- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowmancer
csendes tag
Hali.
Kicsit megkésve, de végre én is beszereztem egyet
Tegnap este és ma reggel kezdtem kóstolgatni és lenne pár kérdésem.Nem nyüstölöm mégis úgy felmelegedett, hogy az már kényelmetlen. Van hogy az oldalát is rossz fogni. Nem volt még soha fém borítású mobilom, tudom hogy érzékenyebbek a környezet hőjére, de ez számomra szokatlan. Lehet csak azért meleg mert most áll be? Nem volt még használva, új stb.
Ti tapasztaltatok ilyet? Fog ez változni?A másik, hogy hogyan tudom a legjobban megkímélni az aksit? Milyen energy saver beállításokkal? Appra vagy másra gondolok, a lényeg hogy folyamatos internet kapcsolat legyen. Gondolok ilyenre hogy 4G helyett 2, futó appokat kinyomni. Trükkök, tippek?
Illetve hogyan kell az aksit tölteni? Régen volt az oldalon egy teszt (2004)ahol pont ezt tárgyalták, miszerint túltölteni nem lehet, ne várd meg míg teljesen lemerül, havi egyszer nem árt viszont ha fullra lemeríted majd kikapcsolt állapotban töltöd, hogy a cellák egyenletesen kapjanak energiát (bekapcsolt állapotban más más cella aktív egyidejűleg).
Majd tíz év telt el, aktuális még?Az utolsó téma pedig a védelem. Rengeteget olvastam ezt a topicot megnéztem a sok linket a különböző tokokról, elolvastam a karctapasztalatokat meg hogy mit javasoltok.
Úgy döntöttem hogy nem szeretném elbújtatni tokba, ezért vennék egy bodyguardz full body kit fóliát. Használtatok már ilyet? A fólia nem csökkenti az érintőképernyő érzékenységű? Érdemes befektetni?köszönöm előre is. Sok kérdés lehet troll szagú, de nekem egy mobil átlag élettartama 3-5 év, erre pedig maximálisan vigyázni akarok, szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle. Első HTCm, eddig Sony fan voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest