Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- TCL LCD és LED TV-k
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
ez nekem kicsit úgy hangzott, mint amikor gy.f-et mosdatják azzal a dumával, h abból, vki milyen volt üzletemberként, egyáltalán nem lehet megítélni, milyen politikusként.. hát, maradjunk annyiban, h nagyonis..
mert az ember minden megnyilvánulása személyiség-jéghegyének 1-1 csúcsa, és csak a medermélységen múlik, mennyi marad takarásban.. -
Phix
tag
''(nah csak le kellett írnom a szavakat...)''
_seth_, kérlek, ne gondold, hogy támadlak vagy nevelni akarlak, de ebből is látszik, miért nem sikerült négy oldalon keresztül, és miért nem sikerülne további negyven oldalon keresztül sem közös nevezőre jutnunk.
Te mindig is úgy fogod érezni legbelül, hogy valami rosszat tettünk azzal, amikor azt a címet adtuk a hírnek, amit, mert a fenti hozzászólásban sem érzed azt a különbséget, ami éles határvonalat húz a kétfajta felhasználás közé. Ha a fasz szó közbeszédben történő elfogadottságáról vitatkozol valakivel, ahogy most mi tesszük (jut eszembe: vagy a fasz szó doménnévben való alkalmazhatóságáról, ahogy a hír szólt), akkor nem káromkodsz, és nem trágár vagy, ha a szót leírod. Emiatt ne legyen lelkidurdalásod.
-
Erasmus
őstag
sztem a két szó pontosan ugyanabba a regiszterbe tartozik, de erről tényleg nem érdemes vitázni (pl. kurva jó=fasza).
érdekesség, hogy az erdélyi magyar szótörténeti tár szerint először 1567-ben lett leírva mind a kettő, történetesen ugyanabba a szép mondatba:
Agotha vxor fransisci Seres, se audisse Quod ita dixisse vxor Valentini ad Dorotheam Tothazy Hallode ha en Nem Mosom az en vram labath Jowel te Mosd a fazat ... Kozos Kurua Nagseggw
-
Erasmus
őstag
hallod, az azért kissé erős, hogy az index hozzánk képest ártatlan szűz leány. ha szoktad olvasni, ott jóval cifrább címekbe is belefuthatsz (pl. egy közelmúltbeli vezető hír: [link]).
mindezt nem azért, hogy magunkat polírozzam itten az index kárára (eszemnbe sincs ezt tenni), hanem hogy megkérjelek benneteket: ne essünk már ekkora túlzásokba. atomhalál meg tömegsír ne legyen mán... -
Phix
tag
''Pl megnézném mikor írnának ilyet a népszabadság címlapján...''
Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel, amikor azt írom, hogy a hír írójának szakmai képesseiget igen nagyra tartom, így szerintem csont nélkül írhatna a Népszabadságba is. És igen, lehet, hogy sokaknak fura, de ezt a hírt a Népszabóba is leírhatta volna ugyanezzel a címmel. És az a főszerkesztő vagy tulajdonos, aki ezért lebarmolta volna, az szerintem tévedett volna.
De természetesen lehetséges, hogy most én tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

DDDDD