- Milyen monitort vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
1600*1200=1920000 ~2Megapixel.
Mi ebben a bonyolult? -
Pompi
nagyúr
''Okostelefonból kihagyni, ahhoz Nokia logika kellene... ''
Bocs, de ez a ''mit hagyjunk ki'' brainstorming est minden gyártónál alap.
Amúgy pedig az összes Nokia okostelefonban van kékfog, ebben az egyben legalább következetesek
Visszatérve a most éppen mit hagyjunk ki dolograKarotta blogjában ([link]) olvastam egy nagyon jó kis szösszenetet
''Minden év szeptember 31-én, egy langusztavérrel festett falú, lehallgatásbiztos földalatti betonkockában összegyûlnek a Direkt Pont Rossz Mobileszközök Gyártóinak képviselõi, és stratégiát egyeztetnek a jövõ évre. A fõbb pontok:
- A tökéletes többcélúság tönkretételéhez szükséges egy darab kihagyandó szolgáltatás azonosítása
- A használatot lehetetlenné tévõ lassúsághoz szükséges hardverkövetelmények lefektetése
- A tökéletesen értelmetlen telefonszám-memóriakorlát aktuális meghatározása
- A sértõen nyomorult sms-memóriakorlát meghatározása
- A korábbi modellekkel történõ adatszinkronizálást reménytelenné tevõ alkalmazások specifikációja
- A korábbi termékekhez forgalmazott kiegészítõk és az új termékek közti teljes inkompatibilitás szavatolása
- A garanciaidõ lejárta után jelentkezõ programozott elromlás idõzítésének összehangolása
Miután végeztek, sunyi pillantásokat váltanak, kivájt csecsemõkoponyákból koccintva összeröhögnek, és hazamennek a vállalataikhoz, ahol elektronikus hazugsággenerátor segítségével nekiállnak a mindenképpen lecserélendõ vackokat népszerûsítõ sajtóközlemények megfogalmazásának.'' -
Terminus_
aktív tag
Szívesen megnézém közelebbről. A leírások alapján egész frankónak tűnik.
-
DaveNo1
veterán
Azért az a sárga alul is beficcen...
-
Kepi p4 630
tag
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Én személy szerint elég rossz megoldásnak tartom!
[Szerkesztve] -
-
DaveNo1
veterán
válasz
(An)Dante #35 üzenetére
The page or file could not be found. The address or link may be invalid or outdated.
Most már jó...nokia oldalán is kijavították a hibát...''Integrated 2.0-megapixel camera with 4x digital zoom''
Mellékesen ha már itt van mindenki akkor új SE telókról v.mi cikk? Mobile-reviewban gondolom te is hallottál roluk AnDante
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Lila világitás lol!
-
AS
félisten
Itt a hivatalos leirás mit tud PDF fájlban: [link]
-
micro
addikt
BT van benne?
-
AS
félisten
Mondtam hogy van benne kamcsi
mert amit a csehekek irnak az szent szó -
ByB
addikt
Ohhh ne!!!
Komolyan mondom, a mai Nokia-k designja erőteljes hanyatlásnak indult... Ne akarják már letagadni a skandináv mivoltuk, térjenek vissza a gyökerekhez, vagy legalább nézzenek rá egy új S80-s Volvora!!! (Bár tudom, hogy a finn - svéd kapcsolat sosem volt felhőtlen!)
ui.: Egy valamelyest ütésálló telefonnál nem kellene kicsit jobban védeni a kamerát? Bár Photoshopba kb két perc alatt rakok kamerát bármelyik telefon hátuljára!
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
Azért egy ütésálló tesztre kiváncsi vagyok...
érdekes kamerát gsmarena.com-on is írnak (2 MP, 1600x1200 pixels, video(QCIF))
-
(An)Dante
őstag
Elég zárlatos a Nokia, amikor a hivatalos sajstóközleményben lévő specifikációban sikerül azt írnia, hogy nincs benne kamera.. javítom a cikket
-
(An)Dante
őstag
-
AS
félisten
Valoban az. most nézem a menü képeket.
-
Kepi p4 630
tag
Nem akarom a kedves fórum tagokat magamra haragítani, de nekem sárga kivitelben marhára teccik!
-
AS
félisten
válasz
Kepi p4 630 #14 üzenetére
208-x208-as kijelzövel.
érdekes. -
AS
félisten
Kamera 2 megapixels,
kijelzö meg a 8800-bol van!
És mikroSD-vel bövithető!
És ronda!
És ez mért itt van? ez nem okostelefon!
[Szerkesztve] -
-
Kepi p4 630
tag
válasz
Kepi p4 630 #4 üzenetére
Szívesen megnézném hátúlról is! Egyből megoldódna a kamera kérdés!
-
(An)Dante
őstag
válasz
Kepi p4 630 #8 üzenetére
Igen, kissé tényleg az ''Asterix'' a'la Nokia 3220-ra emlékeztet..
-
Kepi p4 630
tag
Egy picit talán még lehetett volna felfelé ''növelni'' a kijelzőt! De így se rossz! Formavilága a 3220-as ra emlékeztet!
-
-
DaveNo1
veterán
Viszont így első ránézésre a kijelző szép, élénk erős színek, no pixels. Ára sem olyan vészes bár kiváncsi vagyok mit takar a multimédiásfunkció+ez a training rész valójában.
-
bolondember
MODERÁTOR
Szent Isten! - feltámadtak a piskóta Alcatelek a Nokiánál...
-
ByB
addikt
Hol itt a design kérem szépen?
Az LG és az Alcatel rosszabb korszakát idézik a formák...
Egy sportos génekkel megáldott ember, nem vágyhat ilyen fónra, legalábbis ilyen formájúra! (A kamera miért is lett kispórolva?)
ui.: Pedig van létjogosultsága a dolognak: tudás + ellenállóság!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ellenálló okostelefon a sport szerelmeseinek két megapixeles kamerával.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest