Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ForRedGlory

félisten

Most már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, a kijelző jobb oldalától számított mintegy 1 cm-es függőleges részen tömérdek pixelhibát találtam, ráadásul van, ami csoportos, nem is egy, leginkább az alsó részén, de felül is van elvétve pár. Azt hiszem megy vissza gariba, mert kezd kicsit sok(k) lenni a "jóból".

Először beazonosíthatatlan oknál fogva megjelent a bal felső szürke részen egy minimális karc, amit hétfőn vettem észre, most meg csütörtökön észrevettem, hogy a kijelző néhol enyhén karcos, most meg azt, hogy tömve van pixelhibával, ami csak fekete háttér esetén látszik. :W

Nem tudom, hogy nekem van-e ilyen szerencsém, de a HTC-re ez már megint nem vet jó fényt. Hihetetlen... bár örülhetek is a pixel hibának, elvégre kapok majd bele egy vatta új kijelzőt, amikor csak akarom... Lehet, hogy majd pár hónap múlva fogom és kicseréltetem, gy a fél telefon megint új lesz. Aztán, ha így folytatódik, adom is el... pedig esküszöm, próbálom megszerettetni magam a HTC-vel, két nap alatt három ruhát (tokot...) is kapott, erre...pf... lehet érzi, hogy eddig leginkább Samsungom volt, és ott baszik ki vele, ahol legjobban fáj ;]

Új hozzászólás Aktív témák