- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
User64476
őstag
Tudjátok mit mondok?
Azzal sem értek egyet, aki csuklóból lefikázza, és azzal sem, aki szerint nem lehet olyan rossz. Egyetlen igazi véleményt tudok, azt, amelyet akkor alakítok ki, ha láttam, milyen képet készít. Ha a gyártó weblapján nem szerepelnek a cuccal készített demo képek, akkor már gyanús (lást Aiptek, és társai, addig jó, míg nem látod a kütyük által készített képeket...)
Mivel nem vagyok profi fotós, sem művészlélek, a következő felállást értékelem a legtöbbre:
- Jó minőségű, nagyméretű, százezres-többszázezres digitális fotómasina, ha elutazol, ha kirándulsz, ha grandiózus élményeket akarsz megörökíteni. Ez nagy, nehéz, nehézkesebb kezelni (ha már fotó, akkor manuális mód, állítgatás), cipelni kell, tartozékai vannak, és nem igazán lehet vele stikában fotózni. Családtagjaimról szinte csak hülye képek készültek, mert ahogy meglátják a masinát, felveszik a ''ne fotózz már'' arckifejezést, grimaszolnak, stb.
- Nézhető minőségű, a lehető legkompaktabb, olcsó masina, amely jó arra, hogy lefényképezd a kartondobozt fejére húzott vicces csövest, vagy a lábatlan kutyát. Minden olyat, ami mókás, de nem egy igazán fontos dolog. Bulikba, rövid lélegzetű kiruccanásokhoz, rövidgatyó zsebébe ideális. Mindenhol ott lehet veled, előkapod, katt, és otthon ésőbb jót röhögsz egy év ''hülyekép'' termésén. A családtagok, barátok garantáltan jól fognak kinézni a képeken, mert észre sem veszik, hogy kattogtatsz...
Én így csinálom, egy Nikon Coolpix-el, meg egy 3650es beépített borzalmával... És nagyon elégedett vagyok! Nekem jó lenne ez a kütyü!
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest