Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Cpt. Zsöci
tag
-
User64476
őstag
válasz Cpt. Zsöci #26 üzenetére
Mi a probléma, barátom? :)
-
Plumpy
aktív tag
Mitac Mio 558. A Nikon Coolpixeket pl felismeri, mást nem próbáltam, meg az összes pendrivot, meg külső rackben notebook vinyót is... (Persze a vinyót külső táppal). Tessék.
Plumpy - A kultúrbölény
-
PrinczA
őstag
Inkabb csianlnanak olyan fenykepezogepet, pdat, ..., amibe be lehet dugni egy pen drivot (es kezelni is tudja).
-
Cpt. Zsöci
tag
válasz User64476 #21 üzenetére
''amely jó arra, hogy lefényképezd a kartondobozt fejére húzott vicces csövest, vagy a lábatlan kutyát. Minden olyat, ami mókás, de nem egy igazán fontos dolog.''
no comment
:(''Destiny may know where you live, my squids, but will you be home when it comes over to play?''
-
Sixkiller6
őstag
ezek teljesen hülyék???
mi lesz itt integrálva 2-3 év múlva? helikopter-leszálló? füdőszoba szaunával?
ehh- no es importante -
-
Drótszamár
őstag
Én szívesen beválalnák (vagy nék. ezt sose tudom) egy ilyen kütyüt. A nyakamba aksztanám ,és ha látok valami érdekeset akkor csak előkapom és villantok :)) Én sokat szoktam biciklizni, és gyakran előfordul, hogy látok vmi érdekeset, amit jó lenne lekapni. Ritkán viszek magammal táskát, így a rendes fényképező kilőve. Ez a kis bizbasz még a pótbelső mellett is elfér. Azzal egyetértek, hogy komolyabb képeket nem lehet vele készíteni, de azért néha használható.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
User64476
őstag
Mellékesen: A ''villantós'' hír fejléc megtévesztő, mert vakuzni nem tudsz vele, a villantást csak magának az eszköznek a birtoklása, mutogatása jelent. Ami a lencse felett van, ahogy elnézem, csak kereső... De javítsatok ki ha tévedek. :U
-
User64476
őstag
Tudjátok mit mondok?
Azzal sem értek egyet, aki csuklóból lefikázza, és azzal sem, aki szerint nem lehet olyan rossz. Egyetlen igazi véleményt tudok, azt, amelyet akkor alakítok ki, ha láttam, milyen képet készít. Ha a gyártó weblapján nem szerepelnek a cuccal készített demo képek, akkor már gyanús (lást Aiptek, és társai, addig jó, míg nem látod a kütyük által készített képeket...)
Mivel nem vagyok profi fotós, sem művészlélek, a következő felállást értékelem a legtöbbre:
- Jó minőségű, nagyméretű, százezres-többszázezres digitális fotómasina, ha elutazol, ha kirándulsz, ha grandiózus élményeket akarsz megörökíteni. Ez nagy, nehéz, nehézkesebb kezelni (ha már fotó, akkor manuális mód, állítgatás), cipelni kell, tartozékai vannak, és nem igazán lehet vele stikában fotózni. Családtagjaimról szinte csak hülye képek készültek, mert ahogy meglátják a masinát, felveszik a ''ne fotózz már'' arckifejezést, grimaszolnak, stb.
- Nézhető minőségű, a lehető legkompaktabb, olcsó masina, amely jó arra, hogy lefényképezd a kartondobozt fejére húzott vicces csövest, vagy a lábatlan kutyát. Minden olyat, ami mókás, de nem egy igazán fontos dolog. Bulikba, rövid lélegzetű kiruccanásokhoz, rövidgatyó zsebébe ideális. Mindenhol ott lehet veled, előkapod, katt, és otthon ésőbb jót röhögsz egy év ''hülyekép'' termésén. A családtagok, barátok garantáltan jól fognak kinézni a képeken, mert észre sem veszik, hogy kattogtatsz...
Én így csinálom, egy Nikon Coolpix-el, meg egy 3650es beépített borzalmával... És nagyon elégedett vagyok! Nekem jó lenne ez a kütyü! -
haris
őstag
Szvsz ennek a ketyerének nincs vakuja, ugyhogy főleg a szabadban jeleskedhet. Egy kis félhomály szerintem már megöli. De lehet hogy tévedek.
Amugy jopofa játékszer. -
ptiboy
senior tag
szerintem ez k-jó cucc
nálunk vajon mennyibe fog kerülni? és mikor lehet venni?
az nem volt leirva a cikkbe h. lehet-e felbontást állítani
sokkal kisebb mint egy digitális gép
+pen drive is egyben
szerintem tök jó (ha még mp3-at is jáccana az elnne a csúcs :P):)
-
Den
veterán
hát végülis itt nem egy sok lencsés sokszoros zoomos objektív van, hanem csak egy két lencse, elég kis méretben. ha ez a pár kis lencse optikailag jó, nem torzít, akkor beszélhetünk jó minőségű optikáról, figyelembe véve hogy a jó az egy relatív fogalom. :) És ez árban sem olyan vészes.
Nekem egy sony nz90-es pda-m van abban is picike az objektív, de igényesen kialakított ezért jó minőségű képeket lehet vele csinálni.www.simson4t.hu
-
biker
nagyúr
haha, 64mb 67kép?
2.1mpixen?
hol élsz?
már régen volt az, nagyon rég
3mpix. 64mb: 102kép
2mpix 64mb: 167
1mpix 64mb: 262
ezek az én gépem tulajdonságai.
ma már minden valamirevaló gépben van alap tömörítési eljárás, amivel a legoptimálisabb méret szerepel.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
faster
nagyúr
válasz kiskegyed #12 üzenetére
Luxorban nincsenek piramisok. A sírkamrákról volt szó. És tudom, hogy a minőség nem lesz olyan jó, de így viszont semmilyen képem sincs a falon levő ábrákról, úgy viszont lenne legalább valami, még ha életlen is.
Szerk: Illetve, egy-két képem van. A haverok eltakart, én pedig derékmagasságban tartva az A60-as gépemet menet közben csináltam néhány képet. És az ábrák egész jól látszanak, mert domborúak vagy vésettek, és a bejárat felől és a lámpákról oldaról esett rájuk a fény. csak féltem, hogy lebukok, és ezért nem csináltam több képet.
[Szerkesztve] -
xuldar
addikt
Természetesen a svájci bicska 2 megapixeles USB-s fényképezőgéppel, automata seggtörlővel, és tojáshabverővel.
Nekem is hajszálra az jutott eszembe, ami Simonzének. Már egy HP635-ös optikája is ratyi, és alig lehet vele normális képeket készíteni 5 méternél távolabb, de ez milyen lehet? Talán igazolványképet lehet vele készíteni. Talán.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
kiskegyed
aktív tag
-
engusz
veterán
Ez nálam egy kategória a Victorinox Swissmemory ''svájci bicskával''. A következő baromság mi lesz? USB-pendrive-szúnyogriasztó?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
faster
nagyúr
Nekem jól jött volna egy ilyen kis ketyere Luxorban, a sírkamrákban nem volt szabad fényképezni, asszem csak pénzért.
-
simonzé
addikt
Halva született a cucc. Maga az , hogy a fényképezőt direkt be lehessen dugni a gépbe, az nagyszerű ötlet. De azért a ''minőségi optika'' emlegetése szerintem nem ehhez a géphez tartozhat. :)
I don't fit in. I fit out.
-
twollah
nagyúr
Azert egy LCD kijelzo nem hatrany ha van, mert igy pont a digitalis fenykepezes egyik jo tulajdonsaga lett megcsonkitva.
-
Lobonc
tag
Hát nemtom 25k ért már veszek egy 2 megapixeles rendes gépet amin legalább látom rendesen hogy mit fotozok(LCD).
De amugy aranyos a kicsike es mondjuk ha 256 mb al veszed akkor az mar 260 kep de 64 mb os is 67 kep azert az eleg sok szerintem bar nekunk is sikerul neha 2-300 kep eccere csak akkor mar masolgatni kell laptopra:P
Lobonc -
L3zl13
nagyúr
Ez durva.
A beépített memória kicsit kevés.
És a telcsibe épített fényképezőgépeknek több értelmét látom.
De azért durva... :DDDAki hülye, haljon meg!
Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 10
- DIGI internet
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest