- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Igen elvileg mindent kiválasztottam... international is... Lehet nem jó a zip vagy a franc tudja...
Köszi a linket
Elég lassan jött lefelé a netem miatt ezért addig feltettem az M7_Sense7_Artmod 10.0-át
stock kernelt választottam ki,mert ezekben a kernelekben még új vagyok nem akartam elszúrni semmit!
Felment minden gond nélkül... működik a teló is
Az lenne a kérésem kérdésem,hogy az álltalad ajánlott insertcoin jobb-e ennél,főleg,hogy az artmodon még 5.01 droid van....
Ha igen akkor addig nem lakom be a telót és akkor felteszem az coint....
Ezekkel a kernelekkel mi a helyzet melyikeket szabad feltenni? Ugye az artmod-nál volt vagy 3 lehetőség...
Az insertnél is van vagy az csak stock?Ha már egyszer főzök szeretném a legjobbat kihozni a telóból ezért kérdezek ennyit most!
Ha elkapom a fonalat és megértem akkor menni fog minden magától!Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elég lassan jött lefelé a netem miatt ezért addig feltettem az M7_Sense7_Artmod 10.0-át