Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Egyébként tökre bugos ez a facebook privacy rész. x ember posztolt egyet y ember walljára. A privacy ikonra azt írja, hogy ez a poszt y ember barátjainak barátjaival van megosztva. Csak hogy x ember barátjainak barátival is meg van osztva...
-
Nálam is megjelentek az újdonságok....ezzel együtt eltűnt az a lehetőségem, hogy ha egy ismerősöm postjaira nem vagyok kíváncsi akkor akkor az összeset töröljem az x-el. Ez volt ugye a Hide all, vagy Hide all from...pistike mondjuk...Vagy maradt de máshol? Valakinek ötlet, tipp megoldás?
-
"Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam."
A legóvodásabb módszer, ha kapsz egy új GUID-t és kész. A régit nem látod, újként mész fel, de ettől még a régi nem feltétlenül törlődik, csak kap egy flag-et. Nem akarok paranoiás lenni, csak leírtam.
"Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan..."
Sajnos ezt sosem tudjuk meg egyik rendszernél sem.
--------------------
Más.
A 2010 decemberi adatvédelmi nyilatkozat mikor készül el magyarul, frissítve az oldalon? -
hackeeeee
Jómunkásember
Ideértek az új beállítások..
-
td
senior tag
Páran kicsit félreértelmezték az egyszerűsített beállításokat, vagy csak bizonyos beállítás-kombinációkat máshogy kezdett értelmezni a Facebook, de olyan embereknek, akiknek amúgy nem lehetne, megtekinthetők az albumai (látszólag a wall is, de ott nem jön be semmi).
-
tibz03
őstag
Minden bizonnyal "user error" - hogy egy irritáló kifejezéssel éljek. Már csak azért is, mert nem kell e-mailben megerősíteni a törlést, ahogy ng0ofy írta (próbáljátok ki). Nem vagyok benne biztos, de ha automatikusan be vagy jelentkezve az FB-re, és így törlöd magad, akkor lehet, hogy sose fog törlődni az adatlapod, mert minden böngészőmegnyitást alkalmával bejelentkezel az FB-re (még ha az FB-t nem is nyitod meg). Bár lehet, hogy ez hülyeség, csak egy tipp volt (SZERK: Most nézem, törlés után automatikusan kijelentkezel FB-ről, szóval ez az elmélet nem helytálló
). Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam.
Minden esetre az biztos, hogy az az átlag userek igen jelentős része nem tudja megkülönböztetni a deaktiválást a törléstől... vagy kezdjük ott, hogy a törlés opciót el sem érik, mivel jó mélyen el van dugva, tehát jobb híján "deaktiválják" az adatlapjukat, aztán hónapokkal később meglepődve veszik észre, hogy az adatlapjuk még mindig megvan. Így aztán nem meglepő, hogy elterjedt az az urban legend, hogy nem lehet törölni az adatlapot.
Hogy mi a helyzet az adatok megmaradásával? Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan...
-
A reg vart biztonsagi ujitas... Remelem hogy majd a kesobbiekben is fognak hasonlo frissiteseket csinalni.
-
superecneB
őstag
válasz
ErosenZold #123 üzenetére
Az, hogy tudod -e törölni magad, egy dolog, viszont azt nem értem miért vagy 100%-ig biztos abban, hogy az accod törlése után nem maradnak meg az adataid a FB egyik szerverén??
Az, hogy a megmaradásról nincs bizonyíték - rendben, viszont ennek ellenkezőjéről sincs bizonyíték.
Én mint kívülálló most kinek higgyek? -
ErosenZold
senior tag
EZ már rég túl lett tárgyalni. Deaktiválta csak, mivel én is töröltem már magam és ugyan azzal újraregeltem és lás csodát semmi sem maradt meg..
Benézte és ennyi.
Előzőnek: Nem az én irányomból nyert, mivel én azt állítom lehet törölni és lehet is törölni. Neki kell bebizonyítania hogy megmarad az adat nem nekem.
-
rt06
veterán
válasz
ErosenZold #119 üzenetére
igazad van, ez urban legend, meg soha senkivel nem esett meg (itt jon az a resz, hogy te is megprobalod bebizonyitani amit allitasz - vagy szimplan csak hazugnak nevezed a forumtarsat)
-
superecneB
őstag
válasz
ErosenZold #119 üzenetére
Az igazat megvallva a te álláspontod sincs bizonyítva innentől fogva ez egy veszett ügy mind két irányból, szerintem senki nem akart trollkodni ahogy nekem sem áll módomban.
Csupán annyi értelme van ezen egymásnak esni mint elmenni fűteni a napot. -
varga.balazs
aktív tag
én magát a vitát nem értem. engem is néha zaklatnak e-mail-ekkel amik közül lehetséges, hogy vannak, amelyek a facebook-tól tudták meg az adataimat, de én azt csinálom a mail fiókomban, hogy hacsak nem kapok valami személyeset(ami nem hírlevél), akkor megnyitás nélkül törlöm, és ennyit az adatom 3 fél számára kiszolgáltatásának...lehet face ezen gazdagodik, de engem nem hat meg
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #117 üzenetére
Befejeztem a vitatkozást, de lást be, hogy olyan zöldeket beszélsz, mint amilyen a neved...
Nem nem mondta senki hogy ezt mondtad, ezt csak egy példa volt...
Az USA meg szerintem azért mondja, hogy legyen egy okuk a háborúra...
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ch003067 #116 üzenetére
Ki nem szarja le hogy mit állít a másik bizonyíték nélkül.
USA is azt állítja, hogy Iraq-ban vegyi fegyverek vannak, pedig nincs rá bizonyítéka.
Mondtam én, hogy vannak ott UFO-k? Ha egy szaros idegen el tud jutni a földünkre, hidd el azt nem tudnánk megfogni, de valószínű még érzékelni sem.
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #115 üzenetére
Kérdezz meg bárkit, ugyan ez volna a véleménye...
Be tudom-e bizonyítani ?? Szerinted van az 51 körzetben ( a nevadai sivatagban ) földönkívüli ? Ha igen, akkor be tudod bizonyítani ?? Ugye hogy nem... Ez kb ilyen
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #113 üzenetére
Mert szerinted kitörlik ? Inkább kiadják a nagyobb cégeknek, és profitálnak belőle(d)...
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #97 üzenetére
Én mégis hogy bizonyítsam be, hogy ott maradnak-e az adatok vagy sem ? Remélem te sem gondoltad komolyan
Amúgy meg mindenki erről beszél az összes FB-s fórumban
-
modd3r
őstag
válasz
ErosenZold #110 üzenetére
Nem, dehogy!
A FB kb. 5-6 hónapja még teljes egészében magyar volt, ha a magyar-t állítottad be nyelvként!
Tehát a fordítás kész, csak sztem nagy a fejetlenség Palo Alto-ban... -
modd3r
őstag
válasz
ErosenZold #107 üzenetére
Na igen, szegény FB-staff, a segg*k is kilóg a gatyából, ezért kell nekik a mezei user segítsége...
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
ErosenZold #107 üzenetére
hát na igen, tudom, hogy ott a probléma, hogy senki sincs aki megcsinálná külön.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
varga.balazs #106 üzenetére
lehet jelentkezni fordítónak
-
modd3r
őstag
válasz
varga.balazs #104 üzenetére
LOL!
BTW, én jobban örülnék neki, hogyha a szir-szar új funkciók helyett inkább olyan alap dolgokat tennének rendbe, mint pl. a chat, vagy a teljes magyar nyelvezet az oldalon, stb.... -
varga.balazs
aktív tag
jah értem. és cserébe eltűntek a születésnapok...na azok jobb is, mert szégyen, amit az okoz(kipróbáltam mi lesz, ha átírom a születési dátumom..erre olyanok köszöntöttek fel, akiket 10 éve ismerek...ezt megcsináltam már idén 3x és nem tűnik fel valakinek, hogy idén már 3. szülinapomon köszönt fel
)
-
modd3r
őstag
válasz
varga.balazs #102 üzenetére
A fontosabb eseményeket (ki mit osztott meg, stb.) tartalmazza. Interaktív, tehát hozzá is szólhatsz vkinek az állapotához anélkül, hogy elhagynád az oldalt amit nézel.
-
varga.balazs
aktív tag
nekem most megjelent egy ticker nevezetű akármi...konkrétan nem tudom mit mutat...ez pont nem volt benne a fejlesztésekben...
Ezen kívül a bejegyzések alján megcserélték a bejegyzés idejét és a Tetszik, megosztás gombokat...az említett dolgok meg sehol.. (Y)
-
kpal
nagyúr
elég bonyolult ez a face de én is csak ismerősök miatt vagyok fent
Új hozzászólás Aktív témák
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest