- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Casement
tag
Ha valakinek nagyon fáj, hogy eltűnik a Hercules-VGA, a fehérvári MM-ban lehet
még kapni... ATI 8500(LE?) Igaz, majd' 40k. :DD -
-
Dassler
őstag
hmhmhm...hát akkor most vehetek Terratecet vagy valami hasonlót...
-
dabadab
titán
Hat, a bedobta a torolkozot helyett talan kifejezobb az, hogy a Creative jol tonkretette.
Egyebkent lehet, hogy egy Audigyt kellene venni, mert eddig mindem hangkartyam gyartojat tonkretette a Creative, lehet, h. most is bejonne :)
Egyebkent a szepnevu (es nemileg on-topic) Hercules Gamesurround Fortissimo III 7.1 sem rossz, az erositett fulhallgato-kimenet pl kifejezetten tetszett rajta, amikor visszatettem utana az MX 300-at, az kifejezetten halknak tunt. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
barbikenje #7 üzenetére
De Ő BBA-ról írt, nem PBA-ról.
-
Zenty
őstag
jah igaz az ati butiott szarokat kéne lehurognija ami annak tünteti ki magát ami nem is. :)Herculest meg nem értem semmi nyereség?Azt hiszem ő adta legdrágáb ati vga-kat és ugy tünt nem kevesen vették főleg amcsiba stb. szoval nem értem. :)Ati meg mg1 nem normalis , de biztos azért csinálta mert félt nemtudja eladni a saját alap vga-jit. :)
-
Vitus
őstag
Ja a Terminator volt a Tseng ET6000-el szerelt karesz, nagyon alázott abban az időben. Nekem egy Hercules Thriller 3D 8Mb-os kártyám volt amin egy Rendition Verite 2200 dolgozott. A megvétele után még 2 évvel is voltak hozzá minden féle driver modok és nagyon ütött a cucc.
-
ööö... na figyu komám, a maga idejében a hercules terminator nevű kártyája (asszem így hívták) ütött mindent, ami mozgott. kis cég, de nem ma kezdték az ipart. leginkább a soyohoz tudnám hasonlítani. itthon azt sem tudják, mi a franc az, a nagykereskedő egyszerűen nem hajlandó behozni az országba ilyet, de pl. amerikában a 2. legkedveltebb alaplapot a soyo gyártja. én mindenesetre sajnálom, hogy megszűntetik a videokártyagyártó részleget... :(((
-
Vitus
őstag
Én nem értek veled egyet. A hercules kártyái mindig gyorsabbak voltak a referenciáknál és más gyártok kártyájánál is (ahogy a cikkben is áll). Hogy neked volt egy tök low end kártyád és az nem nyújtott többet az átlagnál az egy dolog (szerintem nem is ő gyártotta hanem csak csomagolta mint sok más cég is a low end kártyáit). És ha jól emlékszem akkor a 3dmark 2003 rekordot is egy hercules kártyával csinálták amiben a referenciához képest majdnem 60% tartalék volt még ez sem véletlen (még ha 10 percig bírta is csak amit nem hiszek). Szerintem jó minőség, megbízhatóság és körítés volt hozzá, de saajnos mindez iszonyatos áron.
-
Johnny
senior tag
Kár érte :( Az első Hercules kártyám egy Tseng ET6000-es volt, maga idejében tényleg király volt és szerettem.
Az Ati meg inkább azokat a gyártókat buzerálhatná, akik sorozatban adják ki a referencia órajel alatti, csökkentett memória sávszélességü, tv kimeneteről lesrórolt védődióda nélküli, ratyi képminőségü kártyákat. Úgy látszik EZ nem böki a csörüket :(((
Mindegy, az Nvidia se jobb... -
Alvin_ti4200
félisten
Kár érte:(
-
csibra
tag
Volt sok eve egy olyan hir, hogy nincs tobbe hercules videokartya gyarto veg. Azutan megis lett. Ezutan is lesz.
-
dabadab
titán
Nekem is volt Hercules kartyam, meg hozzavalo 12''-es szines (konkretan zold) monitorom :)
-
Szeke
senior tag
Ha a milliókat, amiket eddig a VGA-ágazatba ölt, most hangkártya fejlesztésére fordítják, akkor talán lesz egy normális árú audigy2-verő karijuk :D
-
barbikenje
aktív tag
Vitus meglátása a leghelyénvalóbb, mivel nekem is noname ratyi ATI-m van és hót szopás. Na, de majd jön a brokesz az ATI szájába, ha a sok felhasználó elpártol a gyártótól a kötelezően alacsony áron és minőségen tartott tömeg-, illetve megfizethetetlen (és szerintem annyival nem okosabb) high-end kártyák miatt. De tényleg ők a főnökök, ők tudják, hogy miért kell valami jól működő dolgot így elb...ni...
-
Cefa
senior tag
nekem volt egyszer egy herkules gf4 mx 440-es kék nyákos kártyám.
semmivel nem volt jobb mint a noname.
sőt van egy guillemot tv tunerem na az meg rosszabb mint az átlag.
szerintem nagy humbug volt az egész. És ő is látta hogy ha nem tuningolja gyárilag a kártyát a kkor nem marad a piacon meg. mivel az ati(szerintem jogosan)
rászólt ezért(bár ez szerintem nem igaz) bemondta az unalmast.
egyszerűen drága volt és rossz volt a manageléáse a márkának ennyi. -
Bakkker! Pedig ez volt nekem is a nagy álmom, hogy egyszer Hercules VGA-m lesz... Most már be kell érnem egy sima BBA-val... :D
-
hungeek
senior tag
az Ati is kezd ''hisztis'' lenni.... :(((
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Pedig ez a renitens magatartás szerintem többet használt az ATi kártyákról kialakult képnek, mint amennyit ártott. Mind1, ATi tudja.
-
Niquis
aktív tag
Fuck.:( Nagyon jók voltak.Ezek szerint sosem lesz már Hercules gyártmányú R420-am:)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest