Hirdetés
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronocs
tag
Feltettem én is a 2.1-et, de azóta instabil a teló. Sokszor olyan, mintha valami system alkalmazást lőtem volna ki, ami újra kell, hogy induljon. Ilyenkor megjelenik a fehér kijelző HTC logoval, aztan Loading egy ideig.
Megnéztem, hogy talán az Task killer csinál valami huncutságot, de úgy néz ki, hogy nem. Másnak van ilyen problémája?Aut inveniam viam aut faciam.
-
aronocs
tag
válasz Zoltán77 #5098 üzenetére
Előző hozzászólásomat revideálom.
A Task Manager okozta a problémát. Leszedtem, tettem helyette egy Advanced Task Killer-t, és azóta nincs gond. A terv most az, hogy visszarakok egy szűz Task Manager-t, mert az jobban bejön. Ahogy előttem a kolléga írta, valószínüleg kinyírta a Sense-t, de hogy miért, az rejtély.
Amit észrevettem, hogy a gyári böngészőben simább a görgetés, de ezzel eddig sem volt bajom. Az viszont, hogy ugyanaz a gyári böngésző úgy tördeli az oldalt, hogy egymásra csúsznak a linkek, kicsit elszomorít. Eddig simán csak azt használtam, mert elég volt, egyszerűbb volt, mint egy Dolphin. Most viszont nem kényelmes, mert olyan anomáliákkal ajándékoz meg, amik idegesítőek, mert a használhatóság rovására mennek.
Így leszedtem a Dolphin HD-t, ami úgy néz ki, be fog válni.Másrészt van egy-két apróság, ami mindenképp pozitív.
Hívás közben eleve ott van a némítás és a kihangosítás bazi nagy gombja. Ezt eddig csak menüből lehetett elérni.
Végre van teendőlistás HTC calendar widget. Pontosan erre volt szükségem. A Market-en nem találtam megfelelőt.
Ha már Market, van screenshot, aminek örülök.Alapvetően viszont úgy érzem, hogy egy kicsit távolabb kerültem a telefon lelki világától, de lehet, hogy csak nagyon friss az élmény.
Aut inveniam viam aut faciam.
-
aronocs
tag
válasz Fionella #5101 üzenetére
De, ahogy elottem is irtak, bar szerintem annyira nem veszes. Viszont megvan, miert csusztak egymasra a linkek a gyari bongeszoben. A font size es a default zoom beallitasai nem szerettek egymast. Igy Dolphin kuka.
A Task Manager viszont tovabbra sem akarja az igazat, en meg nem szenvedek vele.
Aut inveniam viam aut faciam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest