-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
Gondolod egy Speedshopban kedvére válogathat a vásárló?
Addig cserélgetik amíg jó nem lesz?Ez a futáros dolog viszont érdekes.Aláírás után megnézheted és vissza nem veszi,T-nél lehet reklamálni.
Na most ha össze lenne törve akkor hirtelen már vissza tudná venni?
Ez így nem kerek... -
Ez nagyon jó lett,nekem nagyon tetszik.
Töltök fel hamarosan egy videót amit ma készitettem.
Jut eszembe...
vissztérve arra amikor vki irta,hogy nem felkapott a teló.
Hát eléggé az !!!
Nagyon sokan kérik el tőlem és mindenki azt mondja megrendeli.
Csak a műszakomon belül már 5 ilyen készülék van. -
k.soma
senior tag
Ez azért mégis elkeserítő
Az előző telefonom 1500-as akksija az alap másfél óra töltés helyett ha nyomkodtam akkor 2 max 2 és fél óra alatt feltöltött úgyis (nagy melegedések közepette).
Zoe-n engem senki sem vezet végig
Max ha én utánajárok mindenféle guide-nak. Azon kívül, hogy ha benyomom akkor kék lesz az az ikon nem jöttem rá semmire sem.
-
ForRedGlory
félisten
Semmi gond nincs vele (mondjuk nincs is mellette masik telefon mercenek). Sehol sem irtam hogy a HTC konstans rosszul lovi be a kepet, csak azt mondtam hogy sokkal hajlamosabb ra. Automata modban S4 meg sosem hibazott de HTC surun. Emiatt is irtam pl a cikkemben is hogy nem celszeru automata fokuszon hagyni. En is lottem mar szuper kepeket HTC-vel, csomo ott is van a cikkemben. Nem rossz a HTC ilyen teren sem, de azert ha valamiben le van maradva rendesen akkor el kell ismerni.
-
ForRedGlory
félisten
Ne haragudj, de te mégis miről beszélsz? Remélem vágod, hogy a 4/3-as a Samu, a másik a HTC
Az égboltos kékséget rohadjak meg ha értem mire gondolod, a Samsung azt (szinte) tökéletesen adja vissza, mint ahogy a színhűséget is. Ajánlom, hogy menj el a Budai várba verőfényes napsütésben, ha szerinted a HTC-nek van köze a színhűséghezA Halászbástyád is kukkantsd meg hogy milyen is eredetiben. A HTC sötét, színhűtlen képet csinált ennél a példánál. Nem értem hogy nem lehet ezt észrevenni. Nagyon elvakultnak kell lennie hozzá, az biztos. Van neki jobb pillanata is, de ez a jellemzőbb. Nézd meg ezt, aztán meg ezt.
-
Burt1793
veterán
Pont nem, néztem is, hogy a kékes kép mennyivel pixelesebb, hát bizony azt csinálta a One...
Menjetek rá a kép adataira, a szép színű az 13 megapixeles, a kékes meg csak 4. Innen meg már egyértelmű!
Xaels: bocs, lekéstem...de legalább igazunk van.
FRG: Cseles vagy, a második kettőnél meg a samu a második. Akik látatlanban ítélkeztek azoknak is a samu tetszett.
-
ForRedGlory
félisten
Most csak egy, mert melózom, de majd keresek, ha kell még. Érdemes a színeket is megnézni. Szikrázó napsütés volt. És igen, aki volt már a Budai várban, könnyen megállapíthatja, hogy közel sem olyanok a falak, mint amit HTC tálal
Ezért sem hiszek egy tesztnek sem amelyik az ellenkezőjét állítja (a kevés fényes fotók más tészta, ott HTC tényleg jobb, de sehol máshol nem ezen kívül)
-
törölt tag
Szerintem pont ez az, hogy a samuk nekem picit a megszokott, "girl next door" külsőt hozzák, és belül hiába nagyon jók, ha egy idő után úgy nézek rá, mint a jól megszokott partnerre. Ennek megvan az előnye is, az kétségtelen, de számomra a One tipikusan az az "emberfeletti" szépség, akit nem gondolod, hogy megkaphatsz, aztán amikor mégis, kiderül, hogy nem csak szép, hanem ha szépen rászánod magad, évek alatt egész sok kis titkát megismerheted. A 10 perces ismerkedés alkalmával én legalábbis ezt szűrtem le. Nem voltam elájulva attól, amit a belső nyújtott, viszont tudom, hogy ki tudnék hozni belőle többet is, lassacskán. Viszont a külső és a feeling annyira prémium, hogy eleve nincs vele teljesítési mániám. Az S4 ellenben (és a 3-mal is így vagyok) egy durva powerhouse, de kell is neki, mivel nem tudom úgy kézbefogni, hogy ne húzzam a szám. Kárpótol, nyilván, ha bekapcsolom a kijelzőt, de az S3 is, ha nem nyomkodom folyamatosan, akkor az a barátnő, akit kicsit szégyell az ember, és meg kell magyarázni a haveroknak, hogy miért is olyan nagyszerű.
-
BenHans
addikt
"A HTC nem divat, megszállottság, stílus !!!!!" Pont emiatt nem szívesen vennék mást. Nagyon megtetszett az S4 is a sötétszürke eleganciájával, de valahogy nem érzem azt amit egy HTC esetében, nem tudnék átállni arra a felületre és nagyon hiányoznának az animációk is. Számomra a Sense-nél nincsen jobb.
Így arra jutottam hogy még 1 évig gyötröm a One X-em, és csak jövőre cserélek, úgy érzem jövő év elején nagyobb durranás lesz. -
Xaels
félisten
A fókusz sincs meg és az fps is kevés úgy néz ki. Úgy néz ki valami bug lehet az oka az alacsony fps-nek.
Durva minőség lett.
-
N4ri87
senior tag
Ha egy régi kontakt mentésből csináltad, akkor azt hiszem ott a hiba. Nekem a Desire ugyan ezt csinálta, de ha újra beállítottam az eredeti képpel (ez rom csere után történt a gelária tartalmának vissza állításával), akkor újra tiszta volt.
(#2991) Xaels
Ami T tájékoztatása szerint egy hanyagolandó módszer. Mondták ezt akkor, amikor az i5 (hú de nehezemre esik vissza fogni magam és nem agyon fikázni) szervizbe került.
-
-
LUCKY78
tag
kedden voltam az üzletben mert volt 4db, de sajna lemaradtam önhibámon kívűl. mivel a szálybabaszott expansys-al volt némi vitám a pénz visszafizetéssel kapcsolatban. ugyanis lemondtam a rendelésem elméletileg 12nappal az érkezés előtt, de rá fél órára levonták a bobót a megadott kártyámrol és már időben nem volt nállam zseton. Majd csütörtökön beszéltem telefonon az eladóval a lipcseiGSM nél és abban maradtunk, hogy hétfőn hív, hogy a beszállítója mennyit, és mikorra tud prezentálni a one-bol.(pénteken még rámtelefonált hogy elméletileg hétfőre lesz. ha igen, kedden átveheten)így kiváncsian várom, hogy mi lesz ebböl. a bolt elég szimpi volt és úgy láttam htc fun a tulaj is meg az eladó is...
-
ForRedGlory
félisten
Jó, a karcot nem úgy kell elképzelni, hogy normál használat mellett látszik, természetesen. Nem 100-as szög karcolta meg, de egyértelmű, hogy nekem van rajta pár hajszál karc, aminek nem is értem az eredetét. Rátettem a HTC gyári fóliáját. 2990 Ft volt Speedshopban, kapásból az első rosszul ment rá, mert a szélén nem tapaszt le, de a második (mert kettő van benne), már elég jó lett. Könnyen siklik az ujjam rajta, nem látszik, hogy rajta van, eddig tetszik.
-
hurrikan
addikt
Méh ha csak beérte volna...
meg is előzte. Telenornál már előrendelhető az S4, pár nap és a T-nél is előrendelhető lesz.
Az One még meg sehol....
Kérdezgettem facen, Telenor még csak tájékoztatást se tud adni mikor lesz, Voda várja hónapok óta de mindig kitolja újabb 2héttel a HTC a szállítás idejét. A T-mobile meg azt válaszolta, hogy május elejére van ígérve a HTC részéről de elképzelhető hogy Júniusra csúszik. -
-
Xaels
félisten
Hehhh? Desire / Sensation / One X a legutóbbi 3 telefonom. Ebből a 3-ból egyiknek sem volt semmi baja a hátlapjával és bár a Desire kamera lencséje gyárilag maszatos volt(kis fogkrém és puha rongy segített), de karcolódni nem karcolódott ahogy a Sensation-é sem. Viszont sajnos a One X kamerája előtti lencse hajlamos rá. Néha 1-1 olcsó tokkal nagyobb kárt lehet okozni mint amit a "védelem" tekintetében nyújt.
-
Xaels
félisten
Nem feltétlenül
Én sem azért akarok most egy Flip tokot, hogy 0-24ig benne legyen hanem amikor filmet nézek majd unalmas tartalékos óráimban akkor nem a fejhallgató tokját és a laptop táskát kelljen arra használjam, hogy pozicionáljam a telefont a kívánt szögben. Én csupaszon, zsebben hordom általában a telefonjaimat és a legtöbbet makulátlanul adtam tovább. A One X-et is úgy fogom. Attól, hogy nem bújtatom tokba még vigyázok rá.
(#1703) hurrikan: azt olvastam, hogy az áprilisban forgalomba kerülő készülékek már így viselkednek viszont az ISO bugra jönnie kell majd frissítésnek attól függetlenül.
-
LUCKY78
tag
(na most akkor én vagyok a vásárló vagy legyek a pszichológusa?) de komolyan...
valami hasonló üzenetet kaptam én is, csak már nem írtam le...
gondoltam hogy az exp-nál azért csinálnak is valamit. eléggé degradáló ez a hozzáállás.
vagy akkor nem kell rendeléskövetés opciót adniuk, mert ez így nem az. elég sok mindent rendelek, rendeltem külföldről (ebay, amazon...) és ott a rendeléskövetés az legalább az, aminek hívják. na mind1.
Amúgy a H1 megjelenéséig eléggé elvoltam keseredve, hogy már megint iphone-t vette, de a szokás hatala, meg az alma marketing porszívója vezérelt, hogy megvegyem. nem bántam meg félre ne értsetek, de már ez a 4. iphone-on és már nagyon unom!!! ios=faék! Ahogy bemutatták a H1-et ismét elfogott az az érzés ami a 2G iphonnál kerített hatalmába még 2008-ban. Jó ez a HTC úgy ahogy van! Jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest