Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ako001
aktív tag
válasz
sprinter24 #298 üzenetére
Most már az enyém is
-
xrvman
őstag
Nálatok is külön 2 SMSként jön amit a másik oldalon amúgy egybe írtak?
-
sprinter24
aktív tag
morelocale2-t leszedtem a telóra és full magyar lett
-
tgb
senior tag
válasz
Maxentius #290 üzenetére
Desire ès desire hd volt anno rootolva,utàna megcsinàltam az s-offot is,na onnantòl tièd a telò minden szeglete,ha valami gyàri alkalmazàs nem tetszik akkor simàn törlöd,sajàt romot àllithatsz össze magadnak azokkal az appokkal amiket szeretsz,hasznàlsz ès mèg sokmindent vàltoztathatsz ha kell!nem kell vàrni a rendszerfrissitèst mert főzött rommal sokkal hamarabb hozzàjutsz mindenhez!ezèrt vàrom màr a rootot!
-
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #290 üzenetére
Enyém S-On! De egynlőre totál megvagyok hackelés nélkül is! Pláne ha egyszer az én ázsiai európaim is lefrissül. Magyar nyelv nem érdekel annyira, mint maga a frissülés ténye. De ha lehetne rootolni, csak feltennék rá egy full európai (magyar beállításos), de gyári progit.
xrvman: Ezt az Elixirt meg letöltöttem, és tök jó!
Nem ismertem (igaz csak ezóta vagyok Androidos, úgyh nekem minden újdonság).
-
Maxentius
addikt
Csak óvatosan, mert állítólag a kamera totál nem müxik...
A roothoz meg annyit h teló kikapcs > bekapcs-gombot + hangerő le-gombot egyszerre benyomni és megnézni h kiírja-e a képernyő legfelső sorában h S-OFF (Radio S-OFF, mert az eng hboot megléte sem elég ehhez), ha S-ON van, akkor a rootolásnak egyelőre szevasz, hacsak nincs mo-n vmi szervizes akinek van hozzá ún. XTC-klipje, mert csak azzal lehet az S-OFF-ot megcsinálni.
Akkuhoz: Juice Defender-rel egy xda-fórumozónak összejött az egy hét töltés nélkül...
-
xrvman
őstag
Gyártói garanciával vettem a mobilt. Előttem bontották ki. Akkor 2.2.1 és Android volt rajta, teljesen magyar volt, s meg jópár nyelv volt benne. Nem tudom mennyi, de lapozni kellett. A 2.2.3 Android frissites után már csak ezek maradtak. Lásd előző hsz.
Akkumulátor rendesen tud merülni a 3G től is. Ti mivel nézitek meg a %-ot, Elixirrel?t -
brownus
veterán
-
xrvman
őstag
Morelocale 2 leszedtem a marketről, ingyenes. Azzal vissza tudtam állítani magyarra, még a Sense is magyar. Olyan mint régen.
Adatokat, mármint a gyárilag felpakolt adatokat visszamásoltam az SD re és minden okés -
brownus
veterán
be tudtok lépni a htcsense.com oldalra? nekem nem sikerül tegnap este óta
-
xrvman
őstag
-
tgb
senior tag
a hard reset pedig az sd,& phone storage alatt lesz(a fogaskerekes beállitásoknál,de az hagyd a végére!
-
xrvman
őstag
Most angolul van és "connected media" találtam.
Angol nyelv, nincs
language & keyboard - select language, itt csak ezek vannak.
Deutsch (Luxemburg)
Deutsch (Netherlande)
English (Luxembourg)
English (Netherlands)
Francais (pays-Bast)
Netherlands (Luxemburg)
Netherlands (Netherlands)Hard Reset? Hogy is van ennél?
-
tgb
senior tag
Ha meglesz a magyar akkor a dlna a mèdia megosztàs menü lesz!a nyelvet pròbàld a beàllitàs (htc) menüpontban!
-
xrvman
őstag
2.2.1 ről frissítettem, 2.3 ra, abban nincs magyar.
-
xrvman
őstag
Nah most mit tegyek? Áttettem angolra a készüléket, mert kerestem DLNA-t, hátha angolul úgy van írva, és most nincs ott a magyar a választható nyelvek közt. Visszatenném magyarra.
-
tgb
senior tag
Ha valaki közülünk itt vàgja az angolt(èn sajna nem) ès az xda-n olvasottakbòl ki tudnà bogozni nekünk a rootolàst illetve hogy hogyan kell,mert sajna forditòval elèg veszèlyes műveletnek tartom elkezdeni,nehogy valami rosszul süljön el ès bùcsùt intsek a telònak.ha lenne forditàs ès hasznàlhatò a root,akkor mehetnènek fel a 3.0-às sense cuccok!
-
zezoka
őstag
válasz
sprinter24 #260 üzenetére
Na, ennek örülök h nem vagyok egyedül!
Illetve nem örülök, de eevvvvan!
-
Maxentius
addikt
#tgb és #zezoka: köszi szépen az infót!
(Igaz, még júniusig várhatok a vétellel, de akkor is.)
-
sprinter24
aktív tag
Hello, mindenki!
Végre sikerült eljutnom ide...
Kicserélték a telót egy szó nélkül még péntekenMindenki király bár sajnos nekem is ázsiai ami azt jelenti, hogy frissítés nekem sincs... Remélem majd lesz! Szóval zezoka nem vagy egyedül
Amúgy szerintem ez az ázsiai telefon dolog egy egyszerű factory reset is lehet... (?)
-
zezoka
őstag
Itt ezen az "index" oldalonelég jól elmagyarázzák, mi micsoda, meg hogyan
Meg néztem a 2.3ra frissülés topikot, ahol sokan írták, h hol laknak, és frissült, de az európai piacos ázsiai telefonosak még nem tudtak (ilyen lennék én is)
-
xrvman
őstag
Joreggelt tulajok!
Most nyomtam rendszerfrissitest es benne van a 2.3 as. -
xrvman
őstag
áhháá, köszi
A GPS késés meg akkor úgy néz ki HTC betegség.
Touch Pro is késik, HD2 is késik, sőt a HD2 késéséről volt egy cikkben is említés.
Most egy Defyt szerváltam mellé és az ahogy elindultam gyalog, már mutatta is, HTC nem. :S[link]
forrásból kiemeltem:
"GPS:
Fájó és gyenge pont ez, ami előtt érthetetlenül állok...
Mind a két készülék 1 percen belül talált műholdat, a kapcsolatok stabilak és megfelelőek voltak, de...
Míg az i8000 megfelelő pontossággal működött, addig a HTC HD2 sok esetben 50 méteres csúszásait, az iGO8 próbálta javítgatni.
A HD2-nél onnan lehetett észrevenni ha megálltál, úgy 20 méterrel megelőzted magad.
Mind a két készülék Qualcomm GPS chippel szerelt.
Hogy miért nem értem?
Azért, mert a Sony Xperia 1-et is a HTC készítette, Qualcomm GPS-t használ, és bizony még is egy jófajta SIRF III-as pontosságával vetekszik." -
xrvman
őstag
Hali!
Tegnaptól tulaja lettem egy Incredible S nek.GPS nekem úgy néz ki késik, Hamar megtalálta a műholdat, aztán elindultam gyalog. volt hogy fél utcát kellett mennem mire észbe kapott, de utána már, ha megálltam s elindultam, többé jól reagálta le..
Volt egy Defy is mellette, az azonnal reagált az indulásomra.http://youtu.be/tZj4qYEBjeI Itt 2:06 nál quick settings fül
Ezt hogy tudom elővarázsolni az Incredible S re? -
zezoka
őstag
Már csak egy dolog piszkálja a szememet: Miért van az, hogy a home-képről rányomva a phone (hívás)-ra, akkor abban a listában van pár ember olyan is, aki csak Facebookon van fent (de tényleg csak azokból az ismerősökből pár db, nem a teljes FB ismerős lista), google fiókban nincs, FB nézet ki van kapcsolva, tehát nincs bepipálva, tehát elvileg nem láthatnám. Ellenben, ha bemegyek a people-be, ott tényleg nincsenek is benne, csak a google fiókosak.
Az megint más tészta, h a rendezés last (vezetéknév) name szerint van, és a last name legyen elöl, és az is csak a People-ben műxik, egyel kijjebb, tehát ahol közvetlen hívnám, ott már a First (kereszt) név van elöl, és aszerint is van rendezve. Pedig a google fiókban is last name, first name a megjelenítési sorrend...
-
zezoka
őstag
3 problémát és megoldást osztanék meg veletek, hátha valakit érdekel, vagy belefut ilyenbe (ezekre mind kis netes utánnajárással jöttem rá, és ráment csomó időm, és h másnak ne menjen rá):
1.: Probléma: Nem frissül a Gmailról a névjegyzék, a Fiókok és szinkronizálás menüben "Sync is currently experiencing problems. it will be back shortly" hibaüzenet. (4 nap után untam meg)
Megoldás: Bocs, h angol, de nemtom a magyarban hogy van pontosan: Settings -> Applications -> Manage Applications -> legörgetni a Contacts Storage-ig -> Clear Data-ra kattintani. És elvileg jó is, de nekem ezt nekem el kellett kétszer játszani, közben volt egy másik hibaüzenet is, h leáll valami más is, illetve leállíthatom. Aztán restart után ment a szinkronizálás a google fiókkal.
2.: Probléma: Facebook a fiókok és szinkronizálás menüben szürke (mint mikor ki van kapcsolva), belelépve a sync gomb is szürke, tehát nem aktív, és csak törölni lehet.
Megoldás: Facebook fiókot ki kell törölni, kiszedni a pipát az Auto-sync, majd a Background data mögül, létrehozni a Facebook fiókot, pipák vissza a Background és az auto-sync mögé ekkor/ezután már nem szürke a jele, és frissíthető.
3. Probléma: Alapesetben nevek csak a google-n vannak (facebook és Sense facebook pipa kiszedve, mert csomó embert nem akarok a telefonykönyvembe, akik amúgy fb-n fent vannak, telefonon, sim-en telefonszám nincs). People-ben tehát csak az általam google-n tárolt telefonkönyv látható, akik FB-on is fent vannak, azok persze pároztatva vannak. A nem facebook-os embereknek (tehát akinek nem fb-os képet rak ki), ha kirakok hívóképet, akkor először mindig telejesen szép hívóképe volt, majd ezután, kilépve, visszalépve már egy minőségében nagyon leromlott, pixeles hívókép lesz mindenkinél. Mint kiderült kommunikál változáskor a google fiókkal, és ott lecsökken a méret, és ezután pixeles a telefonon is.
Megoldás: A kívánt embereket át kell tenni (nálam 6db volt, akinek nem volt FB fiókja, de beszélek vele annyit, h kirakjak róla egy képet), hogy a telefonban tárolódjon (pipát is beraktam, de elvileg a google fiókkal párosítva úgysem lesz kettő belőlük), összepárosítani google névvel. Aztán ezután én visszaléptem, szerkesztettem, aztán ki kell választani egy hívóképet, legördülő menüben a telefonos képet (Phone) választani, nem pedig a goolgésat. És mentés. Ez se sikerült elsőre mindenhol (lehet csak elfelejtésből valami kimaradt), ilyenkor újra szerkesztés, és a Phone képet kellett kiválasztani, és mentés. Így mindenkinek szép minőségű képe van/lesz (FB alapból jó volt).
-
Maxentius
addikt
A temproot-ról tudok, de az nem "igazi" root.
-
Coc@s
őstag
Ma pedig boldog "tulaja" lettem egy DESIRE HD-nek. (T-s, céges).
Kezdem belakni.
Lesz mit csinálni vele, amíg belakom, azt hiszem. :-) -
Maxentius
addikt
Nem csak készül, van is: LPRemix v1.3 + Gingerbread 2.3.3 + Sense 3.0 Features. Szal, ha lesz root (és persze az én készülékem is meglesz
), akkor ezt tuti fel fogom tolni.
-
tgb
senior tag
[itt dolgoznak rajta],jelenleg is van màr lehetősèg a rootra de mèg nem az igazi ès elèg bonyolult is!
-
tgb
senior tag
-
zezoka
őstag
Annyira azért nem zavar, hogy visszavigyem, mert az elég nagy macera lenne (céges, céges helyről rendelve, aki meg szintén csak rendelte, számlát is le kellett adni, megint főnökök aláírásai kellenének hozzá, szóval macera). Rendelést is cégen keresztül lett leadva, és "ez" jött.
Igazából nem zavar annyira, hogy a nem használt nyelvek között két kínai van, mert bőven beérem az egy db angollal.
Az kicsit jobban zavar, hogy nekem nem dobja fel a frissítés lehetőségét, bár gondolom csak idő kérdése. Remélem. Bár nemtom mivel és mennyire jobb a 2.3, mint a 2.2 (bár elvileg gonolom csiszoltak pl energiagazdálkodáson, stb)
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Megér 15 - 20eFt ot a gyártói garancia e készüléknél?
-
-
zezoka
őstag
válasz
brainticket #232 üzenetére
Melyik számnak kell ennek lennie? Sw vagy kernel, vagy melyik? Csakmert az OTA frissítés nekem nem elérhető? Hogy lehetne kínát kiirtani belőle?
Van egy két ikon is a menüben, amiben kínai dolgok vannak, nekem az se kéne (Weibo, ..)
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az mitől lehet,hogy ki van kapcsolva a roming,csak gsm módban van,és állandóan feldobja a:you have lost data roming üzenetet?Néha totál idegesítő,fölég mikor kilépked a játékból. -
zezoka
őstag
válasz
brainticket #232 üzenetére
Ez a kerneles számnak kéne lenni?
Lehet olyan romot rak(at)ni rá, ami úgy műxik mint a Tietek? Esetleg magyarításkor csak nyelv megy rá, vagy több minden is frissülhet? Egyáltalán lehet ezzel majd ilyeneket, vagy le van védve a telefon, h ne lehessen?
-
zezoka
őstag
Hát nem nyugtattatok meg... Mert az hogy a töltőnek csak nem európai feje van, azzal nem is foglakoztam, mert usbről úgyis tölt, meg előző telóm konektoros microusb töltője is megvan.
Android: 2.2.1
Baseband: 20.23.30.0802U_38.02.01.11_M
Kernel: 2.6.35.9-g89aa373
Build: 1.37.708.2 ...
Sw: 1.37.708.2 -
Coc@s
őstag
Kérdés(ek):
- Az Incredible S nem tudja a "videótelefonálás"-t?
Nem sikerült úgy felhívnom, ill. kezdeményezni sem videóhívást.
- Skyp esetében hogy kell/lehet bekapcsolni az első kamerát? -
zezoka
őstag
Sziasztok! Megjött az enyém is, de több aggályom is van (hozzáteszem, sosem volt Androidos telefonom, tök új minden):
1: Nincs magyar nyelv, van két kínai, meg egy angol.
2: Felülről lehúzós menüm olyan, mintha előzmények lennének, pedig mindenkinél ott van a WLAN, 3G, Blutooth, stb kapcsolói.
3: Settings/about phone/system software updates/chek now-ra azt írja nincs frissítés, pedig mindenhol azt írják (Ti is), hogy van...
4: Régi telómról áttoltam a névjegyzéket, és a keresztnév van elöl. Nem lehet megfordítani valami menüben? Nem találomAmúgy király teló, és tetszik, csak hát ezek kicsit aggasztanak...
-
tgb
senior tag
válasz
sprinter24 #220 üzenetére
mire jutottál a telóvaal?
-
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Adott egy új Incredible S. Hibátlanul működik, csak egy gondom van.
A WIFI macaddress-e úgy kezdődik, hogy 7c- és nem az általánosan megszokott 00- . al.
Emiatt egy Cisco HomeGatewai macfiltere nem engedi felvenni.
Filterezés nélkül működik tökéletesen a wifi, de nem szeretném úgy hagyni a hálózatot, hogy nincs filterezés.
Van egyszerű módszer a telefon macaddress-ének a "meghamisítására"? -
ako001
aktív tag
Nekem valamiért nem hajlandó sehogyan sem csatlakozni.lemezmeghajtóként.Intern-pass,+töltés az megy.Nem értem xp-n ment.
-
tgb
senior tag
válasz
sprinter24 #215 üzenetére
mindenképpen várjuk az ilyen irányú tapasztalatokat is!lehet elküldik javittatni és az egy pár nap lehet,de lehet megcsinálják ők ott a helyszinen!kár hogy igy indul az Incredible s "korszakod"
de én azt mondom akkor is jól választottál!
-
tgb
senior tag
válasz
sprinter24 #213 üzenetére
ne légy indulatos!nem próbálják ki hogy hogy rezeg és hogy lötyög-e a töltő rész,nekem általában beválik hogy szépen elmondom mi a gond,és vagy cserélik,vagy dijmentesen javitják a hibás cuccot.ez a módszer célravezetőbb mint szétverni a boltot orditva!
orvosolják a problémádat biztos!
ha nem ismerik el a hibát akkor törd össze a mocskokat -
sprinter24
aktív tag
No megvan a bibi, hibás készüléket kaptam... a rezgés azért szar mert el van törve a hátuljában valami kis rézalkatrész.
Szemmel látható mert hál'istennek kicsit átlátszó a teló ha leszeded a burkolatot. A műanyag meg egyszerűen lögyög... nincs mit tenni
Lényeg a lényeg, hogy holnap nem teszik ki az ablakba amit tőlem kapnak, amiért hibás fost kaptam -
tgb
senior tag
válasz
sprinter24 #211 üzenetére
műanyag nem lötyög(jó szemed van,irigyellek),rezgés rendben!
-
sprinter24
aktív tag
sziasztok!
Ma kaptam kézhesz végre az enyémet isNagy bolsogság meg minden,egészen addig amíg fel nem figyeltem 2 kicsi de fusztráló dologra..
1. A töltő nyilás körüli kis fényes műanyag lögyög...Rezgésnél hangosan rázkódik
2. Nekem egészen furán rezeg a teló... lehet, hogy ilyen a rezgése de nekem akkor is fura Samsung Wave után.. érdekes. Olyan mintha leejtették volna és eltört volna benne valami kis alaktrészFőleg akkor érződik amikor a alsó gombokat "nyomjuk" (érintjük)
Valaki tud segíteni/megnyugtatni hogy neki is ilyen?
Kicsit kétségbeestem most estére... -
tgb
senior tag
válasz
kukucskad #209 üzenetére
nekem ilyen a desirenél volt de a frissités megoldotta,meg utána rootoltam cserélgettem romot,rádioromot,kernelt,és elég jól össze lehetett hozni az egész rendszert!itt az a gond hogy a rootolás még nem igazán megoldott,meg új nagyon a teló és fejlesztés is kevés van egyenlőre az XDA-n.de igy indult a desire is és most az egyik legjobban támogatott teló az oldalon!nekem a pályán az m31-esen,m0-ás nagytétény környéke,m1 tatabánya-győr környéke volt térerő szempontjából elég gyenge.
-
kukucskad
tag
-
brainticket
aktív tag
válasz
brainticket #203 üzenetére
Most sikerült mégis frissíteni, 2.12.405.7 lett az új verzió.
-
ako001
aktív tag
Közben rájöttem
A car panel-get more,itt bejön a my license&content,majd a home gomb mellett levőt ha megnyomtam feldobta,hogy sinc license,és már működik is. -
ako001
aktív tag
Mit kell azon érteni,hogy térerő probléma?Gyenge v teljesen megszűnik?
A frissítés után nekem nem akar működni a navigáció,olyan mint mielőtt megvettem volna,mindig a vásárlásnál kötök ki.Pedig az örök verziót vettem,meg kell vennem újra vagy mi?
Ez az első okostelóm -
brainticket
aktív tag
próbált valaki frissíteni 2.3-ra vasárnap óta? mert mire nekiláttam volna a frissítésnek hétvégén addigra már nem ajánlja fel hogy elérhető lenne, nem értem miért.
-
kukucskad
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest