Legfrissebb anyagok
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Én nem értek veled egyet. A hercules kártyái mindig gyorsabbak voltak a referenciáknál és más gyártok kártyájánál is (ahogy a cikkben is áll). Hogy neked volt egy tök low end kártyád és az nem nyújtott többet az átlagnál az egy dolog (szerintem nem is ő gyártotta hanem csak csomagolta mint sok más cég is a low end kártyáit). És ha jól emlékszem akkor a 3dmark 2003 rekordot is egy hercules kártyával csinálták amiben a referenciához képest majdnem 60% tartalék volt még ez sem véletlen (még ha 10 percig bírta is csak amit nem hiszek). Szerintem jó minőség, megbízhatóság és körítés volt hozzá, de saajnos mindez iszonyatos áron.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest