Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

Aktív témák
- 

erdoke
titán
Egyrészt ez az akkori árakra vonatkozott, még alig volt 875 és 865. Másrészt most se valószínű 20 körül, amennyi 1 8SQ800. Vagy igen?
Bocs, elfelejtettem ezt a sort, de azzal a dátummal vállalom, most a föntiek állnak részemről. Árakban amúgy sem vagyok teljesen naprakész, lévén mostanában nem akarok váltani...
Mit szólsz a Grantsdale-hez? Nem tűnik érdemesnek várni a GB és SiS655 tulajoknak? Persze egy része még csak spekuláció, amit az Intel szivárogtat ki. - 

erdoke
titán
Rendkívül bölcs hozzászólás, köszönöm.
Ilyen az, amikor a vki nem AKARJA megérteni, mit akar mondani a másik. Mert milyen veszett újdonságot tud aSpringdale és a Canterwood az 5-10% teljesítménytöbbleten felül (vs. GB és SiS655)?
És mi várható a Grantsdale-ben, ami a föntiek egyikében sincs? DDRII, PCI Express, új foglalatú Prescott, SATA2, stb. Ez már nagyon más, ha érted amit mondok, és ez a ''csak 10 hónap''. Azt mondom, hogy a hozzám hasonló konfiggal rendelkezők most ne váltsanak. Ennyi, és ez csak az én véleményem. - 

erdoke
titán
Onnan indult, hogy érdemes-e LECSERÉLNI. Szerinted most új árában beszámítanak egy 3-4 hónapja vett GB-t v. SiS655-t? (Ezeknél MSI elég felejthetőt alkotott, miért lenne jobb a 865?) Egyáltalán mivel jobb a 865 a GB-nél (ismerve 800-on futtathatóságát). 875 még hagyján.
Értsétek meg végre, nem mondtam SOHA, hogy vki egy régebbi konfigot upgrade-eljen most GB-re v SiS655-re, amikor hasonló áron kapható a 865 és a 875. Hülye nem vagyok, csak egyesek nehezen értik, amit mondok.
Köpjem ki a rágót? :DD:DD:DD:DD - 

erdoke
titán
Attól függ. 533 FSB-hez szvsz hasonló teljesítmény mellett lényegesen olcsóbbak a SiS655-tel szerelt lapok. 800-as FSB-nél pedig iszonyú a tuningérdemes C-s procik ára (2,8-tól fölfelé). Gondolj bele: Veszel nem olcsón 2 db 434-es RAM-ot, és 10% tuningot bír szinkron. Ez az elérhető árú 2,4C-nél 2640 MHz-et eredményez, ami nem túl fényes. 466-os modulnál már akár a 2820 is elérhető...:DDD
Inkább ravasz húzás volt ez az Inteltől, mindsem tuningbarát.:( 
Aktív témák
- Autós topik
 - Interactive Brokers társalgó
 - Kompakt vízhűtés
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Tőzsde és gazdaság
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Debian GNU/Linux
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
 - GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest