Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
Szerintem is egy jo fordito a kulcs a többszálú programozáshoz. A fordítót úgy is az írja, aki ismeri a hardware minden elemét, a trükköket, gyorsítást (elvileg, habár sok fordító volt már a kezem alatt és nem vgyok elájulva a minőségtől: egyszerű próbát szoktam tenni: ha el tudom olvasni az assemblyét, és megtalálom a magasabb nyelvű soraimat, akkor az nem jó fordító). Egy jó fordítólogikával optimalizáni lehetne mindent. Voltam olyan előadáson, ahol egy ilyen rendszert mutattak be: a C kódból generált egy saját tulajdonsághalmazt, és abból alakította ki a végleges, párhuzamosított kódot. 2 processzornál az egyik mindig csúcson volt, a másik kb 85%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest