- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
én magát a vitát nem értem. engem is néha zaklatnak e-mail-ekkel amik közül lehetséges, hogy vannak, amelyek a facebook-tól tudták meg az adataimat, de én azt csinálom a mail fiókomban, hogy hacsak nem kapok valami személyeset(ami nem hírlevél), akkor megnyitás nélkül törlöm, és ennyit az adatom 3 fél számára kiszolgáltatásának...lehet face ezen gazdagodik, de engem nem hat meg
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
ErosenZold #107 üzenetére
hát na igen, tudom, hogy ott a probléma, hogy senki sincs aki megcsinálná külön.
-
varga.balazs
aktív tag
jah értem. és cserébe eltűntek a születésnapok...na azok jobb is, mert szégyen, amit az okoz(kipróbáltam mi lesz, ha átírom a születési dátumom..erre olyanok köszöntöttek fel, akiket 10 éve ismerek...ezt megcsináltam már idén 3x és nem tűnik fel valakinek, hogy idén már 3. szülinapomon köszönt fel
)
-
varga.balazs
aktív tag
nekem most megjelent egy ticker nevezetű akármi...konkrétan nem tudom mit mutat...ez pont nem volt benne a fejlesztésekben...
Ezen kívül a bejegyzések alján megcserélték a bejegyzés idejét és a Tetszik, megosztás gombokat...az említett dolgok meg sehol.. (Y)
-
varga.balazs
aktív tag
Szerintem hogy ott vannak az adatok, az nem változtat sokminden. Lehet kérni, hogy tőlük nem kérsz több e-mail-t ezekután, a többi vele kapcsolatos dolog, amiknek esetleg kezébe kerülhet az adatod, az ha nem ott, akkor más forrásból megtudhatják. Amúgy nem tudom, de mintha láttam volna mostanában olyat, hogy törölni is lehetett. Most megnéztem, de már megint csak a felfüggesztés van kinn. Lehet ennél hallottam, vagy a myvipnél, hogy rámész a törlésre és ki se küldi a megerősítő e-mail-t...
-
varga.balazs
aktív tag
énis kezdek már áttérni Google+ -ra, csak egyenlőre még az sem teljes, meg hát körülbelül alig vannak fent ismerősök(főként mert a 18 év alatti korosztály állítólag nem regisztrálhat...ami egyébként jó ötlet, de más dátumot adnak meg és annyi..másrészt mert a Facebook még felkapott..de majd ha teljesen beindul a +, akkor talán felváltja)
mellesleg az újításokra, ha már erről kellene szónak esnie...konkrétan jobb úgysem lesz...a képjelölésekkel kapcsolatos változásoknak örülök, mert vannak az ilyen alkalmazások, amik autómatikusan jelölgetnek be...és 100-200 db olyan képem van, amin nem is vagyok rajta...egyszer szántam rá 1 órát, hogy az összes ilyet kitöröljem.
és a places megszűnése is tetszik. én körülbelül 2-3x vettem hasznát, mert akkor megtaláltam azt a helyszínt ahol pont vagyok. És igen ez is + koppintás, ott is be lehet állítani pozíciót, meg twitteren is, ami szerintem ötletesebb(de ez főként mobilos részre vonatkozik).
Szóval nekem az a véleményem, hogy hasznos dolgok vannak benne, de a sok idegesítő spam meghívók ellen kéne tenni, például azzal, hogy a meghívók fogadását le lehetne tiltani, meg tudajdonképpen bármit, és akkor csak olyannal zaklassanak, amit megengedek...talán egyszer meglesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest