-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #29570 üzenetére
Nem is kellenek azok az apró frissítések, szerintem ne fecceljen bele a HTC feleslegesen energiát!
Jöjjön az L, és ennyi. Már ha azt sem kapnánk, akkor sem lehetne 1 szavunk sem!
Én azt még nagyon várom, aztán telefoncsere.(#29573) Ununqatrium:
Én monitor tisztító spray-el szoktam a telót tisztítani.
Van hozzá 1 antisztatikus nemtom milyen törlőkendő, és úgy azzal.Nem csak a kijelző részét, hanem a fém burkolatot is, meg a műanyagot is.
A beats logóból még 1 nanométer nem kopott le, pedig tokot nem látott a telefon!
A műanyag része olyan gyönyörűen fehér, hogy el sem hiszem! Azt is jó erősen szoktam tisztítani ezzel a párossal!Ja a telefon már 1 éves!
Ez volt a külső, a belsőről ne beszéljünk!
Na jó, pár szót mégis.
Kamera olyan lila képeket csinál már nappal is, hogy vállalhatatlan. Tűző napfénynél nem jelentkezik egyedül a hiba. A kijelzőben bal oldalt középen 1 sárga folt található. Apró, de ha játszok, melegedés hatására akkora lesz, mint a hüvelykujjamon a köröm!Plusz az aksi sem a régi, merül elég durván már....
Na mindegy, ez nem panasz volt, most pénteken leadom a T-nél, aztán dolgozhat rajta a szerviz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest