Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
hát most tértem vissza a versenyről. volt a gigabyte sorsolás, érdekes volt, mert nyeremények felét ki sem osztották, szal aki nem jelent meg, és nyert, annak az ajándékát nem a következő nyertesnek adták oda, hanem fogták, és eltették a szervezők.(nem félreérteni, nem lenyulták, hanem szimplán nem osztották ki, gondolom ment vissza a támogatóhoz.)
aztán volt a modding verseny. hááát volt úgy 10 gép. volt elég sok szép, volt olyan is amin semmi modding nem volt (vásárolt az illető egy plexi oldallapot a chieftec házához, meg tett a gépébe vízhűtést, színes ventiket és kész. nc...) de volt egy pár szép is, pl a sörösrekesz ház ötletes volt, csak eléggé úgy tűnt mint ami előző éjjel lett összeállítva. voltak viszont gyönyörrűek, pl aktatáskák, szépen átalakított házak, full plexi ''ház'' stb. a végeredményt nem tudom, ugyanis az eredményhirdetés jelentősen csúszott, bent tolongott vagy 60 ember, levegő alig volt, és halálra untam a végén a fejem.
off
senkin sem láttam PH! kitűzőt, vagy valami jelzést hogy ph!-s ezért senkivel sem tudtam megismerkedni :D)
on
Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest