- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Én ma visszavittem. Egy T-s boltból átküldtek egy T-pontba. Ott álltam a sorban vagy 1 órát, (platina kártyával), és már majdnem úgy voltam vele, hogy jó lesz ez így ahogy van, de aztán győzött az hogy visszaadjam. Tudom hogy zavart volna a dolog, ezért döntöttem így.
Sajnos cserélni nem tudtam, megpróbáltam de nekem nem sikerült meggyőzni őket.
Most várom, hogy legyen megint készleten, és jöhet a menet.Mindamellett azért mentem át a T-pontba, mert a másik boltba azt mondták, hogy ha van nekik raktáron, akkor kicserélik nagy eséllyel, ezért is álltam végig a sort. Tök fölöslegesen, szóval ha ilyet hallotok, akkor nem igaz, ne szivassátok magatokat...
(ja mellesleg vicces volt. Úgy vették át a telefont, hogy meg sem nézték a csomagot. Ki sem nyitották, mi van benne, így akár egy adag semmit is tehettem volna bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest