Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batorpeti
tag
Na majd ha visszakapom a telót akkor megnézem, mert úgy emlékszem nekem ennyire sem ment bele, azért is tűnt fel hogy mintha nagyon kilógna, pedig nekifeszültem rendesen. Persze nyilván a telefon íve miatt nem fog eltűnni teljesen a csatlakozó. Majd a képek alapján összehasonlítom a tieddel.
-
brownus
veterán
válasz
sprinter24 #1793 üzenetére
az akku töltöttség ikon mellett mi a másik?
állítólag napok kérdése és itt a végleges VA, a v1.50 , én még nem tapasztaltam bugot...
-
batorpeti
tag
válasz
corran9 #1788 üzenetére
Nekem az a baj hogy nem megy be addig hogy a füles műanyag része összeérjen a telefon tetejével, pedig a leírásod alapján úgy kellene, nem? Az a baj hogy nem tudom lefényképezni, mert ugye nincs nálam a telefon.
tgb: majd írok hogy mi lett vele
Maxentius: össze kell érnie a füles műanyag részének a telefon tetejével, vagy az is jó ha nem megy be addig? -
Maxentius
addikt
(#1784) batorpeti: Örülök a sikernek (annak meg pláne fogok örülni, ha minden további nélkül egy gyári szoftos telót kapsz vissza garisan!) és annak is, hogy segíthettünk!
A fülhallgató bemenet ilyen, kicsit kilátszik az oldala, de attól még az benn van.(#1785) brownus: Az összes főzött rom mentes ezektől, úgyhogy ez egy újabb érv mellettük!
-
corran9
tag
válasz
batorpeti #1784 üzenetére
Igen, az első pár alkalommal eléggé rá kellett nekem is feküdni... én is féltem tőle kicsit, de aztán bekopik. A vége annyiban látszik ki, hogy ugye ha szemből nézed a telefon jack kialakítását, akkor egy félkörívben van kivágva a műanyag, így ezen 2-3 mm az, amit mindenképp kilátszik a fülhallgató fémes csatlakozója, de magának a fülhallgató a műanyag részének (ami az ezüstös csatlakozó felett van közvetlen) az ütközésig kell lennie.
(Remélem érthető voltam
)
-
brownus
veterán
válasz
batorpeti #1784 üzenetére
éljenek a főzött ROMok, a VA tiszta
http://androidportal.hu/2011-12-05/hanyadan-allunk-carrier-iq-val
(egy hozzászólásban írja valaki, hogy t-mobilos, és rajta van a carrier iq...tehát nem csak usa)akiknél gyári ROM van, nézze már meg, kíváncsi vagyok ezen készülék típuson fent van-e.
szerk: ez mindenkinek ment, nem válasz akart lenni. btw, remélem megcsinálják a telód az e-caresek!
-
batorpeti
tag
Na ma reggel fogtam magam és elmentem az e-care központi szervizébe, úgy voltam vele hogy most már minden mindegy, csak működjön. Az ügyintéző nő kérdezte hogy mi lett vele, mondtam hogy a frissítést akartam feltenni, a készülék pedig lefagyott és most nem kapcsol be. Elkérte a garanciajegyet, rábólintott és mondta hogy garanciában megcsinálják.
S-offról meg ilyenekről nem is kérdezett szerencsére, én meg természetesen hallgattam. Sajnos ott kellett hagyni a szervizben, de péntek körülre elvileg készen lesz.
Szóval úgy tűnik hogy mostmár minden ok lesz, ráadásul garanciában, de ez az eset szolgáljon például mindenkinek aki olvassa a fórumot, hogy ilyet ne csináljon, főleg ha nem nagyon ért a készülékhez, mint én. Ha visszakapom, az tuti hogy többet nem fogom babrálni, főleg hogy én csak egy átlag user vagyok, nekem megfelel a gyári rom is.
Végül szeretném megköszönni elsősorban Maxentius, Sousuke és tgb fórumtársaknak hogy szinte azonnal a segítségemre siettek, és természetesen mindenki másnak aki ötletével próbált segíteni.
Viszont azért egy jó oldala is van a dolognak, kicsit aktívabb lett a fórum.
És ha már ilyen aktív, lenne még egy kérdésem. A gyári fülhallgatóval próbáltam a telót, és elég nehezen megy bele a csatlakozóba, illetve nem is lehet teljesen beledugni, az ezüst színű csatlakozóból kilátszik egy kis rész. Nektek is ilyen vele? Azért kérdem, mert nekem ez így furcsa, egy telefonomon sem volt még így, mindegyiken teljesen bele lehetett dugni. -
mumk1
addikt
válasz
Maxentius #1774 üzenetére
A legfrissebb van nekem fent (2.1.1), az a gond hogy mostanában nem frissített Raskal semmit, hogy nőne köröm a micsodájára.
Most már kezd összeállni a kép, tehát egy s-off-os gépre lett ráeresztve egy friss RUU, ha jól értem, vagyis megpróbálta az RUU felülírni a HBOOT partíciót, de ez nem sikerült és jelenleg a HBOOT még elindul, de a fastboot már nem és a recoveryt is visszaállította a gyárira, viszont most azt sem engedi felülírni. Kicsit még nézelődök mit lehet tenni. Esetleg meg lehet próbálni mégis a clippel, nagyobb bajt már szerintem nem csinálna. -
Sousuke
tag
válasz
Maxentius #1767 üzenetére
Esetleg meg lehetne próbálni, hogy PG32IMG.zip-be nem a firmware-t, hanem a recovery-t tenni és úgy mindjárt jutnánk előrébb, itt az XDA-s leírás:
Shouldn't this be more like..
1. Download CMW's zip file (Available in this thread here)
2. Make sure the file is named "PG32IMG.zip" without quotes.
3. Put file in your SD card
4. Switch off phone
5. Pull out the battery and wait 5 seconds. Put the battery back in again. (This step is needed in case fast boot is enabled..)
6. Press vol down+power. HBoot (white screen with 3 android logos at the bottom) should load.
7. Wait a while.. it should pick up on your PG32IMG.zip automatically and install your custom recovery
8. Reboot into your OS and remove the zip
9. Go back into HBoot and then recovery. Use as you please (I suggest you take a backup first then proceed to flashing or doing anything else you might fancy)Esetleg ezzel egy próbát?
tgb: Nem akartam őt a mély vízbe dobni, szörnyen bánt, hogy egy szoftverfrissítés az S-OFF miatt ennyire megkavarta a dolgokat a telefonnal, de én sem tudtam, hogy ez fog történni.
-
tgb
senior tag
-
mumk1
addikt
válasz
Maxentius #1767 üzenetére
Esetleg meg lehet próbálni fastboot-ból, flashelni. Kiszeded a PG32IMG.zip-ből a recovery.img-t és parancssorból a "fastboot flash recovery recovery.img" paranccsal. Pontosan nem tudom miről van szó, mert csak most néztem be, de legrosszabb esetben XTC-vel helyre lehet hozni, az Incredible S-t támogatja.
-
-
zezoka
őstag
válasz
brownus #1698 üzenetére
Jaja, az van fent múlt hét óta! Eddig semmi gondom nem volt vele, csak kétszer kelltt felraknom...
Gondoltam ugyanis, hogy mivel majdnem ugyanaz a ROM, csak frissebb, tehát nem Android, Sense frissítés, meg rom gyártó váltás, ezért csinálok egy Titanium full mentést, felrakom a romot (mert csak frissítési fájl nincs), majd visszaállítom a Titániummal. Meg is tettem, minden vissza is állt, semmit sem kellett beállítanom, de a Tweaks-be egyszer tudtam csak belépni, onnantól kezdve FC volt mindig (hiába volt reboot párszor). Ezért felraktam mégegyszer, aztán manuálisan állítottam a be a telót, azóta is frankó, egy FC sem volt, és elvileg még tovább csiszolták az aksiidőt, amivel amúgy sem volt baj már. Jelenleg péntek reggel óta üzemel, akkor vettem le a töltőről, de már csak 18%, úgyhogy vagy napközben, vagy este fel kell már raknom tölteni...
Szerk.: Milyen pezsgés volt itt! Na mindjárt olvasok vissza!
-
hege1989
tag
Na, megvolt az első kisebb fagyás. Frissített gyári ROM-ot használok. Beszélgetés közben jött egy másik hívás is és várakoztattam az elsőt, de már nem tudtam felvenni a bejövőt se visszakapcsolni az előzőre. Kb fél percig játszotta ezt majd kiírt valamit ami gyorsan el is tűnt, onnantól újra használható lett, persze a hívásokat megszüntette. Eddig semmi ilyen nem fordult elő velem, Egyébként a régebben említett kis apróságokat és a mostani kis kellemetlenséget kivéve nagyon tetszik minden.
Kinek milyen jó/rossz élményei vannak a frissítéssel kapcsolatban?
-
tgb
senior tag
válasz
Maxentius #1756 üzenetére
nekem könnyebb volt anno mert volt rom a telón,és rom managerrel felment a recovery,de most próbáltuk a "PG32IMG.zip"-et de azt mondja nem sikerült,pedig az lenne a megoldás szerintem!
Tanulság:soff-os telot (kivéve a gyári soffot) ne frissits hivatalos gyári rommal!!! -
Антей
tag
Sziasztok!
Bocs', hogy beleírok a nagyok dolgába...
Kb. fél éve vagyok boldog tulajdonosa egy IS-nek, és majd mindennap bele-beleolvasok a fórumba is - bár sosem gondolkoztam új romon, stb. Sima "átlag-felhasználó" vagyok.
Mivel felkínálta, hát én is frissítettem, sikerült is.
De nem lehetne valahogy a frissítést visszacsinálni? Nekem nagyon nem jött be...
A régi képernyőzár jobban tetszett, ráadásul a a hátterem (Aquarium) is szaggat, s mintha lassult volna a vas.
Elnézést, ha maradi volnék... -
Sousuke
tag
Amikor S-OFF-oltam a telefont, nem lett rootolva a gyári ROM, egyből backup-oltam CWM Recovery-vel. Azt hittem nincs különbség a gyári S-OFF és az utólag nyitott között
A leírást nézve akkor vissza lehet tenni S-ON-ra és akkor működni fog a legfrissebb 3.08.405.3 gyárival is, ugye?
(Gyári ROM gondolom a hivatalos garancia miatt fontos batorpeti-nek.) -
tgb
senior tag
válasz
Sousuke #1742 üzenetére
mert nem gyári soffos,a rendszer nyitva, valszeg amit romot felraktál szintén rootolt gyárival egyező rom,itt a hiba!
ez a megoldás!
(egyébként minek a gyári rom,attól már sokkal jobbak vannak) -
Sousuke
tag
válasz
batorpeti #1741 üzenetére
Akkor már legalább ketten vagyunk, akik szeretnék tudni, hogy miért nem akar működni a frissítés. Legrosszabb esetben a ClockworkMod Recovery-ből tudsz telepíteni Custom ROM-ot, pl ezt, ami a gyári 3.08.405.3 build-re épül kicsit optimalizációkkal, szóval teljesen ugyan olyan, mint a gyári ROM. Bár a legjobb az volna ha teljesen gyárit lehetne feltenni, de fogalmam sincs miért nem lehet, erre várok választ, akárcsak te is.
-
Sousuke
tag
A telefon S-OFF-os, de miért nem lehet rátenni a frissebb rendszert? Akiknek gyárilag S-OFF-os azok is tudtak rendszert frissíteni még régebben, azóta nem tudom hány ilyen ember maradt gyári ROM-nál.
Légyszi egy picit fejtsd ezt ki, mert ez nekem is új. A gyári rendszerről csináltam backup-ot, majd kipróbáltam pár Custom ROM-ot, mielőtt eladtam visszatettem a backup-ot (restore) és teljesen jól ment a telefon, úgy mintha nem is lett volna Custom ROM. Értetlenül állok a dolog előtt, hogy miért történik mindez a telefonnal, nálam semmi gond nem volt vele. -
batorpeti
tag
Több mint fél órát volt így a készülék. Tudom hogy várni kell az első bootnál, de szerintem ez azért nagyon sok idő, ennyi idő alatt már mennie kellett volna. Viszont az a gond hogy mivel mostmár be sem tudom kapcsolni, így a számítógép sem ismeri fel, szal most így használhatatlan a készülék.
-
sprinter24
aktív tag
válasz
hege1989 #1725 üzenetére
Igazság szerint értem a problémád és igazad is van valamilyen szinten, de egyértelműen arra mentek rá, hogy az emberek a Sensation-t vegyék mert azon már a 3.0-ás Sense volt és ezért semmilyen régi modellel egyező verziószamú nevet nem akartak adni neki. A két telefon (INCS és Sens.) szinte ugyan olyan csak mivel azon több az "eye-candy" és nagyon fancy a lockscreen-je ezért inkább azt nyomták, mondjuk érthető. Addig amíg lesznek átlag user-ek akiknek teljesen mindegy, hogy mit tud a teló csak legyen a legújabb, (lásd. Édesanyám
Ő most a Rhyme-ot nézte ki magának mert, hogy az a legújabb amit itthon lehet kapni. Hiába jobb a Sensation vagy a Sensation XL vagy XE neki az új Sense kell
) addig ez lesz a metódus.
Kicsit visszatérve a mi telefonunk és a Sensation-re egyik haveromnak van és nemrég megnéztük mennyit számít az a plusz egy mag... Na, hát pont, hogy szinte semmit. Sőt, volt, hogy a Sensation-je megalázó vereséget szenvedett egy oldal betöltése közben
No de egy kicsit elkalandoztam. A lényeg, hogy "Miért nem 2.2-es Sense?" mert így jobban el tudták adni szerintem -
batorpeti
tag
Meggpróbáltam frissíteni a Sousuke által belinkelt RUU-vel, a frissítés rendben ment, viszont a készülék nem tud bebootolni. Megáll az egész dolog a fehér háttér zöld HTC feliratnál. Most ilyenkor mit lehet tenni? Ha valaki tudna ebben segíteni, azt megköszönném.
-
batorpeti
tag
Megpróbáltam mégegyszer, most vártam 45 percet, de semmi. Elkezd újraindulni, és épphogy csak megjelenik a frissítés állapotát jelző csúszka, máris kapom a felkiáltójeles android robotos képet, és itt megáll a dolog. Ja és előtte csináltam egy gyári állapotra való visszaállítást, és leformáztam a memóriakártyát is.
Egyébként nektek a frissítés típusát magyarul írta ki? mert nekem a felugró fehér ablakban valami lengyel vagy cseh nyelven írta ki hogy mit tartalmaz a frissítés. A készülék magyar Telenornál lett véve.
Sousuke: köszi, ha nem lesz más akkor letöltöm innen, de azért kíváncsi lennék hogy miért nem működik. -
hege1989
tag
Sziasztok!
Felraktam a frissítést és eddig szinte minden bejön, bár jobban szerettem
mikor nem egy egész oldalt lapozott a menü. Nagyon szép és jó a zárképernyő
és az oldalak animálása meg a feladatkezelő de nem értem miért kellett új verziószámot kapnia a sense-nek számomra olyan mintha mondjuk egy 2.2 lenne. Vagy történt valami olyan változás ami ezt indokolja? -
Xaels
félisten
[link] sry látom már volt...
-
Maxentius
addikt
válasz
brownus #1719 üzenetére
Tartalomjegyzék:
Rendszerek és hardverek
6. A jövő mobil- és táblatechnológiái - Jókor, jó helyen
14. 3D-s mobilok és táblagépek - Új dimenziók a mobilvilágban
17. A Windows 8 és a táblagépek - Most vagy soha
20. Okostelefonok tesztje - Karácsonyi ajándék
30. Táblagépek 2011 - Az almások és az ellenfelek
36. Érdekes kiegészítők - Fokozott kényelemben
42. iPhone 4S - Váltsunk vagy várjunk?
48. Az iCloud és társai - Felhőben a mobilok
54. Kindle Fire és Kindle Touch - Tüzet nyitott az Amazon
58. E-könyvek - Olvasópróba
62. Kényes adatok biztonsága - Hadra fogott véderőkÜzlet
68. B2B-alkalmazások - Alapozhatunk üzleteket mobiltechnológiára?
72. Az okostelefonok, a táblagépek és a cégvezetők - Megéri nyitni?Tippek, trükkök
76. iOS 5-tippek - Legyünk az ötös mesterei!
86. Windows Phone 7.5 fogások - Mangós receptek
90. A Mac és az okostelefonok - Egyszerű szinkronizáció
93. Videók lejátszása, konvertálása - Filmek a zsebünkben
98. Netről mobilra, mobilról tévére - És a film pereg tovább
102. E-könyv-források és -formátumok - Honnan töltsünk le, hogyan konvertáljunk?Életstílus
106. A legjobb hírolvasó megoldások iPadre - Mi újság?
112. Túlélőcsomag utazáshoz - Jó, ha kéznél van
118. Életmentő mobilalkalmazások - Orvos a zsebben
122. Lifestyle alkalmazások iOS-re - A kihagyhatatlan eszköztár
136. Ingyenes és olcsó játékok - Szórakoztató platform
144. Képregények iPadre - Letölthetünk, készíthetünkÉpp csak egy kicsit iSzagú az egész...
-
brownus
veterán
válasz
Maxentius #1718 üzenetére
pár szóval leírnád mik vannak benne? engem lehet érdekel
a fácsén, az android hungary oldalán többen írják, hogy lejött a frissítés, de sense 3 nélkül!?
most van vagy nincs? az IS megkapta a DHD nem? há mifolyik gyöngyösön??
frintenza, jó a főoldal háttere, honnan van?
-
Maxentius
addikt
Jött Smartphone & Tablet Plusz kiadvány. Érdekel vkit?
-
frintenza
csendes tag
Nektek milyen a Témátok, hogy néz ki a launcher? (Gondoltam megmutatom az enyémet)
-
xrvman
őstag
Android 2.3.5
Sense 3.0 -
xrvman
őstag
Szerk: Megjelent nálam is a frissítés immár!
szedem is le. -
Kacko
tag
A feleségem HTC wildfire S telójára is megjött a 2.3.5 (Sense 2.1)
De a sense 3-as lock screent megkapta -
Sousuke
tag
válasz
batorpeti #1711 üzenetére
Töltsed le magát a ROM-ot innen, majd telepítsed fel, úgy biztosan jó fog lenni és ugyan olyan, mintha OTA frissítetted volna.
Bár fogalmam sincs miért nem jó nálad az OTA frissítés, mivel a gyári érintetlen ROM-ról készítettem backup-ot és azt tettem vissza rá, mikor eladtam neked. -
batorpeti
tag
Hát én egyszerűen nem tudom befrissíteni a készüléket. Letölti a frissítést, kiírja hogy akarom e telepíteni, elkezd újraindulni, de kapok egy felkiáltójelet egy zöld robottal, és itt megáll a dolog. Mit csinálok rosszul, hogy nem megy?
-
corran9
tag
válasz
Maxentius #1709 üzenetére
aham, akkor várjuk az ics-t szeretettel
, bár ha ilyen tempóban fog jönni, mint ez a frissítés, akkor az nem most lesz... érdekes különben, hogy azért nem egy régi darab ez a teló se, és a supportot már most sem nyomják annyira...
ui: kinyomtam az időjárás animált hátteret, és a szaggatás megszűnt, ergo ahhoz kevés a vas... monnyuk csak próbából kapcsoltam be, mert azért az akksit is jobban fogyasztotta az animált háttér
-
Maxentius
addikt
válasz
corran9 #1708 üzenetére
Szerintem azzal kevered a dolgot, hogy elvben a Sense 3.5-nek kisebb a hardverigénye (bár azzal, hogy pont a Sense 3.0-át kapták meg, saját magukat cáfolják, mert az állítólagos nagyobb hardverigény miatt nem kaptuk meg eddig...), viszont az ICS-ben hardveres (gpu)-gyorsítás segít majd a rendszernek, így elméletben ezek a miniakadások is meg kell, hogy szűnjenek majd.
-
corran9
tag
válasz
Maxentius #1705 üzenetére
Na igen, nyilván üzletpolitikai okai vannak, hogy miért nem 3.5, kár érte...
Ugyanakkor az eléggé nem tetszik, h szaggat a dolog... ti nyilván jobban tudjátok ezt, de nem úgy van, h a 3.5-ös sense már gpu gyorsítást is kap, ez meg még nem? Vagy az az ice cream sendvichben lesz csak? Vagy teljesen hülye vagyok?
(gúglizni nincs kedvem
)
-
Maxentius
addikt
válasz
brownus #1706 üzenetére
Nyilván azért "csak" a 3.0, hogy lehessen mivel eladni a 3.5-ösöket... a SE/Sony-nak meg +1, még akár az is lehet, hogy egyszer egy mini pro-jellegű készülékükre fogok váltani.
Az OC/UV Beater-t én mindig perm activate-tel nyomom, sosem temp-pel, de jó tudni, hogy ilyen bug is van benne...
-
brownus
veterán
válasz
sprinter24 #1699 üzenetére
akkor jó
nálam is megvan a másfél nap, és én is nyúzom rendesen.
én úgy jártam az oc beaterrel, hogy a zenehallgatás meg-megakadt, azóta csinálta, hogy feltettem az oc beatert. miután leszedtem, azután is csinálta, meg akadozva futott a rendszer, közel sem volt gördülékeny! vmi miatt csak 460MHz ment a proci! beater vissza, beállít, temp activate, majd reboot. még mindig 460MHz! ekkor újra pakoltam a ROMot, és azóta tökéletesen működik, de a büdös életbe nem teszem vissza az oc beatert
corran9, a htc elmehet a picsába a naprakész frissítéseivel. persze örülök, hogy legalább ez megjött, de most olvasom, hogy a SE az össze xperia 2011-es készülékére elkészíti az ICS-t... na, ezt tuti nem fogja megkapni a IS! sztem már a sense 3.5-öt sem...
-
Maxentius
addikt
válasz
corran9 #1701 üzenetére
Épp ideje volt, a FB-oldalra is kikerült a DHD-vel együtt!
"The HTC Desire HD and HTC Incredible S just learned some great new tricks. Share what's on your mind and take that great shot even faster with Sense 3.0's lock screen shortcuts. Rolling out to handsets across the UK starting today."
Igaz, néhányan már Sense 3.5-el nyomjuk, de így is lehet örülni.
-
batorpeti
tag
válasz
Sousuke #1702 üzenetére
Most kattintottam rá, és valóban megjött a frissítés...
Más: kipróbáltam a gyári fülhallgatót, és nagyon nehezen lehet beledugni a csatlakozóba, és nem is megy bele teljesen, ez így normális ennél a készüléknél?
Rányomtam a frissítésre, most van egy zöld robot, meg egy felkiáltójel. Most mit kell csinálni vele? -
corran9
tag
Ma megjött az új frissítés... (gyári rom volt rajta eddig is)
droid: 2.3.5
sense: 3.0
szoftverszám: 3.08.405.3
Nem rossz ez, bár kicsit beszaggat amíg be nem tölti teljesen az egyes funkciókat, kicsit windows fíling
, de utána már elég jó gördülékeny, nem rossz nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest