- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leafnshit
tag
Sziasztok! A teszt megjelenése óta követem a topicot, mert szerelmes lettem a telefonba első látásra (talán van itt olyan aki hasonlót tapasztalt
. Vártam-vártam, hogy csökkenjen az ára, vagy jöjjön esetleg valami Telenoros akció, de ez nem akar megtörténni. Ezzel szemben a T-mobile oldalon ez a sokadik leárazás, most épp 135k a dominós csomag, ami több mint jó ezért a telefonért. Gondolkodás nélkül meg is venném, ha történetesen nem lenne gyakorlatilag kivétel nélkül minden ismerősöm telenoros. Jelenlegi díjcsomagomban temérdek emberrel is ingyen beszélek ~2000 forintos havidíj mellett. Szolgáltató váltás után viszont ez a telefonálás minimalizálása mellett is többszöröse lenne (hosszútávon elveszne az előny amennyivel olcsóbb maga a készülék a telenorral szemben, ott 170k). Reménykedve kérdezem (ugyan sejtem a választ), hogy van e valamilyen megoldás arra, hogy garanciavesztés nélkül függetleníteni lehessen egy telefont (nem tudom szabad e ilyet kérdezni, remélem igen)? Sajnos egy ilyen árú telefonnál, már szerintem nem lehet megkockáztatni azt, hogy valami baja lesz, és repült az ablakon 150k jó magyar forint.
Előre is köszönöm a választ! További szép estét/éjszakát
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest