Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Hello!
Ez lehet hülye kérdés, de GAPS-ot úgy telepítek mint ROM-ot, vagy pedig kicsomagolom és a .apk-kat?
-
umfrider
senior tag
Ezt ismeri valaki? Mennyire megbizható?
Vagy esetleg Szezso ROM? -
umfrider
senior tag
Már egy ideje böngészek az XDA-n, de nem találok olyan ROM-ot, ami szintén olyan stabil volna, mint az ARHD.
Mellesleg most 9 napig nem volt bekapcsolva a telefon, benyomtam a szemét, de szakszerűen kapcsolt be. Érdekes -
umfrider
senior tag
válasz
Maxentius #4663 üzenetére
Csináltam egy "reset battery stats"-ot a biztonság kedvéért, bár nem nyúltam hozzá az utóbbi 3 napban, most úgy néz ki, hogy rendeben van az akku szint.
A megkavarodott bekapcsolással viszont még mindig nem tudom mit csináljak. Új ROM? Van valami olyan, ami még mindig jó és stabil? 99,9%-ban?
-
umfrider
senior tag
Nagyon érdekes. Ugyebár feltetem az ARHD 5.3-at, nem nagyon használtam, csak wifi csatlakozás, net megnyitás. 2-3 napja kikapcsolt állapotban áll a készülék a polcon, DE gondoltam most bekapcsolom, míg el nem adom addig megnézem meddig bírja az akksi, mennyi a készenléti idő. Bekapcsoltam, de agyből a zárképernyő jött be. Semmi boot - logo semmi egyéb. Kikapcs, ismét ugyan ez. Csak és kizárólag újraindításnál kapcsol be úgymond szakszerűen a telefon, ahogyan kell.
Eddig akár milyen ROM-ot használtam akár ezen, vagy anno a Legendemen mindig előfordult, hogy mondjuk 2 sec alatt végighadarta a boot-logot és már bent is voltam a rendszerben. Változó volt.Szerk.: Mikor ma először hozzányúltam akkor kb 60%-os volt az akksi ( állítom, hogy a polcon merült az állítólagos kikapcsolt állapot alatt ), most 2x ki- be kapcs, majd utoljára újraindít, erre meg már pittyeg nekem, hogy 10% alatt van.
Nem igazán értem ezt az egészet.
-
umfrider
senior tag
Hali!
Tudtok esetleg olyan ROM-ot mondani, ami kifejezetten alap, stabil, nem bug-os. Szeretném eladni a telefonomat, ezért szeretnék feltenni olyat, amivel 100%, hogy nem lesz gubanc.
Köszi
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Nos, ugy hozta az elet, hogy vasaroltam egy One S - t, pedig eszem agaban sem vol a 4" fole emelkedni, de tul nagy a hajsza es a HTC a mindenem.
Szoval, a kerdes az, hogy milyen mod van arra, hogy az IS - bol szoftveresen teljesen gyari keszuleket csinaljak? Szeretnem eladni.Udv!
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Nos... Én csak szivok ezzel a telefonnal, szóval több, mint valószinű hamarabb meg fogok tőle válni, mint kéne. Csak már arra várok, hogy kidobjon valami olyat is a HTC, ami kedvemre való. Ma kb 5 óra erejéig kivettem a tokból, had gyönyörködjek már a fehér ház látványában és mégis vékonyabb igy a készülék, egyszóval bele vagyok szerelmesedve, tetszik. Szállok ki a kocsiból, puff, leesett a betonra, kész vége, egy világ omlott össze bennem. Most szerencsére nem a kijelző tört be, nem is panel, hanem a körben lévő fém keret pattant le , valamint több helyen megzúzódott. Még ha a kijelző is megadta volna magát, akkor lehet, hogy valóban földhöz vágtam volna az egész teremtett, kettáhágott készüléket, bár igy is eljátszottam a gondolattal, hogy 3/4 év után vére összekapartam, a sok herce-hurca után amit műveltek vele a telefonszaküzletben és a sok hozzáértőnek emlegetett kéz után végülis én saját kezűleg csináltam egy gyári állapotot belőle, melyet néha szivesen megnézek tok nélkül, most ismét ..... nem is tudom mit akartam ide irni utolsó szónak. Lehet, hogy jobb is
Tehát. Ha valaki volna olyan kedves, akkor tudna segiteni abban, hogy Pécsett, és/vagy Szegeden hol találok műerészt, vagy MEGBIZHATÓ telefonszaküzletet, ahol segitenek visszaépiteni a telefonomat? Ugyanis a régi fekete házam meg van hozzá, de ha ezt most elkezdem bolygatni, akkor ismét szét kellene szednem a panelt az LCD-től, majd megint jöhetne a porosodás a 2 réteg közt, a ragasztó, ami marhára nem fogja meg a hátoldalakat és még sorolhatnám. Ha valaki tudja, hogy mivel jár ez, akkor az én vagyok és a hozzá tartozó xz ezer forintom. Már mind egy, az alapanyag meg van, képes vagyok megfizetni, csak ne én szivjak vele már megint... Szóval ennyi, egyenlőre köszönöm és bocs, de valahova ezt le kellett irnom, mert máshol nem értékelik ezt a bakit...
Amúgy látom mostanában eléggé csak a moddolás-os téma megy, én már alig merem megnézni, hogy mik vannak
Nekem a NIK Trinity még tökéletes, bár néha fagy és újraindul. Apropó, nem tudom miért vannak meglőve a gyártók, konkrétan a HTC-re is gondolok, mert nekem az az isten, ezekkel a 4,2...4,5...4,7 (
)
-es kijelzőkkel. OCSMÁNY! Majd ha kijön egy szimpatikus 4"-os akkor beszélhetünk valamiről! -
umfrider
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! (:
-
umfrider
senior tag
válasz
szuladam #3562 üzenetére
Én NIK Trinity v 4.0 Sens 3.5 ROM-ot használok már kb március óta, természetesen megy benne az OC. Stabil, szerintem a legjobb ROM jelenleg is, bár az újakat nem ismerem, amikkel mostanában vagdalóztok
Mi még stabil az max 1228 MHz, minimumnak pedig 230 MHz van állitva. Scaling pedig Smoothass. Set on boot pedig pipa. -
umfrider
senior tag
válasz
szezso15 #3502 üzenetére
Tudtok linkelni képet Xda-n, vagy akárhol az új ROM-ról? Spec arról, ami most aktuális nálatok. Én még mindig Nik Sensation 4-et használok, nekem ez nagyon bevált.
Mondjuk ezt a Sens felületet nem igazán cserélném le, nekem ez vált be a legjobban! Mostanában néztem, hogy már milyen brutál dolgok vannak pl.: navi bar alul, stb stb -
umfrider
senior tag
Igen, ez valóban így látszik, DE
Mint láttad az LCD-n van egy furcsa fekete sáv, a hátulján vastagon, míg az elején csak vékonyan fellelhető. Itt az eleje a lényeg. Ez egy kicsit gumis-műanyagos hatású, nos ez ragad oda az érintő két széléhez, tehát így kapcsolódik össze a kettő. Szerintem hevítéssel ez oldható fel, mert a keretben lévő ragasztók nem olyan erősek, hogy ne lehessen egyszerű feszegetéssel felsérteni. Tapasztalatból írom, nem olyan egyszerű a dolog, mint a videóban. Persze megijedni sem kell, inkább a pontos összeragasztás ( az összeszerelésnél ) a macerás, az, hogy hogyan pótold azt a fekete masszát.
-
umfrider
senior tag
Persze, már csináltam ilyet. Ami a gondot okozza az egészben az az összerakás. Ugyanis az LCD-hez gyárilag hozzá van ragasztva az érintő panel szóval az utólagos összeragasztással lehet gubanc. Itt pillanatragasztón kívül nem is tudsz mást használni, mert különben nem fogja meg a házban lévő ragasztó. Ha ésszel csinálod ( én sajnos nem így csináltam anno ), akkor 100% a siker.
Mondjuk ez már egyéni, általam kreált megoldás, de működik. -
umfrider
senior tag
Igen, sikerült minden f@szán megcsinálnom, nagyon tuti lett az IS. Összesen 16500.- ból úsztam meg, szerintem ennyit megért. Főleg, hogy valóban cserélnem kellett LCD-t, Érintőpanelt és még a házamnak is voltak itt-ott hiányosságai.
Kellő odafigyeléssel és precizitással gyönyörűen megoldható, sőt, ha a 'csináld magad' módszert alkalmazod, akkor még büszkébb is vagy az alkotásodra
-
umfrider
senior tag
Megérkezett a fehér házam, nagyon tuti, de még várom a kijelzőt és az érintőt
Egyetlen egy szépséghibája van a dolognak, mégpedig az, hogy nem kaptam a házhoz fehér volume és power gombot :\ eBay-en sem találtam, nem tudom, hogy mi lenne a teendő... -
-
umfrider
senior tag
Meg lehet csinálni, csak elő kell rá készülni
Még nem rendeltem, nem tartok a számlámon pénzt, szóval még fizetnem kell be, 1-2 nap és jön. Esetleg írhatok az eladónak, akitől rendelem a házat, hogy van-e neki feketébe és akkor tudunk osztani. Mondjuk kb ugyan ott vagy, mintha magadhoz rendeled, mert mire még eljuttatom -.-'
-
umfrider
senior tag
Áááá, így már értem. Csináltam ilyet eddig 1x, kellő türelem és odafigyelés szükséges hozzá, szépen apránként egy kis hevítés után megoldható. Mellesleg a ház úgy néz ki, hogy az érintő körüli keret az képezi a tok felső részét, azon pedig van egy bölcső, amibe beleilleszkedik az LCD, erre rá pedig az érintő panel. Ha újat ( nyilván ) vásárolsz, akkor ebben gyárilag van egy öntapadós csík belül, tehát nem kell magadnak ragasztgatni, bár mikor legutóbb összetettem valamiért nem fogta meg 100%-osan a ragasztó, szóval ( már csak kibiztosítás képp is ) érdemes valami tuti ragasztóval bekenni, amennyire lehet. Nos, hogy mivel?! Eszem sincs hozzá. én pillanatragasztóval próbálkoztam, de ugyebár a pillanatragasztó az mindenhova ragad, mindenhova megy, még oda is, ahova qrvára nem kéne. Éppen ezért kell most mindet kicserélnem, mert miközben kibontottam ( a telefontól kb 50cm-re ) ráfröccsent az lcd-re és az érintőpanelra. -.-
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Sajnos hosszú-hosszú küzdelmek árán még mindig nem 100%-os a telefonomba a kijelző, sőt, idő közben az LCD is elkezdett rosszalkodni. ( már akik emlékeznek a sztorimra
)
Lényeg a lényeg, hogy nem volt hiábavaló várnom, mert találtam EZTCsinálok egy teljes ház, LCD és érintő panel cserét, így legalább már tuti lesz, nem a "kókányolás" fog menni!
-
umfrider
senior tag
válasz
Kamikazeman #3161 üzenetére
Én is igy vagyok vele! Csak és kizárólag a 4" az, ami még nekem is elfogadható, olyan pedig nincs, amire megéri ezt lecserélni. Bordó házat találtam hozzá, de a fehér jobb volna
-
umfrider
senior tag
Folyamatosan keresgélek fehér házat az IS-hez eBay-en, de sajnos nem találok. Esetleg valaki találkozott már ilyennel? :\
Természetesen lehet fehérben is kapni, de külön házat nem gyártanának hozzá ebben a színben?! Csak akkufedél van... -
umfrider
senior tag
Esetleg van valakinek tapasztalata erről a termékről?
El jutottam arra a szintre, hogy már nincs kedvem beépithető kihangositókkal sz@rakodni, inkább jobb volna egy hordozható. Nem csak árban olcsóbb, de adott esetben másik autó-vásárlásnál is kifizetődőbb.
-
umfrider
senior tag
válasz
hege1989 #2768 üzenetére
Én a Sennheiser-t ajánlanám, de sajnos az agybedugós az inkább olyan 10ezres ár szint. Ez alatt is találsz ebből a márkából, de "csak" simát. A másik két voksom pedig a Skullcandy és a Buxton mellett szólna. Mind a 3 márkával már volt tapasztalatom, a Sennh. a best a további kettő szerintem egy szinten mozog. esetleg az Edigit@l honlapján nézelődhetsz, általában ott vásárolok műszaki cikket. Ha pedig olyan használói kommentet találsz, ami nagyon megrémiszt, akkor inkább olvass utána más fórumokon is az adott cikkszámú termékre, mert elvetemült b@rmok mindig vannak.
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2752 üzenetére
Leirom én hogy szoktam csinálni
Először is, ami fontos arról csinálok biztonsági másolatot ( sms, névjegyek, bejegyzések, esetlegesen alkalmazás mentések ). Ez után a kártyáról csak és kizárólag azokat a mappákat mentem le a gépre, amik fontos fájlokat tartalmaznak. ( képek, videók, zene, dokumentumok, no meg ha BackUp programot használsz, akkor annak a mappáját se felejtsd el átmásolni, mert különben kampec. A névjegyeket én export - import formájában szoktam menteni, igy kapok a memóriakártyára egy vfc fájlt. Ez se felejtsük el )
Nos, innentől pofon egyszerű az ismert eljárás. Megformázod a kártyát, majd mindent visszapakolsz rá, amire szükséged van, valamint a ROM-ot is felteszed. Clear dalvik cache, data factory reset, stb stb. Ez után felnyomod a ROM-ot és kész. Ha kész van, akkor természetesen a memóriakártyáról törölheted a .rar fájlodat!Nekem igy néz ki egy ROM-csere. SZERINTEM próbáld meg igy megcsinálni, de mindenféleképpen válassz egy másik FW-t is. Ne ugyan ezt rakd vissza. A kártyát n meg azért szoktam formázni, mert idegesit, hogy az egyes szoftverek teleb@sszák mindenféle hülyeséggel és nem árt néha kitakaritani.
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2750 üzenetére
Nem tudom, hogy ez lehet-e probléma, de ott is vannak ideiglenes fájlok. Én kb 2 havonta 1szer, valamint ROM - cserénél mindig megformázom azt is, természetesen a képek, zenék ( stb. ) mappát lementem a többi meg had törlődjön.
Mivel a Te ROM-od 4.5, nem kockáztatnád meg a 4.0-t? Lehet, hogy működne, de mégis maradhatna a NIK. Persze egy Virtuos-t is kipróbálhatsz, az is nagyon tuti. No meg, várjuk az ötleteket.
( én fogadni mernék rá, hogy itt szoftveres a probléma )
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2745 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen elvárásaid vannak ROM-mal kapcsolatban, de akár a régi Legendemen, akár az IS-en, a 'Nik IS Trinity Sensation XL v4.0' -romnál stabilabbat még nem láttam.
Valószinű, sőt, több mint biztos, hogy ROM gubanc van, mert reboot után a hardveres probléma nem oldódna meg. Szerintem tegyél fel egy másik FW-t, de előtte minden létező Cache-t, memóriát, mindent amit csak lehet formatálj meg. Még a memóriakártyát is!
( nem törlöm ki, de basszus csak most látom, hogy a Nik 4.5-ös ROM-ot használod
)
-
umfrider
senior tag
válasz
lsebestyen #2738 üzenetére
Beállitások > Nyelvek és billentyűzet > Touch Input > Szövegbevitel
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2660 üzenetére
Nem mondom, hogy természetesen lehet, mert körülbelül december óta járok utána, mire eBay-en ráakadtam egyre. Nos ez a fém keret úgy néz ki, hogy a telefon házához is kapcsolódik, szóval egy belső házat kell rendelni ( tulajdonképpen ).
Ez összesen 4700.-FT-ot kóstál, már megelégeltem, nekem ennyit megér. Most csak egy tok tartja össze a telefonomat, de szeretem a 'nyers' formákat, meg tudtam is, hogy egy idő után ki fog idegelni és zavarni fog. Most jött el ez az időA vakura visszatérve: Sajnos a Mozart az Win-es, szóval számomra már veszett fejsze. Láttam, Max, hogy most Sony-d van, szépek, gyönyörűek, de nekem akkor is a htc a best (:
( persze egy Arc S-t elfogadnék )
Htc-nek amiben fejlődnie kellene az szerintem CSAK a kamera és ennek a vonzatai. ( felbontás, nem auto-s telefont kiadni baromság -pl Nokia E7- , valamint a xenon vaku a led-es segédfénnyel egyetemben. Isten bizony, a régi 5610-es Nokiám - mellesleg soha nem lesz még egy telefon, amit annyira fogok szeretni - sokkal jobb képeket csinált sötétben, esőben, napsütésben, mint az ISPedig 'csak' 3,2-es.
-
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2402 üzenetére
Bocs, törölni nem tudtam...
-
umfrider
senior tag
válasz
hali
Szétkaptam ma a telefont, mert eléggé hanyagul rakták össze még anno a kijelzőcsere folyamán és az LCD + érintő panel közt be volt rakodva a kosz. Lényeg: szétszedtem, kitisztitottam, stb. reménykedtem benne, hogy ha összerakom, akkor már jó lesz a makró/fókusz és voi la, szerencsémre működik
-
umfrider
senior tag
válasz
Sajnos a sok utazgatás miatt még nem volt alkalmam feltenni az új ROM-ot, de jövőhét elején megoldom (: eztán feltétlen irom a hsz-t
( kösz a kérdést
)
-
umfrider
senior tag
Hello!
Nos, másik kameraprogram sem fókuszál. Van rá esélyem, hogy a NIk ROM a sz@r, vagy hardveres lehet a hiba?!
-
umfrider
senior tag
Most jutottam oda, hogy a NIk-ROM-nál használjam a kamerát, de az a furcsa élmény fogadott, hogy nem fókuszál... Ez lehet ROM hiba, vagy pedig hardveres cucc
-
umfrider
senior tag
A root, jelen esetben az S-off, valamint a főzött ROM-ok átka
(' az állandó késztetés a cserére ') -
umfrider
senior tag
Használ valaki UOT KItchen-t? Én anno a Legendet folyamat MOD-doltam vele, de odáig még nem jutottam el, hogy az IS-re hogyan kell felrakni. XDA-n keresgéltem, de hamar meguntam, no meg nem találtam MÉG semmit. Esetleg ötlet?
Valszeg ide is kell egy készülékcentrikus update.zip, amit 'apply'-zni kell recoveryben, majd mehet fel az UOT
Ha valaki nem ismerné: Kitchen Nagyon jó cucc, én imádom
-
umfrider
senior tag
Nagyon tuti kis ROM ez a Nik_IncredibleS_TriNiTy_SensationXL V4
Nem is tudok olyan dolgot mondani, ami ne tetszene benne. Jó stabil, tetszik, hogy a Tweeks-eket nem külön zip-ekkel lehet állítani, hanem úgy, mint a Cyanogen-nélJelen pillanatban 1228 Mhz-n használom a procit, nagyon tuti, stabilul működik és még megkockáztatom, hogy valóban érzem is a különbséget. 1305 Mhz-n már néha fagyott meg laggolt, szóval azt már nem mertem huzamosabb ideig bevállalni (:
Mellesleg a névjegyek: Valahogy sikerült összehoznom a szép képeket, stb, Úgy csináltam, hogy összekötöttem a telefonon lévő névjegyeket a face fiókkal, így ugyebár mindent szinkronizált, DE. Érdekesség. Körülbelül csak a névjegyeim 50%-ához rendelte hozzá a képeket. Találomra kiválasztotta ( persze csak azokat a számokat, akiket alig hívok ), kikhez rakja be a képeket. Attól, hogy valakihez nem került fotó, az adatokat, frissítéseket még letöltötte, de ezek a fránya képek
No, de most jön a csavar. Kb 48 órán keresztül élvezhettem is a gyönyörű ( na jó annyira azért nem is, de az előzőhöz képest az volt ) képeket, ám ma reggelre az összes leromlott, már-már a felismerhetetlenség határáig... -
umfrider
senior tag
Kérdés: A Gmail-es fiókban tárolt névjegyeket hogyan tudom kiirtani?
Nem az a lényeg, hogy ne lássam őket, hanem szeretném kitörölni és azt is szertném, hogy ezek az undoritó rusnya képek is eltűnjenek
Eddig akármennyit szenvedtem vele, sosem sikerült... -
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
Nem akarja a jót.. S-off kész, de a Rom manager nem akarja a Flash ClockworkMod Recovery-t. Végigmegy felül a letöltés wifivel, de az alábbi hibát kapom: 'An error occurred while attempting to run privileged commands!'
-
umfrider
senior tag
Értelek. Csak az a gáz, hogy a Titanium csak root-tal megy, szóval ROM csere előtt nem fogom tudni azzal lementeni a cuccokat. De most találtam egy jó kis progit, azzal szenvedek most.
Eztán jöhet az S-off, majd a moddolás
Érdekes, hogy HTC-HTC közt is mekkora különbség van a root-ok közt. Semmi köze a Legendhez, pedig az még mindig kívülről fújom
-
umfrider
senior tag
Maxentius leírásában szerepel, hogy ha nem szeretnék adatvesztést, akkor root-oljam is. Ezt nem igazán értem. Ekkor megmarad minden adatom, névjegyek, programok, mentett beállítások, stb?!
Majd ezt elvileg a ROM telepítése után a Titaniummal vissza tudom állítani? Furcsának tartom egy cseppet.'Hangsúlyoznám, hogy csak akkor kell, ha menteni akarsz mindent, amit ráraktál. Ha nem akarsz menteni, akkor a Revolutionary után mehet fel egyből a rom.
'
-
umfrider
senior tag
Hali!
Nos, rászántam magam. Szóval esetleg valaki tud mondani nekem olyan ROM-ot, ami valóban stabil és optimalizálva van? Az sem baj, ha új Sense, 2.3, vagy bármi egyéb, de fontos, hogy STABLE legyen
Köszi
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2188 üzenetére
Nem rossz
Épp azt néztem, hogy szinte ugyan úgy volt betörve, mint ahogyan az enyém volt. Egy pillanatra el is gondolkoztam, hogy nem-e adtam kölcsön senkinek ilyen videó forgatás céljából
Mellesleg ha minden jól megy, akkor a héten viszem vissza, mert nem érzékeli a kereső panel a tapintást, valamint nagyon koszosan illesztették össze a panelt a kijelzővel, mintha poros volna. Minden esetre rendes volt a fickó, mondta, hogy persze garival meg csinálják, sőt az orrom előtt meg is rendelte már a másik érintőt.
Lehet, hogy majd megmutatom neki ezt a 'csináld magad' videót -
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2076 üzenetére
Csatlakozom a hozzászólásodhoz, szintén havernak Sensation-ja van, folyamat szaggat, játékoknál belassul, valahogy nem úgy ketyeg az x2-es 1,2 Ghz-s proci, mint kéne. Mellesleg szerintem a Sensation már túl nagy telefonnak. Közelebb van az 5"-os Samsung tablethez, mint mobiltelefonhoz.
Nem baj, lényeg, hogy az IS jobb. A lejjebb említett sörös mód nálunk is játszik
Hetente 1x-2x
-
umfrider
senior tag
Nos, csak az érintőpanelt kellett kicserélni, valamint a házat is ki kellene, mert a kijelző körül lepattant a fém keret...
De ezt egyszerűen orvosoltam, találtam egy nagyon vagány kis tokot, ami teljesen lefedi és a készülékhez szorítja ezt. Szóval majd a házat egyszer, valamikor (: -
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #2045 üzenetére
Nos, akkor majd én is rászánok 'X' időt és hátha jók lesznek a képek (Y)
Igen, kösz a kérdést, egy hete csináltattam meg a kijelzőt, 11db ezresbe fájt. Nem szívesen fizettem ki, de nem nagyon volt más választásom...
-
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #2039 üzenetére
Úgy értem, hogy nagyon csúnya felbontásúak a képek, már-már felismerhetetlenek....
Ha pedig egy telefon-memóriában lévő kontakthoz szeretnél képet hozzárendelni az a következőképpen történik:
telefonkönyv > kontakt kiválasztása > szerkesztés > bal felső sarokban látsz egy fénykép ikont, erre katt és voi lá -
umfrider
senior tag
válasz
Mike717 #2037 üzenetére
Sajnos a SIM memória nem elég fejlett ahhoz, hogy ilyen 'extra' adatokat tudj hozzárendelni. Ezt el kell fogadni, ez van
Mellesleg most összekapcsoltam a bukot az összes névjegyzékkel, de egyszerűen felülmúlhatatlanul sz@rok a képek, amik a névjegyekhez vannak rendelve. Ezt hogyan lehet orvosolni?
-
umfrider
senior tag
Hali!
Haverommal akartunk lan-ba játszani spec Gun Brost illetve más játékot. De ennek az a feltétele, hogy jelentkezz be face-re, amikor a játék az indulásnál feldobja az ablakot. Nos, ő be tud lépni, de én nem :\ Nekem is bejön a facebook, felül ki is van írva a kék sávban, de annyi. Amúgy meg csak egy fehér ablakot látok. Régebben mikor még Restaurant Storie-ztam, akkor ott be tudtam lépni, de mostanába sehova sem engedi. esetleg valami ötlet???
segítsetek( ui.: Maxentius.... látom arculatváltás volt?!
)
-
umfrider
senior tag
válasz
Sousuke #1689 üzenetére
sajnálom, hogy megváltál az IS-től, de személyes véleményem, hogy ilyen miatt eladni egy telefont elég nagy butaság. Mi van akkor, ha még az XDA segítségével sem lehetne frissíteni, főleg, hogy még a HTC sem ad ki újabb szoftvert? Spec én nem azért vettem meg, hogy egyfolytában frissítgessem. Persze ez egy 'extra'.
A wave... Nem igazán vetekedhet a HTC-kkel, sem pedig az Androiddal. De persze a Te döntésed, én sok sikert kívánok a továbbiakban
Üdv!
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #1646 üzenetére
Nos, az adatforgalom számlálóval nincs is túl nagy probléma, én a WatchDog-ot használom, ami mellesleg több, mint tökéletes! Az 500 megából még soha nem sikerült kicsúsznom, persze volt, hogy már 499-nél tartottam
Jaa, most már gondolkozom erősen a Custom ROM-on, majd vizsgaidőszakba lesz időm, aztán akkor feldobok valamit. Azért tartok a dologtól kicsit, mert a Legendem így vágtam tönkre. Egy évi használtam 'Főzve', egyszer csak bemondta az unalmast és nem állt szándékában bekapcsolni. De majd erőt veszek magamon
( persze még a kijelzőt is meg kénye gyógyítanom
)
Köszönöm a tanácsot
-
umfrider
senior tag
Srácok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert már eszem megáll ezektől a zsid@' telefonszolgáltatóktól. Vodafonos vagyok, Matrix 2-es díjcsomagban, melynek a havidíja 4700.- huf. Ez magába foglal 150 perc hálózaton belül; 50 db sms belföldön, 150 db perc és/vagy sms belföldön, valamint 500mb adatforgalom.
Nos az utóbbi hónapban kiszámláztak 10500.- huf-ot. Nem is csak a pénzről van szó, hanem az átláthatatlanságról, az átvágásról.
Soha senki sem tudja a választ a kérdéseimre, valahogy nem értik meg mit is szeretnék kicsikarni az ügyintézőkből. Talán túl irreleváns dolgokat szeretnék megtudni, de akkor sem értik mi a problémám, pedig nem kell hozzá túlképzettnek lenni.
Lényeg, hogy a 4700-ban belefoglaltatnak a fent említettek, de hogy kaphattam még +5789 Ft-ot??? Mikor a számlán feketén fehéren van leírva az sms és perc limit/keret.Mind egy. A segítség része: A Traffic Counter programot használom, de nem tudom úgy összekombinálni, hogy jó legyen. Szóval tudna valaki segíteni, hogy a fent említett keretet be tudjam állítani blokkolhatóra? Már többször nekiestem, de teljesen belezavarodtam. Nyilván megkavarnak itt a hálózaton belüli/kívüli baromságok és a 150 db egység, mely sms és perc is egyaránt!
Előre is köszi
-
umfrider
senior tag
Srácok nem értem, az utóbbi időben elég lassú az IS... Még nem jutottam oda, hogy főzött ROM-ot rakjak fel. Most egy ideig nem is tervezem, kisebb gondom is nagyobb ennél. Lényeg, hogy nincs valami "cleaner" program vagy valami? Igyekszem most eltávolítani azokat a játékokat, alkalmazásokat, amik nagyon ehetik a procit és a RAM-ot. Előre is köszi
-
umfrider
senior tag
Hát, bennem is egy világ omlott össze
Az a baj, hogy hiába van rá garim, mert ez nem rendeltetés szerű használat. Mellesleg most sajnos nincs erre keret, használni lehet, csak csúnya. Majd a közeljövőben új ruhába bújtatom -
umfrider
senior tag
válasz
corran9 #1552 üzenetére
Konkrétan zsebre akartam tenni, de mellé tettem és valahogy nagyon rosszul ért földet. előadó teremben voltam, ahogy földbe csavarozott asztalok vannak. gondolom az asztal lábát kaphatta el a képernyő jobb alja...
( csalódtam már a gorilla glass-ban, persze lehet, hogy most tényleg nagyon szerencsétlenül ért földet ) -
umfrider
senior tag
Srácok nagy a baj. Sikerült kegyetlen sz@rencsétlenül leejtenem a kis drágámat és voi lá, az eredmény:
Szerencsém, hogy csak az érintőpanel tört be, maga a kijelző nem sérült. Érdekes az, hogy ugyan úgy érzékel mindent, semmi gubanc sincs vele, nem is vág, érezni sem lehet az egyenletlenséget. Csak hát nem valami esztétikus
-
umfrider
senior tag
Mint ígértem, az összefoglaló. Biztos nem érdekel sok embert, de hátha van, akinek felkeltem az érdeklődését, vagy aki a vásárlást tervezi, hátha ez is egy támpont lehet neki
Tehát,
Engem ami legelőször megfogott az a külső volt. elölről szép, letisztult, de megfordítva egy tudást rejtő hátsó részre bukkanunk, melyen szerintem látszik, hogy ez a készülék nem játékszer. Sok összefoglalóban írják, hogy az IS nem is olyan hihetetlen. Én tudnék velük vitatkozni. Kérem, ennyi pénzért ilyen jó készüléket nem minden sarkon árulnak. Összegezve, nekem tetszik a külső, bár a hátlap lehetne kicsit masszívabb, de ez betudható a műanyag anyagillesztésnek. Na bumm, egye fene. ettől független elég masszív a jószág (:
Van már másik HTC-hez viszonyítási alapom, méghozzá a Legendhez. Mint látom, nem csak én tértem át erre a típusra, lehet, hogy ez nem véletlen?! Persze a Legenda egy extravagáns, divatos készülék, a f@sza kis fém házával, ezért nem is igazán lehet összevetni a kettőt. Ugyebár az IS-t egy 1 Ghz-s proci hajtja és további 768 MB RAM társul hozzá, ami tökéletesen eleget tesz a rendszerkövetelményeknek, nem akad a Sense és még a jobbnál jobb játékokat is tudja futtatni. Rá lehetne (!) sütni, hogy igazán le van maradva a HTC ezen készülékével, mint az LG 2x és a Galaxy II-höz képest, de nem is melléjük szánta versenytársnak. Mellesleg szerintem még felesleges 2 magos telefont vásárolni. Inkább a tabletekbe erőltessék ezeket a processzorokat!
lényeg, szerintem hardveresen is egy jó kis készülék ez. Én azt tapasztaltam, hogy itt az üzemidő egyenesen arányos a hardver-i szinttel, illetve a kijelző nagyságával. Itt ismét vagdalózok egy kicsit a Legenddel, ugyanis azt egy 1300 mAh-s akksi élteti és sokkal rosszabb az üzemideje, pedig a kijelző is csak 3,2". Nekem 1,5 napot kibír az Incredible, eléggé komoly igénybevétel mellett. Persze az adatforgalmat csak akkor kapcsolom be, ha szükségem van rá, a kijelzőt pedig automata fényerőn használom. De ez így korrekt. Ha valakinek pedig nem tetszik, akkor igény szerint feltehet mod-okat, vagy nem kell megvásárolni ezt a készüléketKicsit könnyítek a dolgokon, alább felsorolom azokat a tulajdonságokat, amik tényleg Incredible-é teszik ez a kis okostelefont. - A zenelejátszóban végre van SRS és hangszínszabályzó!!!
- Az üzemidő szerintem elfogadható, sokkal jobb, mint versenytársaié! -Ide csapom a formatervezést is, mert nem minden napi a kinézete. Igazán magával ragadó. -A dupla led vaku semmiféleképp sem hátrány, hiába mondják, hogy ha éjjel fényképezni akarsz, akkor vedd elő a kompakt géped, de mi van, ha nincs nálad?! -A kijelző mérete, emberes, 4", amit észre sem veszünk, mert tökéletes a helykihasználás, ez nagyon tetszik. -Processzor 1 Ghz, 768 MB, 1.1 GB belső memória, így az alkalmazások bőven elférnek; persze ez bővíthető. -Végül, a 8 megás kamera is nagyon csábító, persze az már más kérdés, hogy annyinak nem felel meg, de ezen nem kell meglepődni, mert a HTC nem a készülékei kamerájáról lett híres.
Még számtalan pozitívum van, többek közt az ár-érték arány is, a Sense, az Android, de most csak a telefon 'másságai' a lényegesek.Sajnos írnom kell a negatívumokról, mert vannak azok is...
- A kamera, mint már említettem, de végülis annyira nem vészes a helyzet, ezt el kell fogadni, ez van. - A hátlap kicsit recseg, ropog a sarkoknál, igen, ez a fránya műanyag- Az én készülékemen nagyon halk a csengési hangerő, nem tudom mire vélni a hibát, de ha zenét játszok le, azzal nincsen probléma. Minden esetre érdekesnek tartom. - A telefonkönyv egyszerűen az őrületbe kerget, hogy minden áron összekapcsolja a kontaktaimat a facebook-kal, pedig nincsen beállítva, valamint a hívóképek minősége minősíthetetlen.
- Ami még nekem nagyon tetszene, ha olvasna pendrive-ot. Ez okos húzása volt a Nokiának.Röviden, tömören ennyit szerettem volna írni, én nagyon szeretem, remélem sokáig tulajdonosa leszek, biztos, hogy ezt nem fogom egy éven belül lecserélni. Azt persze ne kérdezzétek miért írtam meg ezt az összefoglalót, de nekem örömet okozott, szóval ennyi, punk tum
Még visszatérve a tokokra, én ilyet rendeltem, nagyon jó, teljesen rásimul a telefonra, nekem nem tetszenek a vastag gumi borítások és társai. De ez már részlet kérdés
-
umfrider
senior tag
Én is használtam a Juice Defe-et, de rájöttem, hogy nincs rá szükségem. Nyilván a mobilhálózat sokkal többet szív, mint a wifi, de nekem éjjel nappal megy a wifi, suliba mindenhol elérhető
Valamelyik nap véletlen átállítottam a fényerőt max-ra, észre sem vettem, csak abból jöttem rá, hogy reggel 8-kor elkezdtem használni a telefont és 3-kor már kikapcsolt, annyira lemerült szegény. No, de ha az automata fényerőt használom, akkor másnap reggel 8-ig bírja kb. De ez magától értetődő, hogy a kijelző eszik a legtöbbet.Akksi: Nagyon érdekes, ugyanis a netbook-omhoz vettem egy 7800 mAh-es akksit ( a gyári 2200 mAh, ami már nagyon rossz üzemidővel rendelkezett ) és közepes fényerővel 7-8 órán ál bírja a strapát. Nem igazán értem, hogy a telefonokon miért nem jelentkezik ez a lineáris változás
-
umfrider
senior tag
válasz
sprinter24 #1172 üzenetére
Én az utóbbi időbe szinte csak az E-digit@alban szoktam vásárolni, itt korrektek az árak és a garanciális szervizelés is jó szokott lenni. Mint látod 2 év garancia van a Sennheiserekre, most nézem, hogy vannak egész jó árban lévők is
ITT
Remélem látod, amit én!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest