Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam."
A legóvodásabb módszer, ha kapsz egy új GUID-t és kész. A régit nem látod, újként mész fel, de ettől még a régi nem feltétlenül törlődik, csak kap egy flag-et. Nem akarok paranoiás lenni, csak leírtam.
"Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan..."
Sajnos ezt sosem tudjuk meg egyik rendszernél sem.
--------------------
Más.
A 2010 decemberi adatvédelmi nyilatkozat mikor készül el magyarul, frissítve az oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest