- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Szokjatok le arról lécci, hogy a ''PROHARDVER! stáb javarésze AMD fan''... független hardver oldal vagyunk, és rég kinőttünk abból, hogy ''fan-ok'' legyünk.
Az AMD olcsó, az Intel pedig sokkal meggyőzőbb az utóbbi időben. Két éve meg az AMD volt sokkal meggyőzőbb. Azt írjuk, amit tapasztalunk. -
Hardzsi
tag
Nem vagyok PR ember, egyszerűen csak egy elégedett celeronos, és ez a véleményem. Tudom, hogy a PROHARDVER! stáb és a fórumozók javarésze AMD fan, de én nem is óhajtok Intel vs. AMD vitát nyitni, szerintem mindkét gyártónak vannak kiváló és kevésbé sikerült termékei, azonkívül én is a többszereplős piaci verseny híve vagyok (tehát bizonyos értelemben AMD (és Linux) drukker).
Amúgy elnézést kell kérnem a PROHARDVER! és a HWHunPage stábjától, hogy átemeltem ide egy komplett bekezdést, ez mindkét stáb szerzői jogait sértheti a forrás feltüntetése ellenére. Ám úgy gondolom, hogy a fórumot olvasgatók tájékoztatása talán megbocsáthatóvá teszi. -
Brekk
addikt
Nekem egy 2.0@3.0Ghz es p4 muzsikal a gepemben 20*150en 600Mhz es busszal es 400Mhz-es CAS2 es ramokkal szalad. (fesz emeles nelkul) :) Hat probalj ki egy ilyen gepet es utana szidd a p4et. Mellesleg szerintem orulhetunk hogy vegre a buszsebessegeket is elkezdtek novelni, nemcsak a szorzot. Ez valoszinuleg jo hatassal lesz az AMD-re is aki remelhetoleg szinten elkezdi emelni az FSB-t. Amugy nem vagyok intel parti, most eppen ez van de lehet egy honap mulva mar AMD-m lesz. :) En mindkettovel meg vagyok elegedve!!! :) Bye
-
kovi
senior tag
Gratulálok az Inteles haveroknak.:)
-
Hardzsi
tag
Nincs rossz véleményem a P4 architektúráról, különösen az újabb generációkról (nem a ''kasztrált'' celeronokról beszélek). Igaz, hogy az induló frekvenciákon gyengébben muzsikál a hasonló frekijű P3-akhoz képest, de kiváló skálázhatósága/skálázódása igencsak pozitív, és még mindig sok benne a tartalék.
A mostani (és múltbeli) hibától függetlenül hamarosan biztos megjelenik a címbeli modell is, ami a HyperThreading-hoz hasonlóan a külső freki (és hődisszipáció) emelése nélkül sajtol ki többet a magból. A HARDWARE HunPAGE-en megjelentek szerint: ''Hatás. Az AnandTech mérései szerint a a 800 MHz-es rendszerbusz az 533 MHz-es rendszerbuszhoz képest önmagában 0 és 12 százalék közötti teljesítmény-növekedést eredményez. A játékok közül az Unreal Tournament 2003 4.7-5.8, a Quake III Arena 7.3, a Jedi Knight 2 8.3, a Comanche 4 pedig 2.5 százalékkal lett gyorsabb. Az MPEG4-kódolás 6.1 százalékponttal gyorsult, a Business Winstone pedig 1.6 százalékkal teljesített jobban.''
Aktív témák
Hirdetés
ph Egy héten belül a boltokba kerülnek az Intel által visszavont legújabb Pentium 4 3.0C processzorok.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest