 üzenetére
Akkor olvasd el az enyémet. Nem hinném hogy minden szervizbe küldött készüléket ellenőriznek. Nem szabad lekérni .Az a lényeg benne.
Loboda .De tuod én már azt lekértem és nekem az a készülék 2 alaklommal volt nyitva mind a 2 alkalmat le irta a HTC.
De olvastad a minimet .Ma át is vettem .Jó szerintem ott a t-intézte a cserét.
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #19725 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy htcdev-es nyitás, majd egy teljes gyári vissza állítás után, eltüntetve a nyitás minden nyomát, szervizbe küldött készülékről mit mondanak!
Ilyen még nem volt! Akik lekérdezték, mindenkinek nyitva volt a bootloadere miközben elküldte a HTC-nek az készüléke sorozatszámát, garancia ellenőrzése céljából!
Elég volt a HTC-nek hálózaton keresztül ránézni a készülékre, és már látták is a nyitást!csacsi67 kollégával lett volna egy lehetőség ennek a kipróbálására, de sajnos nem jött össze, mert búvárt csinált a telójából, miközben vártuk a HTC visszajelzését!
-
Levente17
tag
válasz
HUTCHDB #19598 üzenetére
Olyat mint amit mondasz..
Amúgy hetente többször is benézek 1-2 percre, de sosincs rá tok..A legutolsó kis nyomógombosra van tok de erre a szépségre nincs..
De nem baj..Benézek ma is hátha szerencsém van.
Megköszönném ha PÜ-ben küldenél néhány képet róla..Köszi előre is!
-
szekra
addikt
válasz
HUTCHDB #19595 üzenetére
Nem fogunk.
Amíg nem érzem, hogy megröccenne a stock rom addig nem fogok romolni, pedig én is szerettem régebben, sőt, még talán most is kedvet kapnék hozzá..
Levente17: én egy ilyen tokot vettem, tudom ajánlani a tokot és a boltot is. A hátlapja ennek is érdes egy picit, legalább nem csúszik annyira mint csupaszon, és elegáns marad benne a telefon. Rendelés után 2 nappal már meg is jött.
-
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #19543 üzenetére
Még néhány hónapja romolgattam én is ahogy kell, egyszercsak előjött ez a kamera-lilulás, (gyenge fényviszonyoknál lilás-kékes árnyalatot kap a kép) gondoltam, hogy az éppen aktuális romnak a hibája, nem foglalkoztam vele. Aztán mikor megjöttek a gyári frissítések a hiányzó funkciókkal, abbahagytam a romolást és visszaállítottam mindent gyárira, zártam a bootloadert s-on-ra állítottam, és hagytam, hogy a gyári frissítések felmenjenek sorra. Minden rendben is van a telóval, de szomorúan tapasztaltam, hogy a kamera-lilulás megmaradt...
De úgy gondolom hardveres hiba lehet, mert mikor be van kapcsolva a kamera hidegen, még jó a kép, aztán szépen fokozatosan lilul a kép, úgy forrósodik is a lencséje... -
Loboda
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19537 üzenetére
no másodjára sikerrel jártam.
minden perfektül visszaállt, még az ikonok elhelyezkedése is.
jó kis funkció ez!
ráadásul, ha jól értem, akkor naponta wifin automatikusan csinál mentéseket.(#19539) csacsi67!
lehet valamit elszúrtam korábban.... egy biztos, a google drive-al is működött! -
csacsi67
addikt
-
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #19488 üzenetére
Nekem személy szerint a Bulletproof vált be legjobban.
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #19469 üzenetére
Nem!
Firmware bootloaderből, fastboot parancsokkal telepíthető!1.Telefont fastboot-ba (hangerő le + power) és gépre csatlakoztat, majd a fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárból parancssorban a következőket kell beírni:
2.
fastboot oem rebootRUU (a képernyőn fekete háttér, szürke HTC felírat.)3.
fastboot flash zip firmware.zip (lefut a frissítés, de a végén hibaüzenet lesz, ezért újra kell futtatni!!!)4.
fastboot flash zip firmware.zip5.
fastboot reboot" -
TheProb
veterán
válasz
HUTCHDB #19454 üzenetére
Igen ez így van, ez a DLNA-t használja, ez ugye csak mediastreaming, viszont ha a teljes képes akarjuk "tükrözni", az már a miracast, amit még relatív kevés tv tud, az újak leginkább. Nézegettem a chromecast-ot, de az se elsősorban erre van, hanem inkább a tv "okosításra". legegyszerűbb módszer egy MHL átalakító, csak az meg kábeles, a többi wireless megoldás már jóval drágább
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19440 üzenetére
De a másik forumon azt irtad ,hogy a készülék nem reagál az adb parancsokra akkor pedig driver probléma van ami csak gyári alap rendszerrel tökéletesithető .Utánna fel kell rakni egy deodexedes romot arra rá engedni az s-offot.Gyári rendszert senki nem irt mert nem is lehet megcsinálni. A driverek miatt kell.
Ezt olvasd el nem Te vagy aki hasonló cipöbe járt. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19438 üzenetére
ezt csináld amit most irok ez tuti jó Download stock de-odexed 3.62.401.1 ezt rakd twrp böl amikor ez meg van inditsd el majd utánna flash fel a Download stock recovery 3.62.401.1 és ez felrakja a driverket utánna rakd vissza a twrp ugyan erre a romra majd ugy enged rá a rumot. Itt a link. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest