Hirdetés

Hordozható, sokoldalú Acer miniprojektor jó képminőséggel

Nálunk járt a LED lámpás, akkumulátorral ellátott, egyedi dizájnú C250i vetítő.

Acer C250i

Bár a nagy nemzetközi technológiai vásárokon azt tapasztaljuk, hogy a projektorok mostanában kevésbé meghatározóak, mint korábban, azért még mindig vannak, akik látnak fantáziát ebben a termékcsaládban. Mindenképpen közéjük tartozik az Acer, hiszen a tajvani vállalat igen komoly méretű flottával rendelkezik, amelyben egyaránt megtalálhatóak üzleti, otthoni felhasználásra szánt és különlegesebb, mobil projektorok is.

Acer C250i
Acer C250i [+]

A cég a 2019-es IFA szakkiállításon rántotta le a leplet a C250i típusjelzésű termékről, mely a mobil projektorok csoportját erősíti. A vállalat által tartott nagyszabású bemutatón kiemelt szerepet szántak e modellnek, amely az előzetes információk alapján nagyon érdekesnek tűnt, ezért kíváncsian vártuk érkezését a hazai piacra, most pedig hozzá is jutottunk egy példányhoz.

Hirdetés

Fura dizájn

A hordozható projektorok között akadnak meghökkentő dizájnnal bíró darabok, de az Acer C250i még közülük is kitűnik. Első pillantásra egy kuglóf jutott róla eszünkbe, hiszen tizenkétszög alapú hasáb oldalára szokatlan, görbülő vonalakat álmodtak meg a formatervezők. Formabontó kialakítása nekünk kifejezetten tetszik, mert nem hivalkodó, de ötletes, és látszik rajta, hogy egy modern, innovatív darab.  A projektor átmérője 9,8 centiméter, hossza (magassága) 16,8 centiméter, tömege pedig kb. 800 gramm, így ultramobil masinának azért nem mondanánk, pláne, hogy már vannak okostelefon méretű rokonai is, de azért viszonylag könnyen hordozható, és akár egy kisebb táskába is kényelmesen befér.

[+]

A lencse a frontfelületen kapott helyet egy fókuszállító tárcsa társaságában, vele ellentétes oldalon pedig a hangszórórácsba vágva található egy USB 2.0 port. A tetején helyezték el a kezelőpanelt a Wi-Fi dongle (ami elvileg a csomag része) csatlakozójának társaságában. Az alján található egy-egy HDMI 1.4, USB Type-C, 3,5 mm analóg audiocsatlakozó, valamint egy microSD kártyaolvasó. A termék állítva és fektetve is használható, és ennek megfelelően állvány- és tápcsatlakozóból az oldalán, illetve az alján is elhelyeztek egy-egy darabot. Apró, de fontos figyelmesség! Mint ahogy az is, hogy a dobozában találunk egy szütyőt, amibe belepakolhatjuk.

Acer C250i: A teteje és az alja
Acer C250i: A teteje és az alja

Főbb paraméterek
Acer C250i projektor
Képalkotási technológia DLP
Fényforrás LED
Fényforrás élettartama 20 000 óra (Standard mód), 30 000 óra (ECO mód)
Maximális fényerő 300 ANSI lumen
Maximális felbontás 1920x1080 (Full HD)
Maximális kontrasztarány 5000:1
Vetítési távolság Közepes: 70 cm - 30", 300 cm - 100"
Zajszint Normál mod: 29 dB, Takarékos mód: 25 dB
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások ECO, Fényes, Standard
Hangrendszer 5 watt
Beépített digitális tunerek -
Interfész HDMI 1.4, USB 2.0, USB Type-C, 3,5 mm analóg audio
Extrák Beépített médialejátszó, beépített hangrendszer, távirányító, trapézkorrekció, WiFi, Bluetooth, képernyőtükrözés
Akkumulátor 9000 mAh
Teljesítményfelvétel 101 watt
Méret 98 x 168 mm
Tömeg 797 gramm (mérésünk szerint)
Gyártó honlapja www.acer.hu
Termék honlapja Acer C250i
Garancia 24 hónap
Fogyasztói ár 160 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés