Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szrobi66
aktív tag
válasz Lord Soth #3259 üzenetére
Üdv a csapatban!
1: Ha olyan a pannon, mint a voda, hogy nem nyúlt bele a szoftverbe, azaz gyári szoftver van rajta, akkor nyugodtan frissítheted, nem jár garanciavesztéssel. Ha jól tudom ebben a hónapban 19-én jön a 2.1 (custom rom esetében ugrik a garancia)
2: Ingyenes, és nem kell kön tíltanod a mobilnetet, ha wifin vagy nem használja.
3: Szedd le a Handcent smst, sokkal jobb mint az alap, sd-n hozz létre egy notifications mappát(ha minden igaz a handcent automatán létrehozza), abba tedd a használni kívánt hangot, aztán handcenten belűl notifications settings, és ott ki tudod választani.
4: passz, ilyennel nem próbálkoztam, esetleg nézd meg a Ringo nevezetű programot.
5: csak 2.1es romon működik, tudtommal 1.5ön nem, hacsak azóta nem találtak rá ki valamit.
6: netről működő ràdióprogramok vannak, amúgy passz, nem foglalkoztam vele, sosem hallgatok rádiót.
7: Nem. Bekapcsolt állapotban is 100%ra tölti.
8: Nem. -
szrobi66
aktív tag
válasz Lord Soth #3268 üzenetére
A google sync aktiválva van? Érdemrs, mert minden contactot elment, és bármi történik, megtalálod a kapcsolatokat a google oldalán. Ha aktiválod, akkor szinkronizál, és a google contact bepipálásával látni fogod. (szerintem a nem gmailel használt emailcímeket is szinkronizálja, nem vagyok benne biztos, mert csak google termékeket használok, azokat tuti...)
-
hgyurci
csendes tag
válasz Lord Soth #3263 üzenetére
Biztosat én sem tudok, csak tapasztalatból annyi, hogy a Hero előtti E90-em szoftjába sem turkált bele a pannon, csak egy- két kép erejéig. Viszont serial alapján jön a frissítés és hiába több éves telefon és kijött néhány update, mégsem hagyta magát frissíteni hivatalosan amíg a szolgáltató jóvá nem hagyta -ez nem történt meg - az új szoftot, így nekem azzal pihen a szekrényben amivel megvettem. Szóval elkeseríteni senkit nem akarok, de én várakozó állásponton vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
koestler
csendes tag
válasz Lord Soth #3319 üzenetére
Hello! Nekem is ezt csinálta korábban. Én csak wifi-vel néztem, mert egyelőre nincs normális mobilnet előfizetésem. Szerintem nálad is az a baj, hogy nem működik rendesen a wifi.
Nekem egy d-link wifi routerem volt, ami tökeletesen működött a laptoppal, de a mobillal használhatatlan volt. Szerencsére sikerült elcserélnem egy tplink wifire, amivel most tökéletesen működik a market, a google maps és összes netes alkalmazás. Szóval sajnos wifi csere segít csak úgy tűnik.
-
T0rnad0
addikt
válasz Lord Soth #3328 üzenetére
"HTC widget->Settings->Mobile network" : ez csak a mobilnetet kapcsolja ki-be, nem?
Ha valaki tud olyan widget-et, amivel tényleg át lehet váltani 2G-ről 3G-re és nem csak a menüt nyitja meg, szóljon plstybcy:
1, Hi MSN pl, ez nagyon egyszerű, de nekem jól müködik
2, Linksys WRT54GL-el tuti jó[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz Lord Soth #3695 üzenetére
Valami nem okés nálad! Gondolom a touchflo-nál a htc sense -re gondolsz, azt nekem is leállítja, ha rányomok. Után viszont szinte azonnal visszatölt mindent a főképernyőre úgy ahogy volt.
Amúgy arra a megoldás, hogy pl. a sense -t ne lője ki, hogy a taskkillerben rajta tartod az újad egy pillanatra és akk feljön egy menü, ahol kiválasztod, h "ignore". Ha ezt megcsináltad a megfelelő alkalmazásokkal, akkor meg csak kirakod a widgetét, és onnantól már nagyon jól lehet használni."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz Lord Soth #3697 üzenetére
A "Nem okés nálad"-ot nem rád értettem, rem nem értetted félre Szóval azt akartam írni, hogy a customizált scene (és nincs elmentve) nekem nem állítódik el attól, ha kilövöm a sense-t.
Nem lehet, h az app manager, meg az sd card manager külön programok? Sztem keress rájuk a marketen.
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Balinov
titán
válasz Lord Soth #3931 üzenetére
szvsz az egyik legfontosabb,hogy rootolas utan lehetoseged van az sd kartyara telepiteni, mig anelkul csak a telefon belso memoriajaba tudtad ugyanezt megtenni.
Ez egyebkent erdekes, mert visszaemlekezve az Uiq3-as SE P990-en ha valami sis fajlt akartam volna telepiteni, akkor gyarilag, minden buhera nelkul megkerdezte, hogy a belso memoriara vagy a memkartyara akarom-e telepiteni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
őstag
válasz Lord Soth #4910 üzenetére
Akkor érthetően is megpróbálom...
Szóval először próbáld meg, hogy kikapcs, akksi ki, akksi be, bekapcs. Ha nem sikerült, akkor nézd meg a taskkiller nevű progit sárgával jelöli, hogy mi használ cpu-t (az astrot annyira nem ismerem...). A reinstall nálam azért tűnt logikusnak, mert a hiba fellépte előtt pont felraktam egy programot, és gondoltam hátha az a ludas.
A romot akkor inkább ne piszkáld, mert lehet kelleni fog még a garancia...
SD kártyára viszont szerintem nem tudod root nélkül lementeni a programokat anélkül, hogy a beállítások elvesznének (legalábbis én még nem láttam ilyet)"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz Lord Soth #4912 üzenetére
Csak nem battery leftet használsz v vmi hasonlót? Ha igen, akkor azt valószínűleg elkalibrálhatta az általad említett program, és most kezd visszaállni, de gyakorlatilag lehet, hogy már minden rendben van.
Criton Először én sem akartam, de aztán nem bírtam ki (ez már hobbi... ). Persze nem akarlak rábeszélni, enélkül is tud mindent a Hero, amit csak kell (meg vagy 1000x többet )l. Csak azt ne felejtsd el, hogy a lehetőséget is elveszítheted, hogy később rootolhass. (Mondjuk én nem hiszem, hogy idővel ne találnának arra is megoldást, de sajnos nem 100%...)
-
őstag
válasz Lord Soth #4919 üzenetére
Akkor szerintem rendbe fog jönni. Főleg, ha látod is a javulást...
tgb Érdekes. Így sajnos nem tudom, mi lehet a gond...
nyogo83 Pont egy hasonló témát tárgyalunk. A te esetedben egy rom reinstall lehet a legegyszerűbb. Amúgy a 2.1-esek meg az új rádió elvileg jobban szívja az akkut, mint a korábbiak. Nálam a villain 10.2 és új radio most tovább bírja, mint a sima gyári 1.5 bírta, habár, amikor felraktam azonnal volt egy akku szívós problémám, de megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
-
KaoszTom
aktív tag
válasz Lord Soth #5782 üzenetére
Hi,
pü ment.
A navi szerintem teljesen jól használható. Hívásfogadás gyorsan történik, amint letetted visszajön a navi. Van olyan is (talán NDrive) ami a telefonhívás alatt halkan bemondja, hogy merre menj, ez jó megoldás. Akksiról meglepően sokáig bírja, nekem kb 3 órát megy az iGO, de érdemes pár ezerért venni szivargyújtós töltőt + tartókart a szélvédőre.
Egy hátrányát fedeztem fel, nappal mentünk Horvátországba, az egész út alatt kb. 3x-or le kellett vennem 15 percre a szélvédőről mert 50 fok fölé melegedett. A proci nem volt húzva. Ha fel tudod tenni olyan helyre ahol árnyékban van, vagy éri a klíma, akkor nincs panasz rá.
-
OgreImre
senior tag
válasz Lord Soth #5782 üzenetére
Az Igo szerintem tökéletes rá. Gyorsan fog jelet. Az akksi nekem Budapest-Szombathely viszonylatban (kb 2,0-2,5 óra) 40%-ot merül általában, de erre jó az autós töltő.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
őstag
válasz Lord Soth #6049 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az n-es routerekkel van problémája. Állítólag az android 1.5-nek nem volt gondja, de 2.1, 2.2-nek igen.
Nekem Tp-link 1043nd-m van, és tényleg kb. 10 percenként látszólag van kapcsolat, csak gyakorlatilag nem megy. Ilyenkor wifi ki/be és minden oks. Nem találtam rá választ, hogy mitől van, nekem az a gyanús, amikor egyszerre több program akarja használni a netet, de nem vagyok benne biztos...
Asszem szrobi66-nak sikerült megcsinálnia, és segített is nekem, de nem tudtuk kideríteni, hogy mi lehetett a megoldás (bár ritkábban dobál engem is azóta).
Még egy dolgot meg fogok próbálni, a router szoftverének cseréjét, de erre sajnos egyelőre nincs időm."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
se87tet
tag
válasz Lord Soth #6632 üzenetére
Sztem ilyenkor épp összeomlik a rendszer
Na jó nem, sztem csak leáll vmi a háttérben futó alkalmazások közül aminek köze van a launcher-hez, és újra megnyitja azt \ alkalmazza az új beállításokat.
Nem lő le valamit a task killered amit nem lenne szabad?
De ez csak találgatás, nem tudom, nekem is volt már ilyen még régebben.[ Szerkesztve ]
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz Lord Soth #6637 üzenetére
Ne aggódj semmi komoly baj nincs. A Sense-s launcher-t bezárja a rendszer, mert kevés a memóriád. Amíg újraindul, addig látod a fehér hátteret. Nekem régebben csinálta más romoknál, hogy iGO-ból kilépve történt ugyanez. Az iGO alatt egyszerűen bezárta a Sense felületet, hogy jobban fusson.
Én úgy vettem észre ez romfüggő (valamelyik csinálja, valamelyik nem) de ha használsz AutoKiller-t, lehet, hogy az van rosszul beállítva. (Túl magasak az értékek) -
werszomjas
addikt
válasz Lord Soth #6981 üzenetére
Próbálj meg egy factory resetet.
Előtte a MyBackup Pro nevezetű programmal le tudod menteni a névjegyeket, sms-ket stb, mivel a fact reset le fog törölni mindent, vissza áll gyári állapotba.
Annyi hogy utána minden programot újra kell tenned
Volt régen egy nokiám, az is csinált néha marhaságokat, a reset megoldotta, egy időre
[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
qfm
őstag
válasz Lord Soth #8070 üzenetére
Az akkuról:
Vagy be van ragadva egy program, vagy kezd tönkremenni.
Lassulásról:
Valószínűleg megérett egy teljes reset-re, ez megoldja az előbbi gondot is ha valami rossz programról van szó. Reseteld le, próbáld ki úgy az akku időt, és ha úgy jó, akkor egyesével rakd fel a programokat, és figyeld hogy melyik hibás.
Vírusirtót ne használj, rendkívül ritka az android vírus, azok ellen pedig úgysem véd. Inkább csak megbízható programokat szedj le, vagy ha félsz, akkor cserélj romot, és korlátozd a jogokat, CM -es romokban van rá lehetőség.
Task killert is csak akkor használj, ha egy program beragad/lefagy, különben bízd a rendszerre. Direkt tart memóriába dolgokat, minden kilövéssel lassítod.
Szóval az én tanácsom, hogy ments, állítsd vissza a telefont, ne piszkálj bele, és figyeld hogy milyen. Ha úgy jó, megbízható programok mehetnek vissza.
-
Fionella
tag
válasz Lord Soth #8070 üzenetére
Szia!
Az én Hero-m több, mint másfél éves. Gyári rom. Az utóbbi időben szintén megbolondult, bár mást produkál, mint amit leírtál. Az enyém minden ok nélkül kikapcsolja az automatikus fényerőt. Csak azt veszem észre, hogy sötétben kifolyik a szemem a kijelzőtől. Időnként nem csörög az ébresztő, csak villog és rezeg és nem tudom semmivel leállítani, csak ha újraindítom a telót. Előfordult olyan is, hogy az általam használt csengőhang helyett a gyári szólalt meg. Pedig egy cshangot használok mindenkinél. Erőst gondolkozom azon amit qfm is javasolt, vagyis resetelem a Hero-t.
-
őstag
válasz Lord Soth #8557 üzenetére
1. Lehet, hogy https-re állítottad a facebook kapcsolatot. Ha nem, akkor a syncmypix programot próbáld meg.
2. Lehet túl sok háttérben futó alkalmazásod van, bár nekem ezt csak reinstall oldotta meg anno.
3. Erre is lehet megoldás a hátérben futó programok.
4. Passz."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest