- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowmancer
csendes tag
Hali.
Kicsit megkésve, de végre én is beszereztem egyet
Tegnap este és ma reggel kezdtem kóstolgatni és lenne pár kérdésem.Nem nyüstölöm mégis úgy felmelegedett, hogy az már kényelmetlen. Van hogy az oldalát is rossz fogni. Nem volt még soha fém borítású mobilom, tudom hogy érzékenyebbek a környezet hőjére, de ez számomra szokatlan. Lehet csak azért meleg mert most áll be? Nem volt még használva, új stb.
Ti tapasztaltatok ilyet? Fog ez változni?A másik, hogy hogyan tudom a legjobban megkímélni az aksit? Milyen energy saver beállításokkal? Appra vagy másra gondolok, a lényeg hogy folyamatos internet kapcsolat legyen. Gondolok ilyenre hogy 4G helyett 2, futó appokat kinyomni. Trükkök, tippek?
Illetve hogyan kell az aksit tölteni? Régen volt az oldalon egy teszt (2004)ahol pont ezt tárgyalták, miszerint túltölteni nem lehet, ne várd meg míg teljesen lemerül, havi egyszer nem árt viszont ha fullra lemeríted majd kikapcsolt állapotban töltöd, hogy a cellák egyenletesen kapjanak energiát (bekapcsolt állapotban más más cella aktív egyidejűleg).
Majd tíz év telt el, aktuális még?Az utolsó téma pedig a védelem. Rengeteget olvastam ezt a topicot megnéztem a sok linket a különböző tokokról, elolvastam a karctapasztalatokat meg hogy mit javasoltok.
Úgy döntöttem hogy nem szeretném elbújtatni tokba, ezért vennék egy bodyguardz full body kit fóliát. Használtatok már ilyet? A fólia nem csökkenti az érintőképernyő érzékenységű? Érdemes befektetni?köszönöm előre is. Sok kérdés lehet troll szagú, de nekem egy mobil átlag élettartama 3-5 év, erre pedig maximálisan vigyázni akarok, szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle. Első HTCm, eddig Sony fan voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest