Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztu
csendes tag
Cáfolni tudom az aksival kapcsolatos híreket, 3 napaja megvan a telóm és mivel szabadnapos voltam mikor megvettem első dolgom volt a marketről saját netforgalom mellet (nem Wifi) telepakolni programokkal,5- 6 órás állandó!!! nyúzás után megadta magát a gyári töltéssel, most már 3. alkalommal töltöm de mivel routerként is használom közben , nincs min csodálkozni hogy órák alatt lemerül, ez cseppet sem aggasztó. Ami pedig a kijelzőt illeti én Samsung i8910(AMOLED) ről váltottam, de mivel még az is megvan van összehasonlítási alapom, és azt kell hogy mondjam semmivel sem rosszabb ez az SLCD kijelző. Más kérdésetek ha van még szivesen válaszolok. Ami kicsit zavar az a hátlap bepattintós megoldása, egy ilyen telefonnál találhattak volna jobbat is. De még én is segítségre szorulok majd mivel ez az első androidos telóm, a symbainban otthon voltom , ebbe is beletanulok tuti, mert nagyon jó rendszer így 3 nap után kijelenthetem.
Galaxy Note II / Galaxy S3
-
Sztu
csendes tag
Nekem itt svájcban mindenfele tökéletes lefedetségem van ,nem akarok elkeseríteni senkit , de itt még a 4000m. hegyek közt is 7 megabites net van, szóval a jelerőséggel sincs semmi bajom, nem jobb , de nem is rosszabb mint a i8910 antennája , a hang minősége viszont nem a legjobb kihangosítva, sem zene sem telefonálás szempontjából, már a samsung is visszalépés volt ebből a szempontból az N95 képest, de ez ha lehet egy fokkal még rosszabb( úgylátszik ebben vissszafele fejlődünk ) fülhallgatóval persze jó...de most így 5. nap után valóban nagyon jó ez a sense, nekem nagyon tetszik bár már SPB mobishell sem volt olyan rossz symbianon, viszont programokban elképesztő a kínálat és minden működik, egyszerű telepítés után semmi szignózás ... nagyobb testreszabhatóság programon belül is, gyönyörű megjelenés mellet.
-
Sztu
csendes tag
Sziasztok
Elsőre leírnám az érdeklődőknek, hogy teljesen megvagyok elégedve az incredible-mel, ami kicsit zavar az a hátlap elég gyenge megoldása, mert elég veszélyes művelet egy memória kártya vagy egy sim kártya cserélye, de anyaghasználatban persze kitűnő a telefon, nekem gyári, frisített rom van rajta(azért is, mert mint ismert ennek zárt a bootloadere), ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem, a Htc közölte, hogy nyitott bootloaderekkel , adja ki a telefonjait ismét, de ezzel és pár társával, mi lessz ezek így maradnak és kész? Ami még néha zavar(heti egy két alkalommal újraindul magától), bár nem tudom, hogy ez androidnál megszokott-e? A legfontosabb kérdésemet a végére hagytam, vettem egy 32 gb kártyát de már egy csomó program a gyáriak és minden általam letöltött dolog a gyári 8gb van, most mindent újra le kell töltsek, vagy hogy tudom ezt egyszerűen megoldani adatvesztés nélkül, értem ezalatt a megvett alkalmazásokat és azok beállításait is, és minden más egyebet?Galaxy Note II / Galaxy S3
-
Sztu
csendes tag
Vissza kérdeznék, mert nem teljesen világos, annyi csak a teendőm hogy rejtett fájlokkal együtt átmásolok mindent az új kártyára, a 30 napos navi nem baj ha elvész, sőt így is csak a helyet foglalta, de nem tudom mi az amit kiszabad törölni és mit nem. Kérlek segítsetek, itt az új kártya és nem merem kicserélni félek hogy a programjaim és minden más elvész.Még egy apró kérdésem lenne, hol kell a Smart keybordban az z-y felcserélni a trialnal láttam valahol, de a fizetősnél már nem találom sehol.
#(Nekem Quadrantal 1374)[ Szerkesztve ]
-
Sztu
csendes tag
válasz Maxentius #400 üzenetére
Jelentem sikerült, bejött a bootloader miután kikapcsoltam a gyors bootot, de eddig nekem elkerülte a figyelmemet, vagy nem is mondtátok, hogy azt is ki kell kapcsolni, sajnos nekem még s-on . A miénkel mi lesz mikor lesz feloldva egy másik frissítéssel, amire egy félévet várunk, vagy hogy oldják ezt meg szerintetek?
Amúgy ez a gyors boot mire való,(egyszerűen mint a neve is mondja gyorsabban bebootol és kész?) hadjam kikapcsolva vagy hogy jobb?[ Szerkesztve ]
-
Sztu
csendes tag
Értem ,szóval nem sok értelme akkor.
Még egy kérdés , hogy tudom a legtisztábban(ne maradjon semmi ) leszedni a 30napos navit és annak minden részét, lehet uninstalálni, vagy ilyesmi, vagy csak kitörölni lehet fájlkezelővel?Galaxy Note II / Galaxy S3
-
Sztu
csendes tag
Segítsetek légyszi, vettem egy 32 gb kártyát leformáztam , és mindent( rejtett fájlt is)átmásoltam a régi 8gb-ról, létrehoztam először total commanderrel egy video ,egy instal és egy music mappát, de egyiket sem látja az astro, most létrehoztam az astroval ezeket a mappákat , de amiket belemásoltam nem látja, total commanderrel csináltam, nem értem mi lehet a gond ez symbianal simán ment , androidnál másképp van vagy én csinálok rosszul valamit?
Még ha valaki tudna egy olyan internet rádio progit amben van időzített kikapcsolás , és egy flv formátumot lejátszó progit, az nagyon jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
Sztu
csendes tag
Nekem is pont ez a problémám, vettem egy kingston 32gb kártyát és sehogy sem oké a dolog, először a laptop kártyaolvasójában (a hozzá kapott adapterrel ) formáztam, de nem volt oké a dolog, aztán betettem a telóba és úgy formáztam, de sehogy nem működik rendesen, és nem csak a locations szinte semmi. A lementett cuccokkat a gyári 8gb-ról mikor átmásolom erre a total commander mindet átmásol , legalábbis ugyanannyi megát tesz rá, mint amennyit lementettem a 8gb-ról, mégsem oké a dolog .Van valakinek ötlete mi lehet a gond , vagy mi a megoldás? Ja és természetesen a rejtett fájlok kijelölve vannak.
-
Sztu
csendes tag
factory resetet, hogy kell csinálni ? és mit töröl ? mentsek le mindent, telefonszámok ,programok , és ha igen milyen progi erre a legajánlotabb? tudom alap kérdés, de ez az első androidos telóm
-
Sztu
csendes tag
Igen én is letöltöttem a frissítést , de még mindig s-on -al adták ki, és nem is találtam benne semmi újdonságot ,legalábbis így elsőre, ha valaki észrevesz valamit írja már meg.
Az a tok amit linkeltetek [link] nagyon tetszik, nekem is kéne egy, ezt csak angliából lehet beszerezni?[ Szerkesztve ]
-
Sztu
csendes tag
válasz umfrider #787 üzenetére
Gratulálok!
Remélem nagyobb szerencséd lessz , mint nekem a 32 Gb Kingtstonal, ugyanis kezeli a teló, de amiket rámásolok már nem látja. Mikor rámásolom a total commanderrel mondjuk a zene vagy video mappát ,egyszerűen mikor lehúzom a gépről, vagy kiveszem az olvasóból és beteszem a telóba (mert már mindenféleképpen próbáltam), nem látja amit rámásoltam, már formáztam telóról , total commanderből , sőt 32, illetve 16 kilobájtosra is de semmi.Mikor rámásolom megnézem megtudja e nyitni a filmet, zenét, képet, és minden oké , de a teló már nem talál rajta semmit sőt, mikor visszadugom , vagy visszateszem az olvasóba már nincsenek rajta a dolgok! Teljesen tanácstalan vagyok. Ha valakinek van valami jó ötlete , mi lehet a gond, nagyon meg köszönném.Galaxy Note II / Galaxy S3
-
Sztu
csendes tag
válasz Maxentius #907 üzenetére
Köszönjük Maxentius Nekem sajnos már 2.30 sw van így várnom kell, abban a hitben én is frissítettem, hogy biztos feloldják a bootloadert De többet biztos nem fogok , a 8910 hd mat is szerettem rommolni , már alig várom, hogy valami jó kis sense 3-s, de a gyárihoz hasonló romot feltehessek.
-
Sztu
csendes tag
Betiltják a Galaxykat , mi lesz így a telefonunk konkurenciájával , még a végén nem csak számunkra lesz az incredible s a legjobb telefon. Főleg amihez hozzá lehet jutni hivatalosan is, mert úgy érzem sokáig hallunk még a galaxy családról ennek ellenére is.
-
Sztu
csendes tag
-
Sztu
csendes tag
Ez az s-off dolog már engem is nagyon érdekelne, én mintha olvastam volna valahol, hogy szeptembertől a mienket, ha személyesen kéred feloldják, vagy rosszul emlékszek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest