-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Remus389
veterán
válasz
akoska07 #2870 üzenetére
Én ezt értem, de mondjuk egy tuti boltban 200.000 és egy gagyi boltban 179000, de utóbbiban lehet "kipróbálták " a hülyegyerekek
20.000 Ft -ot is megér neked hogy te vágd el a koldokzsinort?
ennyi erővel veszel egy új merdzsot 18 misiert de előtte telefingtak az ülését az érdeklődők
ez van.
többet árt mint használ ha szivozik velük, még lehet rosszabbul jön ki
nem is beszélve arról hogy a gyárban is osszetapiztak, oké alaposan letisztitottak
persze megértem jobb ha tiszta új, de ezért visszavinni... veszodni, vitatkozni...
pár percet vagy órát birizgalta valaki
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Balinov
titán
válasz
akoska07 #1144 üzenetére
mindenkeppen probald ki..en is csak azt sajnalom, hogy egyedul voltam, nem volt aki egy masik telefonnal felvegye videora az elado dobbent arcat, mikor elment a series9 mellett es abban a pillanatban valtottam video source-ot....
melohelyen meg beindult a hangya...kolleganom tegnap megnezte, iszonyuan tetszett neki, ma meg mondja, hogy a Three-tol meg is rendelte elofizuhosszabbitos konstrukcioban...99€-ert...ez fel, amennyiert en vettem..
-
jacis
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
akoska07 #794 üzenetére
az a baj, hogy ezek a jelenségek, amit az előző hozzászólásomban írtam, minden eddig általam látott videóban benne vannak.
néhány napja linkeltem is egy összehasonlító videót, ( [link] ) de akkor borzasztóan le lettem itt hurrogva, hogy az biztos kamu.
sajnos nem úgy tűnik.
míg a másik telefon ugyanazon helyzetben nem ugrál, nem autófókuszál, és nem zavarja be az ellenfény, addig a ONE-t igen.
nyilván ez csak egy tulajdonsága a készüléknek, de most már ezt a részt én eltároltam és tudomásul vettem, hogy ilyen.
még egyszer köszönjük a videókat.akkuról van valami érdemi infód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Borderlands 4
- Erősítő, hangfalak
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest