- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Igaz, pontosabban fogalmazva a tárcsázót kínálja fel először, az utoljára hívott számmal. Tényleg nem nagy probléma, mert egy simítással már át is megy a híváslistára.
A tárcsázó kereső funkciója nagyon jó, ismerem, használom. Nekem inkább azért lett volna jó a híváslista (vagy a kedvencek) beállíthatósága, mert leggyakrabban csak néhány számot hívok, de azokat rendszeresen, naponta többször. Így ha az utóbbi kettő oldal jelenne meg elsődlegesként, akkor két mozdulattal hívhatom a számot, így három. Sebaj, legfeljebb kiteszem ezeket gyorstárcsázóra(#2789) Janaboy: Természetesen van, de az az én problémámon nem segít
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest