Új hozzászólás Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ch003067
üzenetére
Ki nem szarja le hogy mit állít a másik bizonyíték nélkül.
USA is azt állítja, hogy Iraq-ban vegyi fegyverek vannak, pedig nincs rá bizonyítéka.
Mondtam én, hogy vannak ott UFO-k? Ha egy szaros idegen el tud jutni a földünkre, hidd el azt nem tudnánk megfogni, de valószínű még érzékelni sem.
-
ErosenZold
senior tag
-
The Bachelor
tag
-
varga.balazs
aktív tag
Szerintem hogy ott vannak az adatok, az nem változtat sokminden. Lehet kérni, hogy tőlük nem kérsz több e-mail-t ezekután, a többi vele kapcsolatos dolog, amiknek esetleg kezébe kerülhet az adatod, az ha nem ott, akkor más forrásból megtudhatják. Amúgy nem tudom, de mintha láttam volna mostanában olyat, hogy törölni is lehetett. Most megnéztem, de már megint csak a felfüggesztés van kinn. Lehet ennél hallottam, vagy a myvipnél, hogy rámész a törlésre és ki se küldi a megerősítő e-mail-t...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest