Hirdetés

Aktív témák

• User64476

őstag

Tudjátok mit mondok?
    Azzal sem értek egyet, aki csuklóból lefikázza, és azzal sem, aki szerint nem lehet olyan rossz. Egyetlen igazi véleményt tudok, azt, amelyet akkor alakítok ki, ha láttam, milyen képet készít. Ha a gyártó weblapján nem szerepelnek a cuccal készített demo képek, akkor már gyanús (lást Aiptek, és társai, addig jó, míg nem látod a kütyük által készített képeket...)

Mivel nem vagyok profi fotós, sem művészlélek, a következő felállást értékelem a legtöbbre:

- Jó minőségű, nagyméretű, százezres-többszázezres digitális fotómasina, ha elutazol, ha kirándulsz, ha grandiózus élményeket akarsz megörökíteni. Ez nagy, nehéz, nehézkesebb kezelni (ha már fotó, akkor manuális mód, állítgatás), cipelni kell, tartozékai vannak, és nem igazán lehet vele stikában fotózni. Családtagjaimról szinte csak hülye képek készültek, mert ahogy meglátják a masinát, felveszik a ''ne fotózz már'' arckifejezést, grimaszolnak, stb.

- Nézhető minőségű, a lehető legkompaktabb, olcsó masina, amely jó arra, hogy lefényképezd a kartondobozt fejére húzott vicces csövest, vagy a lábatlan kutyát. Minden olyat, ami mókás, de nem egy igazán fontos dolog. Bulikba, rövid lélegzetű kiruccanásokhoz, rövidgatyó zsebébe ideális. Mindenhol ott lehet veled, előkapod, katt, és otthon ésőbb jót röhögsz egy év ''hülyekép'' termésén. A családtagok, barátok garantáltan jól fognak kinézni a képeken, mert észre sem veszik, hogy kattogtatsz...

Én így csinálom, egy Nikon Coolpix-el, meg egy 3650es beépített borzalmával... És nagyon elégedett vagyok! Nekem jó lenne ez a kütyü!

Aktív témák