Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Phix #78 üzenetére

Nem az volt a lélnyeg, hogy ki írta. És sztem a népszabadságban ilyen SOHA nem lehetne a címlapon akármilyen cikk/hír legyen is az amely ezt a szót tartalmazhatja mert ez mint írtam egy negatív értelmű szó és nem a hímvesszőre utal (pl így is lehetett volna írni) hanem egy kötekedő, trágár, gyalázkodó szó és használata nem indokolt.

Egyébként már maga a hír értelme is megkérdőjelezhető mert az egészben az említett szó a lényeg a hátérnek semmi jelentősége nincs, ez a hír csak egy indok arra, hogy egy ilyen provokatív szót elfogadhatónak tüntessenek fel pedig nem az és ezt akárki akármit mond nem lehet elfogadni.

Az, hogy vki/(vkik) prűd nem erről szól és nem is kellene ezt feszegetni mert attól, hogy egy ilyen szót beírok egy hír címébe nem leszek világmegváltó aki csupán a szólásszabadság érdekében cselekedett és egy roppant fontos hírt közölt le mert ennek a hírnek annyi értelme sincs mint, hogy Kiszel Tündének ki a férje (:DD).

(Az ilyen hírek megírásához egyébként nem kell óriási nagy felkészültség és szakmai hozzértés mert annyi az egész feladat, hogy egy külföldi oldal hírét lefordítsuk magyarra, ilyet már csináltam én is nem is egyszer szal nem nagy feladat és a fórumozók azon része akik bármilyen idegen nyelvet ismernek ezt meg is tudnák tenni mindenféle probléma nélkül, de a hír írójának hozzértését nem vonom kétségbe csak leírtam, hogy egy ilyen hír nem egy óriási feladat elleneb jó kis vita lett belőle pedig csak annyit kellett volna tenni, hogy egy ésszerű döntéssel vagy nem írni meg a hírt vagy elfogadhatóan, a hír értékéből semmit sem vont volna le a ''Domain név cenzúra'' cím sem vagy bármilyen más cím).
    Ugyanakkor kérdezem én, hogy a mindennapi beszédben ennyire elfogadott lenne a szó használata? Mert sztem egyáltalán nem és az index címében használttal köszönőviszonyban sincs.

Persze ez az én személyes véleményem.

• ponti_ak

addikt

Bocs, de szerintem nem erre gondolt. A szakmai képességekről szvsz senki nem beszélt.
    Itt arról van inkább szó, hogy ki mit/mennyit enged meg magának ..és főleg minek?
    Mi értelme van cikknek? Azon kívül, hogy figyelemfelkeltő (volt) a címében az az egy szó... Szerintem nem sok - és amint látod mások szerint sem...

Egy kivétel (mentség :F ) persze van: ha felmérésnek szántátok a hírt, hogy pl mennyien reagálnak rá 1 óra alatt, stb... Akkor gratulálok, nem volt rossz ötlet.... de erkölcsös sem.
    Éljen a kapitalizmus! (Meg a szenzációhajhászás).
    Ha pl ezzel a hozzászólásommal segítettem a PH! fennmaradását, akkor örülök. :)) (Ehh, kicsit elrugaszkodtam már a földtől, de mindezt csak azért tettem, mert továbbra sem értem az álláspontodat.

Aki ezek után álszenteskedéssel, meg prűdséggel akar vádolni, nyugodtan tegye meg, de a véleményemen ez nem fog változtatni.

Végeredményben csak kicsit elszomorítónak tartom ezt az egészet, de hát ''Tévedni emberi dolog..'' ..nem beismerni viszont - néha - még nagyobb hiba..

Befejeztem az okoskodást, és elnézést kérek, ha terjengős voltam, de kicsit felbosszantottam magam emiatt a kis butaság miatt így késő este egy fárasztó nap után... :U
    ui: remélem holnap már nem lesz fent ez a ''hír''

[Szerkesztve]

• KEndre

HÁZIGAZDA

Káromkodni már meg csúnya dolog! Szögezzük le! :(

Új hozzászólás Aktív témák