- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hurrikan #2549 üzenetére
Lehet trollkodás, de a Sony Z baromi nagy nulla a HTC One és az S4 mellett (de még nem egy tavalyi modell mellett is elbújhat)... 5 percig bírtam nyomkodni, elment az életkedvem a lagolástól, az okádék minőségű kijelzőtől. A harmadik meg a merülés. Szóval ez a három dolog kb a legfontosabb egy telefonban.
-
hurrikan
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #2531 üzenetére
Gondolom ilyen Origo/Index és hasonló kaliberű oldalak közül várható. PCGuru/Gamestar. Esetleg PCWorld. Meg jó lenne PH lapcsalád is bekerülne. De nem igazán értem, hogy ezt miért kell 7 lakat alatt őrizni. Ennek pont, hogy remek reklám értéke lehetne a hazai piacon is.
-
-
Kori77
tag
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #2002 üzenetére
Vissza kell vonjam a GG2-ről mondottakat.
Ma az SV teszt készüléken nekem is megjelent egy kb. 3cm hosszú karc. Nem volt leejtve, pofával lefelé téve sem sehova. Zsebbe hordtam, kulcs stb .nem volt mellette ez biztos. Őszintén szólva gőzöm sincs hogy került oda. Többnyire homokszemek sem lehetnek a szolgálati egyenruhámban....
GG1 10x ennyit bírt....
Néztem az SV topikot, volt többeknek ilyen, szintén GG2-n. Tehát sok jót nem várhatunk. -
Balinov
titán
válasz
hurrikan #1829 üzenetére
koszi.
nem, nem igazan hasznalom. FB appon magan kivul nincs fenn semmi FB-vel kapcsolatos cumo. Elso korben disabled-re tettem a skype-ot, de ugyanugy Messages has stopped unexpectedly..Skype uninstall utan. Meg egy reboot-ot nezek, hatha az helyrepofozzaesetleg XDA-s topikot nem tudnad belinkelni? Nem gond, ha nem, majd megkeresem este
-
BenHans
addikt
válasz
hurrikan #1559 üzenetére
Ezt a vidit már én is linkeltem. Választ majd csak akkor kapunk erre, ha valaki feketét vesz és nekiesik egy kulccsal.
Várjuk a jelentkezőket!
Írtam pár napja, hogy tavaly a One-s fekete burkolatával is ez volt a baj, vissza is hívtak pár szállítmányt és később nem merült fel probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest