Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Egyébként tökre bugos ez a facebook privacy rész. x ember posztolt egyet y ember walljára. A privacy ikonra azt írja, hogy ez a poszt y ember barátjainak barátjaival van megosztva. Csak hogy x ember barátjainak barátival is meg van osztva...
-
MrSealRD
veterán
Nálam is megjelentek az újdonságok....ezzel együtt eltűnt az a lehetőségem, hogy ha egy ismerősöm postjaira nem vagyok kíváncsi akkor akkor az összeset töröljem az x-el. Ez volt ugye a Hide all, vagy Hide all from...pistike mondjuk...Vagy maradt de máshol? Valakinek ötlet, tipp megoldás?
-
"Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam."
A legóvodásabb módszer, ha kapsz egy új GUID-t és kész. A régit nem látod, újként mész fel, de ettől még a régi nem feltétlenül törlődik, csak kap egy flag-et. Nem akarok paranoiás lenni, csak leírtam.
"Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan..."
Sajnos ezt sosem tudjuk meg egyik rendszernél sem.
--------------------
Más.
A 2010 decemberi adatvédelmi nyilatkozat mikor készül el magyarul, frissítve az oldalon? -
hackeeeee
Jómunkásember
Ideértek az új beállítások..
-
td
senior tag
Páran kicsit félreértelmezték az egyszerűsített beállításokat, vagy csak bizonyos beállítás-kombinációkat máshogy kezdett értelmezni a Facebook, de olyan embereknek, akiknek amúgy nem lehetne, megtekinthetők az albumai (látszólag a wall is, de ott nem jön be semmi).
-
tibz03
őstag
Minden bizonnyal "user error" - hogy egy irritáló kifejezéssel éljek. Már csak azért is, mert nem kell e-mailben megerősíteni a törlést, ahogy ng0ofy írta (próbáljátok ki). Nem vagyok benne biztos, de ha automatikusan be vagy jelentkezve az FB-re, és így törlöd magad, akkor lehet, hogy sose fog törlődni az adatlapod, mert minden böngészőmegnyitást alkalmával bejelentkezel az FB-re (még ha az FB-t nem is nyitod meg). Bár lehet, hogy ez hülyeség, csak egy tipp volt (SZERK: Most nézem, törlés után automatikusan kijelentkezel FB-ről, szóval ez az elmélet nem helytálló
). Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam.
Minden esetre az biztos, hogy az az átlag userek igen jelentős része nem tudja megkülönböztetni a deaktiválást a törléstől... vagy kezdjük ott, hogy a törlés opciót el sem érik, mivel jó mélyen el van dugva, tehát jobb híján "deaktiválják" az adatlapjukat, aztán hónapokkal később meglepődve veszik észre, hogy az adatlapjuk még mindig megvan. Így aztán nem meglepő, hogy elterjedt az az urban legend, hogy nem lehet törölni az adatlapot.
Hogy mi a helyzet az adatok megmaradásával? Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan...
-
A reg vart biztonsagi ujitas... Remelem hogy majd a kesobbiekben is fognak hasonlo frissiteseket csinalni.
-
superecneB
őstag
válasz
ErosenZold #123 üzenetére
Az, hogy tudod -e törölni magad, egy dolog, viszont azt nem értem miért vagy 100%-ig biztos abban, hogy az accod törlése után nem maradnak meg az adataid a FB egyik szerverén??
Az, hogy a megmaradásról nincs bizonyíték - rendben, viszont ennek ellenkezőjéről sincs bizonyíték.
Én mint kívülálló most kinek higgyek? -
ErosenZold
senior tag
EZ már rég túl lett tárgyalni. Deaktiválta csak, mivel én is töröltem már magam és ugyan azzal újraregeltem és lás csodát semmi sem maradt meg..
Benézte és ennyi.
Előzőnek: Nem az én irányomból nyert, mivel én azt állítom lehet törölni és lehet is törölni. Neki kell bebizonyítania hogy megmarad az adat nem nekem.
-
rt06
veterán
válasz
ErosenZold #119 üzenetére
igazad van, ez urban legend, meg soha senkivel nem esett meg (itt jon az a resz, hogy te is megprobalod bebizonyitani amit allitasz - vagy szimplan csak hazugnak nevezed a forumtarsat)
-
superecneB
őstag
válasz
ErosenZold #119 üzenetére
Az igazat megvallva a te álláspontod sincs bizonyítva innentől fogva ez egy veszett ügy mind két irányból, szerintem senki nem akart trollkodni ahogy nekem sem áll módomban.
Csupán annyi értelme van ezen egymásnak esni mint elmenni fűteni a napot. -
varga.balazs
aktív tag
én magát a vitát nem értem. engem is néha zaklatnak e-mail-ekkel amik közül lehetséges, hogy vannak, amelyek a facebook-tól tudták meg az adataimat, de én azt csinálom a mail fiókomban, hogy hacsak nem kapok valami személyeset(ami nem hírlevél), akkor megnyitás nélkül törlöm, és ennyit az adatom 3 fél számára kiszolgáltatásának...lehet face ezen gazdagodik, de engem nem hat meg
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #117 üzenetére
Befejeztem a vitatkozást, de lást be, hogy olyan zöldeket beszélsz, mint amilyen a neved...
Nem nem mondta senki hogy ezt mondtad, ezt csak egy példa volt...
Az USA meg szerintem azért mondja, hogy legyen egy okuk a háborúra...
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ch003067 #116 üzenetére
Ki nem szarja le hogy mit állít a másik bizonyíték nélkül.
USA is azt állítja, hogy Iraq-ban vegyi fegyverek vannak, pedig nincs rá bizonyítéka.
Mondtam én, hogy vannak ott UFO-k? Ha egy szaros idegen el tud jutni a földünkre, hidd el azt nem tudnánk megfogni, de valószínű még érzékelni sem.
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #115 üzenetére
Kérdezz meg bárkit, ugyan ez volna a véleménye...
Be tudom-e bizonyítani ?? Szerinted van az 51 körzetben ( a nevadai sivatagban ) földönkívüli ? Ha igen, akkor be tudod bizonyítani ?? Ugye hogy nem... Ez kb ilyen
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #113 üzenetére
Mert szerinted kitörlik ? Inkább kiadják a nagyobb cégeknek, és profitálnak belőle(d)...
-
ch003067
addikt
válasz
ErosenZold #97 üzenetére
Én mégis hogy bizonyítsam be, hogy ott maradnak-e az adatok vagy sem ? Remélem te sem gondoltad komolyan
Amúgy meg mindenki erről beszél az összes FB-s fórumban
-
modd3r
őstag
válasz
ErosenZold #110 üzenetére
Nem, dehogy!
A FB kb. 5-6 hónapja még teljes egészében magyar volt, ha a magyar-t állítottad be nyelvként!
Tehát a fordítás kész, csak sztem nagy a fejetlenség Palo Alto-ban... -
modd3r
őstag
válasz
ErosenZold #107 üzenetére
Na igen, szegény FB-staff, a segg*k is kilóg a gatyából, ezért kell nekik a mezei user segítsége...
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
ErosenZold #107 üzenetére
hát na igen, tudom, hogy ott a probléma, hogy senki sincs aki megcsinálná külön.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
varga.balazs #106 üzenetére
lehet jelentkezni fordítónak
-
modd3r
őstag
válasz
varga.balazs #104 üzenetére
LOL!
BTW, én jobban örülnék neki, hogyha a szir-szar új funkciók helyett inkább olyan alap dolgokat tennének rendbe, mint pl. a chat, vagy a teljes magyar nyelvezet az oldalon, stb.... -
varga.balazs
aktív tag
jah értem. és cserébe eltűntek a születésnapok...na azok jobb is, mert szégyen, amit az okoz(kipróbáltam mi lesz, ha átírom a születési dátumom..erre olyanok köszöntöttek fel, akiket 10 éve ismerek...ezt megcsináltam már idén 3x és nem tűnik fel valakinek, hogy idén már 3. szülinapomon köszönt fel
)
-
modd3r
őstag
válasz
varga.balazs #102 üzenetére
A fontosabb eseményeket (ki mit osztott meg, stb.) tartalmazza. Interaktív, tehát hozzá is szólhatsz vkinek az állapotához anélkül, hogy elhagynád az oldalt amit nézel.
-
varga.balazs
aktív tag
nekem most megjelent egy ticker nevezetű akármi...konkrétan nem tudom mit mutat...ez pont nem volt benne a fejlesztésekben...
Ezen kívül a bejegyzések alján megcserélték a bejegyzés idejét és a Tetszik, megosztás gombokat...az említett dolgok meg sehol.. (Y)
-
kpal
nagyúr
elég bonyolult ez a face de én is csak ismerősök miatt vagyok fent
-
GeryFlash
veterán
kevés... profil törlést, üzenet törlést akarok, és normális chat rendszert
-
superecneB
őstag
Ettől függetlenül szerintem ez elfogadhatatlan. Mármint maga az elv, de tudtommal lehet törölni magad - bár nincs facebookom tehát ezt nem tudom megerősíteni, de mintha valami olyasmit hallottam hogy X ideig még megőrzik az adatlapod és ha utána sem foglalkozol vele törlik.
-
Johnny Cage
addikt
a cikk írójától kérdezném, hogy ez most egy hoax vagy a nagy megújulás már megtörtént vagy mi van, mert senki nem lát szó szerint semmilyen változást..? (én kerestem, a beállításokban, a külső interface-en, de egyszerűen, ha nagyítóval keresem se látok semmi újat. minden ugyanúgy, ugyanott van.)
-
ErosenZold
senior tag
-
KAMELOT
titán
válasz
The Bachelor #93 üzenetére
Egyetértek!!!! Nagy UP a hsz-nek!!!
-
The Bachelor
tag
-
ch003067
addikt
válasz
varga.balazs #91 üzenetére
" ki se küldi a megerősítő e-mail-t " Az azért komoly ...
Myvip... nahh ezt szerintem hagyjuk... Nekem is van / volt, de már van 3 éve fel se mentem ráAmúgy, nem értem, hogy a faceB mit tudna kezdeni az adataimmal ? Kiadja a nagy cégeknek.... és ? Ez számomra homályos...
-
varga.balazs
aktív tag
Szerintem hogy ott vannak az adatok, az nem változtat sokminden. Lehet kérni, hogy tőlük nem kérsz több e-mail-t ezekután, a többi vele kapcsolatos dolog, amiknek esetleg kezébe kerülhet az adatod, az ha nem ott, akkor más forrásból megtudhatják. Amúgy nem tudom, de mintha láttam volna mostanában olyat, hogy törölni is lehetett. Most megnéztem, de már megint csak a felfüggesztés van kinn. Lehet ennél hallottam, vagy a myvipnél, hogy rámész a törlésre és ki se küldi a megerősítő e-mail-t...
-
ch003067
addikt
Az FB-t azt tudom, csak kicsit keresgélni kell, és már meg is van... No meg ha onnan töröltetni akarod magad, akkor azt hiszem 2 vagy 3 hétig nem szabad belépned, vagy valami ilyesmi...
De ha törtöd is magadat onnan, akkor se végleseges törlés lesz, mivel minden adatod megmarad a szervereken.. -
ch003067
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #84 üzenetére
Szerintem ezzel mindenki így van
viszont ha már IWIW... onnan lehet magunkat törölni ?
-
-
simonzé
addikt
Nem igazán kedvelem a Fácsét, mert tolakodó, mert indiszkrét, mert mindenütt ott van, és mert óóóóriási körülötte a hype. Monnyonle!
-
iwiw is megújult aztán az újítással úgy megutáltam mint a sz@rt.
-
Oliverda
titán
Csak én nem látom a változásokat vagy még tényleg nem léptek érvénybe?
-
Atikusz
senior tag
válasz
HardSanyeee #76 üzenetére
sehol.
-
tibz03
őstag
válasz
HardSanyeee #76 üzenetére
Passz, a Google-ben találtam.
-
rep3at
őstag
Már itt volt az ideje hogy megcsinálják, sokáig nem történt sok minden a házuk táján (kivéve ha nem az erősen véleményes chat/message egybevonásra gondolok).
-
aram01
nagyúr
válasz
Brown ügynök #5 üzenetére
belépsz az üzenetbe amit törölni akarsz,aztán műveletek fül és ott van a törlés.Én is mire rájöttem.
-
Integra
titán
ettől még ugyanolyan szar marad az oldal. 2.0 óta csak egyre szarabb az oldal.
-
törölt tag
válasz
ErosenZold #71 üzenetére
Én nem sirok,csak undoritó dolognak tartom.Nincs rejtegetni valóm.
-
hemaka
nagyúr
a tag-elés engedélyezést üdvözlöm, ideje volt
-
törölt tag
Én is regisztráltam,de már töröltem is magam a facebookról,és úgy tudom 2 hét múlva törölnek,de azért az nem megnyugtató,hogy az adataim megmaradnak nekik.Remélem ez nem igy van.
-
julius666
addikt
Ejnye, amint lett normális konkurens csak nem kezdik el gatyába rázni magukat?
-
kisza25
félisten
én csak egy közösségi oldal függőségétől szenvedek az pedig a PH
-
varga.balazs
aktív tag
énis kezdek már áttérni Google+ -ra, csak egyenlőre még az sem teljes, meg hát körülbelül alig vannak fent ismerősök(főként mert a 18 év alatti korosztály állítólag nem regisztrálhat...ami egyébként jó ötlet, de más dátumot adnak meg és annyi..másrészt mert a Facebook még felkapott..de majd ha teljesen beindul a +, akkor talán felváltja)
mellesleg az újításokra, ha már erről kellene szónak esnie...konkrétan jobb úgysem lesz...a képjelölésekkel kapcsolatos változásoknak örülök, mert vannak az ilyen alkalmazások, amik autómatikusan jelölgetnek be...és 100-200 db olyan képem van, amin nem is vagyok rajta...egyszer szántam rá 1 órát, hogy az összes ilyet kitöröljem.
és a places megszűnése is tetszik. én körülbelül 2-3x vettem hasznát, mert akkor megtaláltam azt a helyszínt ahol pont vagyok. És igen ez is + koppintás, ott is be lehet állítani pozíciót, meg twitteren is, ami szerintem ötletesebb(de ez főként mobilos részre vonatkozik).
Szóval nekem az a véleményem, hogy hasznos dolgok vannak benne, de a sok idegesítő spam meghívók ellen kéne tenni, például azzal, hogy a meghívók fogadását le lehetne tiltani, meg tudajdonképpen bármit, és akkor csak olyannal zaklassanak, amit megengedek...talán egyszer meglesz
-
kisza25
félisten
a törléssel kapcsolatban csak annyit, hogy ha még csak fel sem regisztráltál a FB akkor is tud rólad erről már írtam egyszer egy cikket itt: Nem vagy még a Facebookon? Dehogynem!
-
=Mentor=
őstag
Én részemről kimaradok ebből a nagy Facebook őrületből, az viszont nem tetszik, hogy mivel egyre több weboldal szerves részévé kezd válni, így sokszor hátrányosan érint....
-
big-J
őstag
válasz
zsirfecske #59 üzenetére
ja sokkal jobb lenne az Fb ha olyan innovatív lenne mint az apple és Egy gomb csinálna mindent !
-
zsirfecske
addikt
ez már nagyon kellett, de a g+ letisztult egyszerűségét sosem fogják überelni.
-
big-J
őstag
válasz
hodostamas #56 üzenetére
hát ja, ha teljesbe megnyitod üzenet menübel, akkor azért jobb a helyzet, de nekem is volt már hogy teljesen véletlenszerüen nem ért oda valami
-
big-J
őstag
ennyi . egy szar 3-4 hetes fejlesztéssel megoldották hogy ugyanazt tudja mint a retek g+
Az is újítás, hogy míg eddig az adatok státuszát a feltöltés után nem lehetett megváltoztatni, mostantól ez a lehetőség is adott: ha privátnak szántuk, és véletlenül nyilvános lett, ezt most már lehet módosítani.
ez meg rohatt jó !
-
Shady313
aktív tag
Engem különösebben nem érint, de a nyelvi hibákat mikor fogják kijavítani?
-
Apollyon
Korrektor
Szép és jó, ettől függetlenül várjuk november 5-ét
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
enginev3.0 #45 üzenetére
Én töröltem az accountom septemberben (nem inaktiváltam, töröltem) aztán decemberben a barátnőm kérésére ugyanazzal a címmel újraregisztráltam és láss csodát, acc. aktiválást írt
ott voltak a képeim meg az adataim. Onnan tudom, hogy töröltem és nem inaktiváltam, hogy e-mailben meg kellett erősíteni. Egyébként nem sima reg.-en keresztül csináltam, hanem a gmail csatoláson át vagy mi az magyarul.
-
enginev3.0
félisten
válasz
WonderCSabo #44 üzenetére
Minden le volt "nullázva" teljesen új profil, vagy is hogy mondjam
De pontosabban, töröltem az accom, ugye 2 hét, közbe csináltam egy másik email címre egy hülye névvel ellátott accot, mikor törlődött 2 hét után a rendes, átírtam az email címet az újon (ami a rendesen volt arra), meg a nevet és minden egyebet
-
WonderCSabo
félisten
válasz
enginev3.0 #42 üzenetére
És visszajöttek az adataid?
-
rt06
veterán
válasz
WonderCSabo #41 üzenetére
ezt a reszet passzolom, nem hasznalok facebook-ot
-
enginev3.0
félisten
válasz
WonderCSabo #41 üzenetére
én is töröltem már magam sikeresen, aztán újra tudtam regizni, ugyan azon a néven, emailen stb...
-
rt06
veterán
válasz
WonderCSabo #38 üzenetére
szerintem arra celzott, hogy a hangsuly nem a will not be able to reszen van, hanem a you nevmason
-
Atikusz
senior tag
Cáfolat!! Többször regisztráltam újra és újra ugyanazzal az email címemmel, miután "véglegesen töröltem" magam a facebookról és nem jöttek elő a korábbi adatokból, fényképekből, ismerősökből semmi. Egyszóval azzal a linkkel teljesen legyalulja 2 hét alatt, ha utána, akár ugyanazzal az email címmel, névvel beregisztrálsz újra, nem fog "felismerni".
szerk:
egyébként ha a Places-t kivonják a forgalomból, akkor mobilon hogy lehet a hozzászólásokhoz a helyet (pl. várost) hozzáadni? Vagy csak desktop, webes felületen lehetséges? Annak meg sztem nem lenne értelme, mert nem mindig hordja magánál az ember a laptopot, főleg nem, ha okostelefonja van.
-
tibz03
őstag
Mire? Arra van, hogy az iWiW adatlap törlése után véglegesen törlődnek az adataink? Arra van, hogy a Gmail-es fiókunk tartalmát nem olvasgatják unatkozó Google-alkalmazottak az ebédszünetben? Had ne soroljam...
Remélem, érthető, mire akarok rávilágítani.
radi8tor1 hsz.-ére (#32) reagáltam, merthogy benézett valamit a srác. Arról fölösleges lenne vitát indítani, hogy a FB tárolja-e az adatunkat az adatlap törlése (és nem inaktiválása!) után, mert úgysem tudja közülünk senki.
Nekem mindenesetre van egy olyan gyanúm, hogy aki "törölte" az adatlapját, és X hónap múlva egy újraregisztrálás alkalmával belefutott a régi adatlapjába, az bizony inaktiválta az adatlapját (nem pedig törölte!), és nem tudta értelmezni az ott leírt pár mondatot, ezért kialakult a legenda, hogy a FB-ról nem lehet törölni az adatlapunkat.
-
tibz03
őstag
válasz
Angel1981 #28 üzenetére
"sh4d0w kolléga külön kihangsúlyozta, hogy "végleges törlés", és én is azt hallottam, hogy az igazából nem lehetséges, az üzemeltetők bármikor hozzáférhetnek a jövőben az adataidhoz..."
Kérdés, hogy mit értünk "végleges törlés" alatt. Ilyen alapon sose nyiss bankszámlát, mert hiába szünteted meg majd valamikor, örökre ottmarad a nyoma. Honnan tudhatnánk, hogy pl. az iWiW (vagy bármely más hasonló site) véglegesen törli az adatlapunkat, vagy csak a felhasználók elől zárja el? Ugyanez vonatkozik a FB-ra is.
-
Angel1981
veterán
válasz
WonderCSabo #23 üzenetére
Mármint kik?
sh4d0w kolléga külön kihangsúlyozta, hogy "végleges törlés", és én is azt hallottam, hogy az igazából nem lehetséges, az üzemeltetők bármikor hozzáférhetnek a jövőben az adataidhoz...#29:SIMÁN!!!
-
tibz03
őstag
Nem volt valami kiépült kapcsolati hálóm, és mielőtt töröltem az adatlapomat, a képemet is töröltem "manuálisan". Minden esetre nekem nem tűnt fel semmi ilyesmi, mint amit írsz, bár igaz, ami igaz, ebből a f.sból kinézem ezt. Olvastam már érdekes sztorikat FB adatlapok "önálló életre keléséről" stb.
Egy szó mint száz: ha valaki törölni akarja magát FB-ról, ez a jelenlegi legjobb módja. Azért a legjobb, mert nincs más. Ha meg van még egy kis plusz esze az illetőnek, manuálisan törli az összes kapcsolatát, képeit, és csak utána lépi meg magát az adatlap-törlést. Persze ez se biztosít semmiről, de ez a maximum, amit megtehet az átlag user.
-
sh4d0w
félisten
válasz
WonderCSabo #23 üzenetére
Nem tisztem eldönteni, de miután többen is találkoztak a jelenséggel, elmondható, hogy nem megoldott a végleges törlés.
-
A világ legnagyobb arc adatbázisa épül.Engedélyezed vagy nem?
Tiszta CSI,NCIS stb lesz a valóságban,hogy egy kép alapján bárkit megtalálnak.
-
sh4d0w
félisten
Nem. Többen is tapasztalták már, hogy törlés után néhány hónappal később visszamentek és ott volt a teljes kapcsolati hálójuk fotókkal, mindennel. Tehát vhol ott maradnak a dolgaid, noha nem publikusak. Innentől fogva csak idő kérdése, ki, mikor és miért ássa azokat elő onnan.
-
The Bachelor
tag
Rohadtul ideje volt már a tageles megújításának. Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy mindenféle félkegyelmű bejelöl olyan képeken, amin csak szájak vannak, meg mindenféle baromságok mint ezen
-
tibz03
őstag
De lehet. Töröltem már az adatlapomat ezzel az opcióval (igaz, 2 hétig nem szabad belépni, különben újra kezdődik a kéthetes "visszaszámlálás"). Aztán ugyanazzal a névvel, ugyanazzal az email címmel újra beregisztráltam, majd mikor újra rádöbbentem, hogy nem kell nekem ez a f.stalicska, újra töröltem magam. Azóta se vagyok fent (illetve álnéven, ál-email címmel igen, de ez most lényegtelen
). Vagy szerinted mit kellett volna észrevennem? Ez nem az "inaktiválás" opció, ha esetleg azzal kevernéd...
-
rainmen
aktív tag
Próbálnak reagálni a G+-ra? Akkor komoly ellenfélnek tekintik...
-
dajkopali
addikt
válasz
burgatshow #11 üzenetére
igen, azt hiszem, így lehet... (You can choose to use the new tool to approve or reject any photo or post you are tagged in before it's visible to anyone else on your profile.)
Vagyis a saját anyagaim tagelése fölött abszolút hatalmam lehet, a mások anyagainak tagelése fölött viszont csak korlátozott
Nem tökéletes megoldás -
dnelb
veterán
válasz
hodostamas #2 üzenetére
Műveletek legördülő menüben ott van hogy üzenetek törlése..
-
burgatshow
veterán
válasz
Csakénvagyok #7 üzenetére
Az en olvasatomban azt jelenti, hogy ha jova hagyod akkor a te profilodon is megjelenik a kep, ellenkezo esetben csak az ismeros profiljan jelenik meg.
-
ErosenZold
senior tag
Ezeket eddig is meg lehetett csinálni, csak tudni kellett hozzá elolvasni 3 szót...
És törölni is lehet magad. Inaktívba kell rakni, majd utánna lehet törölni
-
dajkopali
addikt
válasz
Csakénvagyok #7 üzenetére
ahogy kivettem a szövegből - remélem, jól értem -, a címkézés holnaptól csak akkor aktív, ha a címkézett engedélyezte
-
Csakénvagyok
őstag
Nekem most sem világos valami, ha engem felcímkézett egy ismerősöm, az ő adatlapján én címkézve látszódom, vagy csak ha én arra engedély adtam? Egyszerűsítek! Egy címke rólam csak akkor jelenik meg ha engedélyt adtam, vagy nála látszódik, csak nálam nem, míg nem engedélyezem?
-
hodostamas
addikt
válasz
Brown ügynök #5 üzenetére
Ezt nem is figyeltem, az x -re tenyleg archival
Azert ez igy durva... -
Brown ügynök
senior tag
válasz
hodostamas #2 üzenetére
Én törlést nem láttam csak archiválást. Szerintem nem lehet törölni.
-
enginev3.0
félisten
Egy olyan címnek jobban örültem volna, hogy "Holnaptól használható lesz a facebook"
-
MarQs
senior tag
Mondhatnám azt is, hogy: Bingó!!!
El se hiszem! Mióta várom már ezeket az újításokat??!?
Legyenek üdvözölve! -
sh4d0w
félisten
Mi van a saját profilunk végleges törlésével? Ez is egy sarkalatos pontja az adatvédelemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest