Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
válasz
Il Padrone #37 üzenetére
Azért írtam le, mert a 64 bitnek hasonló a helyzete, mint a dual core-nak.
-
Il Padrone
senior tag
Azért vannak 64bites operációs rendszerek, programok, mondjuk nem játékok, meg nem a win világában kell keresni, hanem az x-es nevűekben
Habár most fogadták el a szoftverszabadalmakat.
A szoftverfejlesztő bármilyen problémát meg tud oldani, csak idő meg pénz kell.
Egy projectnek a megrendelői (redmondban) a marketingesek, meg a salesesek. Akik azt nézik mit lehet és mikor eladni, nem a technikai innováció. A hardware salesesek hamarabb gondolták, hogy a 64 bit eladható, mint a softwaresek. Ebből adódik a bibi. AMD kicsit elkapkodta, mert piacot akart szerezni, az intel még várt volna. Ha meg az intel vár, akkor a mic. is vár. Mert ráérünk. Ment a fejlesztési erőforrás más projectekbe.
[Szerkesztve] -
Il Padrone
senior tag
Szerintem is egy jo fordito a kulcs a többszálú programozáshoz. A fordítót úgy is az írja, aki ismeri a hardware minden elemét, a trükköket, gyorsítást (elvileg, habár sok fordító volt már a kezem alatt és nem vgyok elájulva a minőségtől: egyszerű próbát szoktam tenni: ha el tudom olvasni az assemblyét, és megtalálom a magasabb nyelvű soraimat, akkor az nem jó fordító). Egy jó fordítólogikával optimalizáni lehetne mindent. Voltam olyan előadáson, ahol egy ilyen rendszert mutattak be: a C kódból generált egy saját tulajdonsághalmazt, és abból alakította ki a végleges, párhuzamosított kódot. 2 processzornál az egyik mindig csúcson volt, a másik kb 85%-on.
-
Il Padrone
senior tag
Az irány üdvözölendő, de jó lenne, ha az oprendszer is beszállna a buliba.
Jó több szálon programozniKihívás
Tehát szeretjük
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Gigabyte GTX1060 3GB OC
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest