Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Google Home/Nest
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Áh dehogy
Csak ennek az embernek vagyok nem kívánatos na de miért érdekeljen?
Mint írtam ez igazán lájtos levél ahhoz képpest amilyeneket írni szoktak
(hardwareoc-n vagyok moderátor és néha odakeveredik egy ''na majd megmutatom én nekik'' beállítottságú emberke, azok szoktak ilyesmiket írni, hogy ''megyünk oszt megverünk''
)
Azt mondjuk nem értem mi a problémája az oldalammal mert az egy kifejezetten személyes oldal és nem politizálok, nem elmélkedem rajta semmiről persze ha már belekötött vmibe akkor jobb mindenre azt mondani, hogy ááá haver ez sz.r....
Na de az vicces, hogy egy több diplomás embernek hajnali 4kor nincs jobb dolga mint nekem ilyen emailt írni helyesíási hibákkal

-
Grafiqs
őstag
Mi a helyes?
Semmi. Elfelejteni az ilyen semmitmondó hírértékkel nem rendelkező kis szarokat. Az a helyes. Az ilyen ''híreket'' a bulvár sajtóban megírják mínuszos hírnek (max. 200 karakteres anyag) és beteszik valahova a szélre helykitöltésnek. Mert másra egyrészről alkalmatlan, és még annyit sem ér.
Nemhogy egy magára valamit is adó IT oldal a nyitó oldalon szerepeltessen egy bulvár szemetet. Szégyen, hogy azt kell megélni, hogy úgy gondolod, Te mint vezető, hogy csak ilyen módon lehet olvasókat szerezni.
Persze bizonyosan lehet. a 12-16 éves korúak közül. Csak ők kevéssé képviselik a hírdetők számára oly fontos 18-49 éves korosztályt (mert ők képviselik ugye a fizetőképes keresletet). És arról már nem is szólva, hogy ezzel a magatartással, pontosabban tartalommal, csak elveszítitek azokat az informatika iránt fogékony, ne adj isten hozzáértő olvasókat-forumozókat, akiknek köszönhetően nőtt a forum jóhíre oly nagyra. És válhatott az évek során az ország egyik talán ha nem a legnagyobb informatikai portáljává.
Beszélgettünk már erről személyesen is. Akkor is elmondtam a véleményem ezzel kapcsolatban. Hagyni kell ezeket a ''híreket'' azoknak a portáloknak akik ezekből élnek.
A helyesírást már nem is említem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak ennek az embernek vagyok nem kívánatos na de miért érdekeljen?
(hardwareoc-n vagyok moderátor és néha odakeveredik egy ''na majd megmutatom én nekik'' beállítottságú emberke, azok szoktak ilyesmiket írni, hogy ''megyünk oszt megverünk''
)