Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szemezgetek most ezzel az IS-sel, most egy Legendem van, ami mellesleg a szervízben csücsül már 4. hete...! Nagyjából átolvasgattam a postokat, persze azóta ( március ) már lejjebb ment az ára. Én most 1 éves bolti garanciával hozzá tudnék jutni 93 db ezresért, esetleg tud valaki ennél jobb ajánlatot? Szerintetek megéri? 1, 1,5 évnél tovább meg úgy sem tervezek, mert tudjátok milyen ez. A Legendet is tavaly júniusban vásároltam, de már annyit bukok rajta, hogy elkap a sírógörcs!
Előre is köszönöm a válaszokat, üdv!
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #620 üzenetére
Igen, tudom, találtam én is 92-ért, de én kokány árut nem veszek! Viszont a 95-ös, az tokkal vonóval van!
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Meggyőzőbbek a vélemények, mint anno a Legenddel, amint visszaérkezik a szervízből már adom is el
-
umfrider
senior tag
Igen, nem szeretem a konfekció gyártmányokat
Szerintem nem a recovery menüre gondoltak! Szóval mikor bekapcsolod, akkor nyomd a vol- gombot és a fehér hátteres képernyőt keresd, amin deszkáznak a droidok ( én így értelmeztem az utasítást )
-
umfrider
senior tag
Szombaton megyek Pestre, megveszem a telefont
Kérdés:
Milyen memóriakártyát ajánlotok? Nézegettem, hogy már class6-os 16 gb-osat lehet kapni 8 db ezresért, de az IS hogyan kezeli ezt? Vagy inkább értelmes lenne vennem egy class6-os 8gb-osat? ( nem a hely a lényeg, de ha olcsó, akkor jobban járok a 16-ossal! )
Tehát, nem fog adott esetben lassabban boot-olni a nagyobbal? A Legend megérezte még a 8 gigásat is, kérdem, itt mik a tapasztalatok!?Jájj, meg délután, mikor nem voltam gépközelben, lett volna egy fontos kérdésem, de már elfelejtettem
-
umfrider
senior tag
És szerinted még a class 10-eset is bírná? ( 16 gb-os )
Mert nézem, hogy spec S@msung memkarik hugyé' szaré' vannak Ennél no name-ebbet meg már nem akarok venni! ( persze nem egy s@ndisk vagy egy kingst@ne )'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
No, eszembe jutott mit akartam múltkor!
Viszi a teló a Tegrás játékokat és alkalmazásokat? Valamint fut rajta az @dobe Air?! Mert ha jól tudom, akkor 1 Ghz kell neki minimum!( ár megy a visszaszámlálás, még 22 óra )
-
umfrider
senior tag
Most hirtelen ezt találtam!
Ami van legfelső letöltés, egy bizonyos plug-in. Az mit takar? Mi az?
( még 8 óra és én is IS tulaj leszek. Nagyon lassan telik az idő ilyenkor. Várom már
Bezzeg a Legendem már 4,5 hete szervízbe van, azért szerintem vicc, amit művelnek vele. Ha esetleg cserélik a fém-házat, 1-2 dolgot még, akkor már nem leszek ennyire zabos, de most, pont mikor elutazok és kell a GPS )[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Az előző link valamiért nem azt jeleníti meg, amit szerettem volna, ezért ez a jó!!!
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Na végre! Nekem nagyon tetszik a teló, majd pár nap múlva írok egy kissebb összefoglalót róla, első tapasztalatok, stb! Most csak annyit: gyors, nem akad, 2.3-as rendszerrel kaptam, az új Sense kifogástalan!
Első benyomásra számomra tényleg hihetetlen! A Legend és ez közt tényleg mérföldkövek vannak!
-
umfrider
senior tag
Tudjátok, hogy a névjegyzékben hogy lehet kikapcsolni a linkelést? Mert engem nagyon idegesít...
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #670 üzenetére
Ja, értelek! Csak a probléma az, hogy nem ajánlotta fel automatikusan! Már alapból összelinkelte a névjegyeket... Na de mind egy, akkor marad az egyenkénti módszer :-D
-
umfrider
senior tag
válasz sprinter24 #678 üzenetére
Én 95-ért vásároltam 1 év gyártói garanciával! Szerintem bőven elég az 1 év, ha mrg utána besz@rik, akkor meg is érdemeltem a 'bakimat'
-
umfrider
senior tag
Szia!
Én az ujgsm-nel vasaroltam, a honlap cím is ugyan ez!
Van 88-ért is, de az doboz és gari nélküli...'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz Loituma69 #707 üzenetére
Én azt használom!
Milyen mailes van? A hsdpa nem müxik? Melzik szolfáltatónál vagy? Vodanal tudok segíteni...'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz Loituma69 #709 üzenetére
Hm.. mert vodánál annyi van, hogy mobil hálózatok>apn's>apn neve és az internet.vodafone.net előtag elé be kellett írnom, hogy vitamax.
-
umfrider
senior tag
Hali! A Legenden meg volt a worms, de mivel szervízbe vitte az útja így elveszett... Esetleg tud valaki ingyenes letöltési linket? Mert a marketbe 600 huf
-
umfrider
senior tag
A következő a problémám:
Nem akarom, hogy a facebook szinkronizáljon akármit is, nem akarom, hogy a híváslehetőségek közt ott legyenek a sim számok, de mi a sz@rt lehet ezzel csinálni? A linkeléseket szépen egyenként szétszedtemViszont kikapcsoltam a facebook adatok letöltését, de a névjegyek még élnek. Nem tudom kitörölni őket. Az emberek menüpontban pedig csak a készüléken tárol és gmail fiókban elhelyezett számok vannak, de pl ha smst írok és kiválasztom a címzettet, akkor valahonnan elővarázsolódnak a face és sim számok is.
Apróság, de nagyon tud idegesíteni...'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Hogy kell felraknom ezt a Chainfire3D-t?!
Tud valaki segíteni?[ ugye root nélkül is megy? nem terveztem most, a Legenddel is ráb@sztam... Csak ha nagyon muszáj lesz (: ]
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Sajnálom, hogy így jártál...!
Én itt vásároltam a készüléket 1 év garival, teljesen korrektek voltak. Annyi, hogy ha baj van vele, akkor a telefonboltnak kell visszaküldenem a készüléket és ők juttatják el a HTC-hez...!
( mellesleg a bolt által nyomtatott jótállási jegyet kaptam, de minden információról korrekten tájékoztattak! )'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz Loituma69 #786 üzenetére
Szia!
Üdv köztünk!
Tudomásom szerint nem lehet nagyobbra venni a betűméretet, valamint a programokról annyit, hogy ha neked van rá igényed, akkor csak bátran, bármit!Játékok, task killer az jól jón, fájlkezelő, ha nem válik be a gyári, akkor egy komolyabb zenelejátszó, widgetek... Kinek mi, hogy
Más
Megérkezett a 16 GB-os class6-os memkarim, Samsung (!)
7x1000 huf volt + posta. Szerintem ennyiért a hülyének is megérte, nem, hogy nekem
Gyorsabban kezeli a telefon azokat a játékokat is, amelyek fájljai az SD-n vannak, gyorsabb boot és gyakorlatilag 15 gb szabad hely'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Akkor most mi lesz? Maradsz az Incredible S-nél? Mellesleg ( sajnos!!!! ) meg kell nézni a dobozt, át kell olvasni a garanciajegyet, stb... Én jól kifogtam és inkább 5 perc alatt átolvastam minden papírt, nem nagyon érdekelt, hogy ott toporzékolt a futár gyerek a motorja mellett!
Sztu
Az én memóriakártyámra 5 év gyártói garancia van! Kingstone-ra is minimum annyi, ha jól tudom, szerintem egyértelmű a dolog'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Szombaton Budapesten voltam és az újGSM futárja hozta a csomagot! Az meg már más kérdés, hogy ( én ) műszaki cikket nem veszek, csak ha látom mit kapok! Hiába nézem ki a boltba, rossz érzéssel rendelném meg ugyan azt az internetről olcsóbban... Mellesleg nincs igazad, mert köteles teljes tájékoztatást adni a garanciajegyben! Nekem feketén-fehéren le van írva, hogy ha szervízre kerül a sor, akkor felküldöm Pestre a céghez a telefont, majd ők juttatják el a HTC-hez! Korrektül tájékoztattak, magyar nyelv, ez + az!
Még annyi, HTC szervíz egy nagy kalap sz@r. Lehet, hogy jól végzik a dolgukat, de a Legendem már 5. hete van ott...! Kezdek kicsit ideges lenni, mert már szívesen eladnám
-
umfrider
senior tag
Számomra a SAMSUNG-gal az a baj ( hardveresen jó ), hogy gagyi. Ha megfogom, akko ropog, zörög, nem érzem a minőséget, a műanyag minőséget a kezemben!
-
umfrider
senior tag
Szia!
Nekem vodás 500 mb-os netem van, még nem fordult elő, hogy túl léptem volna, pedig 12 hónapja használom! Ha esetleg te is piros szolgáltatós vagy, akkor most van egy olyan akció, hogy ha 1 évre kötsz hűséget, akkor csak havi 1200 huf az 500mb adatforgalom! Nekem úgy bőven elég szokott lenni, hogy marketből letöltök, mailezek, és szinte éjjel nappal netezek rajta + pár youtube videó is bele-bele csúszik havonta!
Mellesleg, ha ajánlhatom, majd tedd fel a watchdog nevű programot ( marketben megtalálod ), szerintem ez a legjobb adatforgalom-figyelő!!!
A GPS-ről annyit, hogy én a Legendemen 3 hónapig használtam a Sygic legújabb ( zöld + út ikonos ) változatát, de felraktam erre a telóra is, de csak 1 hétig volt jó, aztán eltiltotta magát
Viszont nekem a régebbi Aura sokkal jobban tetszett ( fekete - narancs ikonos )! És végre megtaláltam, mert még mikor kijött, akkor elmentettem
Ha kell valakinek, akkor szóljon és megy a link Sokkal jobb mint a gyári program, jobb mint az Ovi, iGo, Navigon és társai!Más
Szerintem a Sensation már más kategóriájú telefon... Én tuti nem vennék, már csak a mérete miatt sem! Ezzel is nehezen barátkoztam meg, de még a csak-csak elfogadható kategória, bár illették már 'kistévé', 'mikró' kifejezésekkel is
Meg abba már annyi cucc van ( hardveresen ), hogy az életbe nem használod ki! Nem is tudom, hogy kiknek jó az a telefon. Már csak versengésről szól az egész. Az EVO 3D-ről meg nem is beszélve[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Hali!
Nekem is ez a bajom ( részben ) ! Mellesleg én szeretném kiebrudalni az összes face-s névjegyet, mert idegesítenek, főleg, hogy pixeles a kép! Valamint, ha rámegyek a telefonra alul, akkor felül a híváslistát tekintheted meg, míg ha tovább görgetsz, akkor a készüléken lévő számok bukkannak fel, de nekem ki van kapcsolva a face-s és a sim számok láthatósága is, itt mégis megjelennek, az emberek menüpontban pedig nem. És ez utóbbi a fontosabb, de mégis sz@r!
Loituma69
Valahova feltöltöm és megy a p.üpap
Feljebb írtam neked, hátha hasznos lesz! Gratulálok hozzá, én nagyon megszerettem már 1 nap alatt! ( mondjuk nekem már volt HTC-m, szerintem nem is lesz többé más! )'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Hali!
Emberek menüpont, majd megnyomod az opciókat és lám, ott lesz, hogy névjegyek importálása
Kiválasztod>importálás Sim kártyáról'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
Nekem ugyan ezt írja a recovery
VIVO PVT SHIP S-ON RL
Én 1 év HTC garanciával vettem, de a bolt juttatja el a szervízbe! Mellesleg még talán jobban is örülnék, ha kiderülne, hogy csak bolti garanciám van, ugyanis a Legend még mindig a sz@ros supportnál van már 6. hete...
Aki nem megy huzamosabb ideig külföldre, vagy egyéb okok miatt, nem tudom miért foglalkozik ezzel... Ha a telefon működik, nincs vele baj, ha van rajta magyar nyelv, ha nincs ( more locale 99,9%-ban magyarít ), akkor miért idegeskedni?
Lehet, hogy engem is átb@sztak, de ha jó a teló, akkor nem érdekel!Nyilván nem én gondolkodom ekvivalensül, mondjátok, ha így van
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Mindenki figyelembe veszi, de ha kézből a HTC-től vásárolnád, akkor 125db ezres volna! Ezt is vedd figyelembe.
Akinek nem inge nem veszi magára amit írtam. Van, akinek külföldre kell, ezt megértem. Van, akinek rossz, ezt megértem. Az is, hogy valahol 24hó gyártói garival volt írva. Mellesleg én mielőtt megvettem 5x felhívtam és 10x váltottam mailt a bolttal, átnyálaztam a garanciafeltételeiket, utánajártam nem ért meglepetés. Ha úgy mész a dolgok elé, hogy ismered a feltételeket, akkor Te sem kerülsz kellemetlen helyzetbe. Ennyit tudok mondani végszónak, különben is már off-olunk egy ideje.
( nem akarok senkit bántani, de már számomra sok volt az s-off-ból és társaiból! Mellesleg ettől függetlenül sajnálom, akit átvertek, tanulságnak jó, másnak nem! )
-
umfrider
senior tag
Rásegít az A-GPS jelre, nem csak cellainfóval! Sajnos
Itthon én ha tehetem bekapcsolva tartom, mert legalább kiírja a közúti infókat, jelzi, hogy hol van trafi, mikor melyik vasúti sínt zárják le, stb.Forgalmat meg alig csinál! Én most tartok 325 MB-nál és szept. 1-én jár le az 500 MB, de nem aggódom, mert tudom, hogy bőven elég lesz. Mondjuk most ebben a hónapban sokkal többet fogyasztotta, mert meglett a telefon és hazaúton töltögettem rendesen (...)
-
umfrider
senior tag
Mellesleg rájöttem!
Nem tudom, hogy ki melyik telefonboltnál vásárolta a készülékét, de ha 110v-os töltőt kaptatok, akkor azon a készüléken 100%, hogy nincsen EU HTC garancia!!!
Persze olyan lehet, hogy olcsóbban vetted, 230-as hálózatit kapsz és nincs rajta, de ha 110-es, akkor még csak erőlködni sincs értelme...'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Én nem úgy szokta, hanem néhány nappal ezelőtt szóba jött a Sygic és az Aura ingyenes GPS program. Akkor írtam, hogy akinek kell letöltőlink az szóljon, de csak egy páciens mutatkozott
-
umfrider
senior tag
Tudtok esetleg olyan magyar oldalt, ahol tudnák vásárolni az IS-hez asztali dokkolót?
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #946 üzenetére
Igen, nézem, ez mondjuk szimpatikus, tetszik, hogy van hozzá pót akksi töltő is
Csak pót akkumulátor kellene, rendelnék én is olyan goldot, de nem vagyok regelve eBay-en, a bankkártyám is csak hamarosan érkezik, de nem is tudom mit hogy kell!( mondjuk olyat nem tudtok, ami olyasmi dokkoló, mint az iPhone-okhoz? "hangcucc, stb" Nem hinném, hogy vennék, csak kíváncsiságból )
-
umfrider
senior tag
Nekem működik a sense.com odlal, bár a lokalizáción kívül nem tudom, hogy van-e valami más értelme...!? Kéne lennie?
Nekem megnyitja a saját névjegyemet, viszont néha csinált olyat, hogy a híváslistába ráböktem épp a hívandóra, de nem történt semmi. Ideges lettem, ráböktem kb 10x majd 15-20 mp után mikor lezártam a kijelzőt, utána hívta az illetőt
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #953 üzenetére
Nekem a telefonlokalizáció is működik! Teljesen, utcára pontosan behatárolt! Ez viszont nagyon hasznos! Haveromnak épp 3 napja lopták el az iPhone-ját és mit tud csinálni? Semmit!
Bezzeg mi'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Én azért felháborítónak tartom, hogy ilyen sz@r minőségű képeket csinál...! Nyilván nem fogom összehasonlítani egy digitális géppel, de még az 5 mp-s Legenddel is messze jobbakat készítettem! A kontrasztot félhomályban nem tudja magának beállítani, hiába használom a kézi beállításokat, minden kép előtt el lehetne b@szkódni vele 5 percet, mire NAGYJÁBÓL sikerül belőnöm a képet.
ez nagyon rosszul esett. Többek között ezért nem Desire S-t vettem, mert 8 mp-s a kamera + dual led.Akárhogy nézem, minden egyes modellnél megmaradt a HTC-nek a jellegzetes képminősége, amit nem szívesen hasonlítanék össze gy Symbianos telefonéval. Vol régebben egy nokia 5530-am, 5610-em, 3,2 mp-s kamerával, de a HTC-k a közelébe sem érnek. Hiába jobb az android, hiába HTC, sírva hasonlítanám össze a fotókat!
Ezeket az 5610-el készítettem még 3 éve, a mienk mikor fog ilyeneket csinálni?!
( bár hozzáteszem, hogy napsütésben szépek a képek, de hát nem Hawaiin élek, ahol mindig tűz anap )
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Ez általában mindenhol így van, de érdemes elolvasni a honlapon a jótállás feltételeit! Ugyanis én az Új GSM-nél vásároltam, személyesen nem mondják ( mert miért is kéne nekik, ha már le van írva ), de a honlapon fel van tüntetve, hogy hiába dörömbölök a E-care ajtaján, csak egy kupac szart fogok kapni, ugyanis rajtuk keresztül jut el oda a készülék!
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #983 üzenetére
Még el sem olvastam a cikket, de észrevettem az Androidizálódást
Érdekes! Micsoda botrány lesz ebből...'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz Loituma69 #986 üzenetére
Samsungot semmi féleképpen sem, talán SE Arc-ot, vagy valami új, extravagáns WP-s Nokiát. Bár az Android nagyon megfogott! Sokkal jobb mint, az egykor fénykorát élő Symbian ( persze régen az volt a csúcs ), jobb mint a WP. És szerintem az iPhone Os-nél is f@szásabb!
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #992 üzenetére
Itthon szinte biztos, hogy drágább lesz. Szerintem valahol a ZTE és a HTC közt fog árban elhelyezkedni, én olyan 90-re saccolok. Max 100. Főleg először külföldön megnéznek egy eladási útmutatót, majd megállapítják az itthoni árat is... Pakk
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #999 üzenetére
Én akkor már inkább a Sygic-t vásárolnám meg! Sokkal jobb, mint a HTC
"Sygic Drive és Sygic Mobile csomag esetén nettó 7 920,- Ft, bruttó 9 900,- Ft"
-
umfrider
senior tag
Láttátok az Új Symbian felületet?!
Én minden további nélkül rásütném a gagyi, kínai android emblémát! Notif bar és még sorolhatnám. Ahhoz képest, hogy mekkora ász volt a Nokia a Symbi-vel, már igazán tehetnének egy áttörő újítást...
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
válasz brownus #1014 üzenetére
Így már értem!
Igen, mióta a Samsungnak már nem a kicsúsztathatós mobiljai vannak, azóta csak máshonnan nyer ötleteket! Mellesleg kíváncsi vagyok, hogy a HTC mikor perelné be az Apple-t, az új 'i' nemzedék miatt, ami ugyan olyan, mint az Inci S
Ja, még az Android is jöhet egy körrel a BlackBerry-nek, hisz ez Amerika, itt ez a divat! És még sorolhatnám
-
umfrider
senior tag
válasz Maxentius #1027 üzenetére
Igazából engem annyira nem izgat, hogy kap-e frissítést, mert nem azért vettem, hogy ezt lessem, hanem mert tetszik és használni akarom! Ha pedig nem lesz friss szoftver, akkor root, majd ROM csere. A garancia ( ha gyártói HTC ), akkor nem veszik, ez mert nyugodtan lehet írni egy nyilatkozatot, hogy az Android nyílt forráskódú rendszer. a Legendem is ROM-oltam, szó nélkül feltöltötték rá a gyári ROM-ot, majd visszaadták. Sőt, még új akksit is kaptam bele!
Én biztosan maradok a HTC-nél, mert ez a legjobb készüléktípus ár/érték arányában IS! Ahhoz, hogy változzon a véleményem nyomos indokot kell mondania valakinek, persze kérdés, hogy elhiszem-e, de még ha nem velem történt, akkor sem izgat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Eredeti játékok OFF topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest