Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Most már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, a kijelző jobb oldalától számított mintegy 1 cm-es függőleges részen tömérdek pixelhibát találtam, ráadásul van, ami csoportos, nem is egy, leginkább az alsó részén, de felül is van elvétve pár. Azt hiszem megy vissza gariba, mert kezd kicsit sok(k) lenni a "jóból".
Először beazonosíthatatlan oknál fogva megjelent a bal felső szürke részen egy minimális karc, amit hétfőn vettem észre, most meg csütörtökön észrevettem, hogy a kijelző néhol enyhén karcos, most meg azt, hogy tömve van pixelhibával, ami csak fekete háttér esetén látszik.
Nem tudom, hogy nekem van-e ilyen szerencsém, de a HTC-re ez már megint nem vet jó fényt. Hihetetlen... bár örülhetek is a pixel hibának, elvégre kapok majd bele egy vatta új kijelzőt, amikor csak akarom... Lehet, hogy majd pár hónap múlva fogom és kicseréltetem, gy a fél telefon megint új lesz. Aztán, ha így folytatódik, adom is el... pedig esküszöm, próbálom megszerettetni magam a HTC-vel, két nap alatt három ruhát (tokot...) is kapott, erre...pf... lehet érzi, hogy eddig leginkább Samsungom volt, és ott baszik ki vele, ahol legjobban fáj
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest