- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
válasz
Ramius #18317 üzenetére
Ha bemész az ébresztőbe, amikor szerkeszted az ébresztést, akkor jobb felső sarokban van egy + jel.
Arra ráböksz és azt raksz be, amit akarsz és mindegy, hogy hol van a hang, mindet megtalálja.Nekem így van beállítva. Csengőhangoknak is FLAC-et használok.
Más. Akkumulátor. Nekem kb. 2 hete van meg a telefonom. Átlagos felhasználó vagyok, néhány hívással, állandó net kapcsolat, Google Now bekapcsolva, a helybeállítások is aktív, akkor keres hálózatot, helyet, amikor csak akar. Push aktív a Gmailon és az Outlookon is. Netezgetek, ha kocsiba ülök, akkor Bluetooth a hívások miatt. Ma reggel hétkor vettem le a telefont, most 86%-on áll.
Csak az első két nap mentem 30% alá, de ugye az az átállás időszak volt. Most olyan 50%-kal zárom a napot. Reggel szoktam emiatt töltőre rakni egy - két órára. Energiatakarékos üzemmód kikapcsolva, fényerő maximumon, de automatikus üzemmód bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest