Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
Huehuehue, igzdé.
Szerintem a Samu féle earbuds fülbe dugva meg olyan, mintha egy robotporszívó lenne. De most komolyan, egy fülhallgató milyen legyen? Akármit csinálnak, szar lesz annak, aki bele akar kötni. Haters gonna hate.
Ja és mindezt úgy írom, hogy nincs egyik sem, mert nekem on/over ear a kényelmes és napi ~8 órát van a fejemen, úgyhogy egy Sony BT fülessel oldom meg a telefonos és a gépes zenehallgatást is munkába menet-jövet és közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest