- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dastier
tag
elefant,
Sokat dobna a TV és Proj tesztjeiden ha készítenél "verkfotókat". Például itt szívesen láttam volna fotókat amiken mutatod mit látni különböző fényviszonyok között. Vagy egyszerűen csak látni működés közben a készüléket, milyen szögből milyen asztalról hogyan vetít, mik a lehetőségek, vagy bármi ami eszedbe jut...
TV-nél is hiányzik, hogy jobban átélhető legyen.
Tudom, hogy a képek nem adnak vissza pontosan se színt, se felbontást, kb semmit, de szerintem nekem sokat dobna az egy kaptafára készülő bejegyzéseken.
Évek óta követem a bejegyzéseid, látszik, hogy elhivatott vagy, és tök jó, hogy van magyarul is ilyen content, csak azt érzem, hogy egy kis innováció jó lenne. -
dastier
tag
Úgy látom ez nem egy projektor hanem valami újfajta fényelnyelő...a reklámképen a vakító fehér falra majdnem feketét csinált!
-
carl18
addikt
Teljesen tetszik az elképzelés, kezdetleges de jó.
Kemping party mellé remek volna, vagy horror film nézés a szabadba. A hangszóró nem számit, manapság egy komolyabb bluetooth hangszóró elég jó áron beszerezhető. -
MeszesKPT
őstag
El tudok képzelni ennek sokféle helyzetet, ahol nagyon jól jönne egy ilyen kis kompakt, de mindegyikre kevés a 300 lumen. Az akkumulátor is inkább jelképesnek tűnik, nem vagyok meggyőződve, hogy érdemes volt beletenni.
-
Akybron
aktív tag
A szütyős képről: "egy küklopsz hálózsákban"...
-
Mikor egy zseblámpa LED is tud 1000 lument, akkor itt miért bohóckodnak 300-zal?
-
azbest
félisten
wow... ha az a 300 ugyanolyan értelmezési tartományban van, mint az lg-m esetén a 600
akkor igencsak meglepne, ha értékelhető képe lenne 100 colon.
-
scarabaeus
őstag
(A marketinganyagból való fénykép ismét jól példázza a negatív fény jelenségét, bámulatos, hol tart már a tudomány!)
-
válasz
Partizan182 #2 üzenetére
persze oda nem az igényesség a fő szempont hanem az h működjön!
Nyilván megvan neki a feelingje!
-
tlgarp
csendes tag
300 lumen? 160e? Vicc!
-
Szánalomból bár de ráklikkeltem erre a projektorra, és hát kiverte a biztosíték ugye a közel 30 dBA-s üzemi zajszint, ez már bántó. Továbbá keystone correction-t tilos használni, mert irdatlan gyorsan degradálódik a képminőség, amit meg is kérdőjelezek ebben az esetben, ha az egész készülék 160e akkor mennyi juthatott ebből az optikára, kb 30-40e? Az meg ugye minden csak nem jó optika, feltéve ha tényleg üvegből van. Nem nagyon értem miért gyártanak ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest