Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz csacsi67 #19761 üzenetére

Te nagyon sok mindennel nem vagy tisztában, de legalább arról hangosan véleményt nyilvánítasz.

Idekevered a szakértőket, meg kevered a jogi személyeket.
    Szerinted egy polgári peres eljárásban, ha egy jogi személy és egy magánszemély áll egymással szemben, akkor az előbbi az utóbbi felett áll az eljárásban?
    Baromira nem, mert tudod a polgári perben a felek egyenrangúak.

Állítod, hogy amit a htc leír a sablon emailjében, az bizony szentírás, amit senki nem vonhat kétségbe, még a bíróság is.
    Szintén hatalmas butaság, mert bizony kétségbe lehet vonni, mint már mondtam, a garancia ma jelenleg hatályos magyar törvények szerint nem vonható meg ilyen könnyen, főleg nem teljesen, de te csak azt tudod hajtogatni, hogy a htc valamit leírt, akkor az úgy van, gondolom még tisztességtelen ászf kikötésről sem hallottál, mert amit egyszer egy cég papírra vetett, az onnantól törvény szerinted.
    Hogy aztán a szakértő és a büntető per hogyan keveredett ide, azt végképp nem tudom.

Látszik, hogy halvány lila gőzöd nincs erről, de azért mondod a magadét.

Szerintem ezt a témát itt fejezzük be, legalább is én biztos már nem fogok reagálni a sok sületlenségre, küldözgesse csak a telefonod a napi jelentéseket a htcnek, de legalább a topicot ne offold tovább!

Új hozzászólás Aktív témák