Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
hi,
tudjátok, hogy a google mennyiért adja a navigation appot? ki akarom próbálni, és ma indult el a 30 napos próba. csak kíváncsi vagyok... -
-
brownus
veterán
válasz
umfrider #990 üzenetére
nem tervezek cserét, de ezt megnézném: Augusztus végétől kapható a gyárilag MIUI ROM-ot futtató MI-ONE a képek alapján minőségi cucc lesz.
-
umfrider
senior tag
-
Maxentius
addikt
#Loituma69: Nekem nincs igazán alternatíva. De ha a WP7 Mango tudása kicsit nagyobb lenne, akkor egy Nokia Sea Ray-t elfogadnék talán... (bár még be se mutatták
)
#zezoka: Igen, még az 1.31-es van kinn, a következőből (2.33) még csak beta van, ez már 2.3.4 alapú lesz Gtalk-videóval (és "rendes", azaz 3G-videóhívással is!), az enyém még 2.3.3-as alapú.
Samsungra: +1! Az i8910 HD-val igen sokat szenvedtem...
-
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #985 üzenetére
Ami neked van 1.31, az még mindig a legújabb? Ez 2.3.4 alapú? Tehát pl alapból lehet vele videótelefonálni, meg ilyenek?
(megint elkapott a hév, de nekiállni egyenlőre nem merek: kár, h nincs egy olyan progi, amibe beolvasom amit rá akarok tölteni romot, azt megcsinál egy gombnyomásra midnent az s-offtól, rootig, rom mentésig, mentésig, visszaállításig mindent
)
-
Loituma69
őstag
Ha eladnátok incredle s telotokat milyet vennétek helyette? Galaxy s 2 kívül!
-
Maxentius
addikt
Nézzétek meg EZT a videót!
-
Maxentius
addikt
-
Loituma69
őstag
háttérképet szerettem volna cserélni és felugrott a kép, hogy galéria astro fájlkezelő stb legyen az alapértelmezett program és én véletlenül nem a galériát jelőltem, hanem az astro-t. Hol hogyan lehet beállítani alapértelmezettnek háttérkép beállításnál hogy a galéria legyen az alapértelmezett ne az astro?
-
umfrider
senior tag
Ez általában mindenhol így van, de érdemes elolvasni a honlapon a jótállás feltételeit! Ugyanis én az Új GSM-nél vásároltam, személyesen nem mondják ( mert miért is kéne nekik, ha már le van írva ), de a honlapon fel van tüntetve, hogy hiába dörömbölök a E-care ajtaján, csak egy kupac szart fogok kapni, ugyanis rajtuk keresztül jut el oda a készülék!
-
brownus
veterán
válasz
Maxentius #971 üzenetére
megoldódott a probléma, mert a lány visszament az xxl-be, és 5 perc hablatyolás után beismerték, hogy belenyúltak a htc-be, de ők csak jót akartak.. és átvették, és ők küldik el az ecare-be. s mint kiderült, jó viszonyt ápolnak velük, nem is értem miért kellett ez a kis közjáték...
(azon gondolkozom, hogy akár fel is lehetne jelenteni őket a fogyasztóvédelemnél, vagy valahol, mert ők gyári htc incredible s-t árulnak, pedig nem... és nem tájékoztatják a vevőket erről. legalább szólnának, hogy ha gond lesz, akkor hozzájuk vigyék a mobilt, és ne rögtön az ecare-hez.)
-
umfrider
senior tag
Én azért felháborítónak tartom, hogy ilyen sz@r minőségű képeket csinál...! Nyilván nem fogom összehasonlítani egy digitális géppel, de még az 5 mp-s Legenddel is messze jobbakat készítettem! A kontrasztot félhomályban nem tudja magának beállítani, hiába használom a kézi beállításokat, minden kép előtt el lehetne b@szkódni vele 5 percet, mire NAGYJÁBÓL sikerül belőnöm a képet.
ez nagyon rosszul esett. Többek között ezért nem Desire S-t vettem, mert 8 mp-s a kamera + dual led.Akárhogy nézem, minden egyes modellnél megmaradt a HTC-nek a jellegzetes képminősége, amit nem szívesen hasonlítanék össze gy Symbianos telefonéval. Vol régebben egy nokia 5530-am, 5610-em, 3,2 mp-s kamerával, de a HTC-k a közelébe sem érnek. Hiába jobb az android, hiába HTC, sírva hasonlítanám össze a fotókat!
Ezeket az 5610-el készítettem még 3 éve, a mienk mikor fog ilyeneket csinálni?!
( bár hozzáteszem, hogy napsütésben szépek a képek, de hát nem Hawaiin élek, ahol mindig tűz anap )
-
Loituma69
őstag
hol lehet vagy lehet e egyáltalán beállítani, hogy ne 3gp-ben vegyen fel hanem mp4-ben!?
2.3.3 van fent -
brownus
veterán
válasz
Maxentius #964 üzenetére
azt vágom, és ott van alul 3 db. álló deszkás droid. azoknak ott kell lennie?
miből állapítom meg, hogy ez tört mobil-e vagy sem?mert a sztori röviden, egy baráttal történik éppen:
vett egy incrediblet az xxl gsm-ben, pár hónapja, és a 2.3ra való frissítés után jöttek elő a problémák: nem tudott csatlakozni wifire, nem hallották telefonálás közben. belassult, nem úgy viselkedett mint előtte. elvitte az ecare-be, és ott mondták a lánynak, hogy bocsi, ez a mobil törve van. az xxlgsm-nél meg azt állítják, hogy nem nyúltak hozzá. akkor ki hazudik?
a lány nem rootolt, akkor a lúdas csak az xxl gsm lehet. fura... -
brownus
veterán
ha bootolásnál lenyomva tartom a hangerő gombot (lefele), és ha látok 3 db, nem mozgó deszkás droidot az mit jelent? hogy tört a mobil?
-
brownus
veterán
úristen...
de az a furcsa, hogy mi a tököm csinált ekkora adatforgalmat? egyetlen egyszer sem jött fel a sarokban a e/3g/h ikon. direkt figyelt erre, hogy véletlenül se legyen gond,.
ezért bocs:
MOCSKOS GUSZTUSTALAN SZOLGÁLTATÓK!!!!! ezt is csak itt lehet velünk megcsinálni, a birka, és mindent beszopó magyarokkal... vajon ebből az 560ezerből mennyit utal át a telenor a horvát cégnek?? gondolom a töredékét
-
brownus
veterán
srácok, kell egy kis segítség, beszoptuk ezt a kurva adatforgalmazást...
röviden annyi a történet, hogy bnőm a céges kártyát kicserélte a magánra. amin nincs előfizetve mobilnet. rögtön kilőttük a 3g-ét, hogy ha akar se tudjon forgalmazni a teló. mégis csinált 20MB forgalmat, ami huszonpár ezer ft, és most nagy levegő.... nem írok semmit, csak gondolok....
mi a teendő ilyenkor? a franc akar fizetni a telenornak ennyit, szaros 20MB-ért. a kurvaannyukat ezeknek a rablógeciknek.
-
brownus
veterán
Google CEO: I need a phone, can someone buy me a Motorola?
- Few hours later: Done.
- Great, which model?
- Model ...? -
Maxentius
addikt
Nekem sem. PC-s netmegosztással és GPS-szel is próbáltam, WiFi kell hozzá még? Azt hinné az ember h holmi cellainfó elég lenne, de nem, így viszont nem sok értelme van a reklámvideóknak sem, ahol nagy elánnal mutatják h "ha a vonaton hagytad a telefont, ezzel egyből láthatod". Nyilván majd az ember bekapcsolva hagyja a WiFi-t, a GPS-t, a 3G-t (marhára életszerű...), akkor fél nap után felforrósodik és lemerül a teló, szóval rövid ideig lehetne látható a kereső számára...
-
Maxentius
addikt
Nem működött sose teljes pompájában, már a korai DHD-tulajok is panaszkodtak rá, azóta se lett kijavítva. Kár, mert pl. a telólokátor hasznos lehet...
-
umfrider
senior tag
Nekem működik a sense.com odlal, bár a lokalizáción kívül nem tudom, hogy van-e valami más értelme...!? Kéne lennie?
Nekem megnyitja a saját névjegyemet, viszont néha csinált olyat, hogy a híváslistába ráböktem épp a hívandóra, de nem történt semmi. Ideges lettem, ráböktem kb 10x majd 15-20 mp után mikor lezártam a kijelzőt, utána hívta az illetőt
-
brownus
veterán
nálatok működik a htcsense.com oldal? az egy dolog, hogy helyesírási hibákkal van tele, és amikor posztoltam egy-két screenshot képet a htc FB magyarország oldalára, hogy ez azért igénytelen, le se szarták. fura... van egy ilyen okos telefonunk és nem megy a sense oldal. nem mintha minden nap használnám, de ha van akkor legyen már használható! ne adj isten ellopják, akkor jól jönne.
még egy dolog; belépek a telefonkönyvbe, és amikor a saját profilomat nézném meg, nem történik semmi. csak betöltés... betöltés... ezt miért csinálhatja??
-
umfrider
senior tag
válasz
Maxentius #946 üzenetére
Igen, nézem, ez mondjuk szimpatikus, tetszik, hogy van hozzá pót akksi töltő is
Csak pót akkumulátor kellene, rendelnék én is olyan goldot, de nem vagyok regelve eBay-en, a bankkártyám is csak hamarosan érkezik, de nem is tudom mit hogy kell!( mondjuk olyat nem tudtok, ami olyasmi dokkoló, mint az iPhone-okhoz? "hangcucc, stb" Nem hinném, hogy vennék, csak kíváncsiságból )
-
umfrider
senior tag
Tudtok esetleg olyan magyar oldalt, ahol tudnák vásárolni az IS-hez asztali dokkolót?
-
zzola
titán
Üdv!
Rendeltem e-bay-ről kijelző védő fóliát ilyet. Mivel másik készülékem lett, így nem kell! Ha állod a postaköltséget, ingyen odaadom, bontatlan... -
Loituma69
őstag
A hivatalos 2.3.4 mikor lesz?
-
Maxentius
addikt
Akit érdekel, a Virtuous Unity következő, 1.33-as kiadása 2.3.4-es alapú lesz, és emiatt késik egy napot.
Forrás
-
umfrider
senior tag
Mellesleg rájöttem!
Nem tudom, hogy ki melyik telefonboltnál vásárolta a készülékét, de ha 110v-os töltőt kaptatok, akkor azon a készüléken 100%, hogy nincsen EU HTC garancia!!!
Persze olyan lehet, hogy olcsóbban vetted, 230-as hálózatit kapsz és nincs rajta, de ha 110-es, akkor még csak erőlködni sincs értelme... -
G_Gabi
csendes tag
válasz
umfrider #924 üzenetére
Oké de ha Apndroiddal vagy vmivel letiltja a mobilnetet, akkor csak sima cellainfóval segít, legalábbis nekem semmi adatforgalmam nem lett pedig nyíregyháza - siófokot lenavigáltam igaz nem a maps-szal hanem a htc locations-ével.
Sztem az apple hülye lenne ezekben az időkben ilyen nyilvánvaló lopást eszközölni, csak vmi ügyes photoshop mester lehetett. Bár azért előjött bennem a szemét és remélem, hogy tényleg ilyen lesz és a htc betiltatja a terméket, én nagyon nevetnék
Szerk: most nézem a képen a "Waterproof" feliratot, a végén strapamobilt csinálnak epölék?
-
Maxentius
addikt
Félig OFF, de ez az új renderelt kép az iPhone 5-ről kiverte nálam a biztosítékot! Ha valóban ilyen lesz, akkor a HTC máris perelhetné az epölt dizájnlopásért... (pont a mienk alapján készült!!)
-
umfrider
senior tag
Rásegít az A-GPS jelre, nem csak cellainfóval! Sajnos
Itthon én ha tehetem bekapcsolva tartom, mert legalább kiírja a közúti infókat, jelzi, hogy hol van trafi, mikor melyik vasúti sínt zárják le, stb.Forgalmat meg alig csinál! Én most tartok 325 MB-nál és szept. 1-én jár le az 500 MB, de nem aggódom, mert tudom, hogy bőven elég lesz. Mondjuk most ebben a hónapban sokkal többet fogyasztotta, mert meglett a telefon és hazaúton töltögettem rendesen (...)
-
xrvman
őstag
Milyen univerzális autós / biciklis tartót tudtok ehhez a mobilhoz? Ugyanis van rajta egy TPU tok és emiatt a rápasszintott tartók nem mennek rá.
-
pap
senior tag
Sziasztok! Az a problèmàm hogy a gps nagyon nehezen talàlja meg a jelet mikor navigàlni szeretnék. Legalàbb 5-10 perc mire befogja a műholdakat. Van erre valami megoldás? Köszi előre is.
-
zezoka
őstag
Valamiért most nem elérhető. Az angol ebayes E-cell eladótól egy arany színű, made in Japan Business Gold Battery. 23xx mAh-val.
Sokat nem venni észre, ezt még akár foghatnám a használatra is, haverom azt mondta pár órával bírja tovább. De ha lesz root jogom, és felrakom az aksi karbantartót (törli és újra létrejön az aksi cuccait tartalmazó fájl), az remélhetőleg még dob egyet rajta. De nekem még így is jó, hogy a két napot simán bírja éjjeli töltésekkel. Régivel inább második nap közepe felé már nem nyomkodtam, hogy kibírja.
-
zezoka
őstag
Na, a HTC BusinessGold aksi 2 nap 10 óra 38 perc után csökkent le 10%-ra, tehát 58óra után, most tettem fel tölteni, kedden délután 5-6 körül vettem le a töltőről legutóbb (akkor gépről töltődött fel, usb kábelen).
Szóval szerintem jó.
Csak az összehasonlítás végett (kb ugyanolyan használat mellett): Eddig 1 nap 16 óra szokott lenni, ami úgy áll össze, hogy reggel leveszem a töltőről, akkor kibírja azt a napot, meg az éjszakát, és a következő este rakom fel újra, hogy reggelre ismét feltöltődjön.
-
xrvman
őstag
Írtam a HTC nek és azt mondták, hogy továbbították az illetékeseknek és ha lesz valami, akkor frissítés lesz, ill kapok értesítést is.
-
Sztu
csendes tag
válasz
Maxentius #907 üzenetére
Köszönjük Maxentius
Nekem sajnos már 2.30 sw van így várnom kell, abban a hitben én is frissítettem, hogy biztos feloldják a bootloadert
De többet biztos nem fogok , a 8910 hd mat is szerettem rommolni , már alig várom, hogy valami jó kis sense 3-s, de a gyárihoz hasonló romot feltehessek.
-
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #905 üzenetére
Nemsemmi! Király a leírás! Már csak neki kéne merni állni egyszer!
És akkor ezek után fixen az marad benne, igaz? Tehát utánna mindent amit ezügyben felraktam SD-re le lehet törölni, igaz?És akkor ez ugye nem olyan, hogy csak egy újraindítás erejéig fog ilyen lenni? És ezután van lehetőség a gyári állapotot visszaállítani? Akár úgy, hogy a gyári romomat valamivel le lehet menteni (ha esetleg egy idő után a gyári OTA frissítés is menjen, ha teszem azt egy idő után abba is belekerülnek a dolgok, vagy eladom, vagy mittomén)?
-
Maxentius
addikt
Nincs akadálya bizony, mert nem a legfrissebb a ROM-od.
Egyébként meg kész a meglepi...
-
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #903 üzenetére
Aha! Akkor rövidre fogva, nekem elvileg nem lenne akadálya a romfrissítésnek, már most sem?
Akkor ezt is értem. Na épp ez a baj, hogy ennyire nem vagyok penge sem az angolhoz, sem a romolgatáshoz (meg egyes dolgok jelentéséhez). Ezért lenne jó a magyar leírás! De akkor kivárom én is! Ráérek!
Nyilván valami frankó, gyári kinézetű (már ha van akkor újabb gyári persze), de többet tudó rendszer kéne, de Sense3-al. (álalában a gyári kinézetű dolgokat szeretem, nem az agyoncsicsázott, moddolt dolgokat)
-
Maxentius
addikt
Igen, a sw rövidített neve, amit említettem, az az ominózus 2.30.705.1. < ez persze az itteni, európai verzió száma. A tied, ha jól látom ázsiai (csak a lokalizáció a különbség, meg a szolgáltató bloatware-jei - fölösleges szoftverei -; csak a 708-ból látom, mert a mienk 405-ös végű volt), a 2.12 és a 2.30 között csak annyi a különbség hivatalosan h "biztonsági réseket javítottak ki". De csak annyi történt valójában h befoltozták ezeket a réseket, amiket AlphaRevX-ék kihasználtak az s-off végrehajtásához...
Az xda-n a topikok nevében benne vannak a legfőbb tulajdonságai a ROM-oknak, pl. Sense 3/Sense 2.1/nem Sense, ext4-alapú fájlrendszerű vagy sem, tuningolható-e a proci (OC), stb.
Ezek alapján kiválasztottam ezt a Virtuous Unity-t, mert azt írták h a Sensation (Pyramid) alap ROM-ja ez, az Incredible S-hez igazítva, a kötelező extra progikkal (ROM Manager, Virtuous Overclock, ES File Manager) együtt.
-
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #901 üzenetére
MI ez a 2.30? A sw verzió első számai (mert nem csak ennyiből áll)? Nekem ugye ez a szoftverszámhoz ami be van írva az 2.12.708.4. Akkor nekem lehetne, mert ebből az első kettő nem 2.30? Mi lehet a különbség? Lehet hgoy csak a régió (enyémben van egy-két kiirthatatlan kínai progi, amit nem használok), vagy fejlettségben is van?
Honnan tudod, hogy az XDA-n fent levő romok közül melyik az amelyik jó, melyik az amelyik jól néz ki, illetve tetszik, illetve melyik mit tud, vagy miért jó? Egyenként kipróbálod?
-
Maxentius
addikt
Az xda-t átnyálazva arra jutottam h aki 2.30-ra frissített ÉS s-on-os a telefonja, annak még semmi lehetősége root-olni. Most még.
(Majd ha lesz 2.30-ashoz is Revolutionary-progi - amivel s-off-olni lehet - akkor megcsinálom a leírást, addig nem látom értelmét...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest