- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam."
A legóvodásabb módszer, ha kapsz egy új GUID-t és kész. A régit nem látod, újként mész fel, de ettől még a régi nem feltétlenül törlődik, csak kap egy flag-et. Nem akarok paranoiás lenni, csak leírtam.
"Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan..."
Sajnos ezt sosem tudjuk meg egyik rendszernél sem.
--------------------
Más.
A 2010 decemberi adatvédelmi nyilatkozat mikor készül el magyarul, frissítve az oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest