- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Áh dehogy
Csak ennek az embernek vagyok nem kívánatos na de miért érdekeljen?
Mint írtam ez igazán lájtos levél ahhoz képpest amilyeneket írni szoktak(hardwareoc-n vagyok moderátor és néha odakeveredik egy ''na majd megmutatom én nekik'' beállítottságú emberke, azok szoktak ilyesmiket írni, hogy ''megyünk oszt megverünk''
)
Azt mondjuk nem értem mi a problémája az oldalammal mert az egy kifejezetten személyes oldal és nem politizálok, nem elmélkedem rajta semmiről persze ha már belekötött vmibe akkor jobb mindenre azt mondani, hogy ááá haver ez sz.r....
Na de az vicces, hogy egy több diplomás embernek hajnali 4kor nincs jobb dolga mint nekem ilyen emailt írni helyesíási hibákkal -
Grafiqs
őstag
Mi a helyes?
Semmi. Elfelejteni az ilyen semmitmondó hírértékkel nem rendelkező kis szarokat. Az a helyes. Az ilyen ''híreket'' a bulvár sajtóban megírják mínuszos hírnek (max. 200 karakteres anyag) és beteszik valahova a szélre helykitöltésnek. Mert másra egyrészről alkalmatlan, és még annyit sem ér.
Nemhogy egy magára valamit is adó IT oldal a nyitó oldalon szerepeltessen egy bulvár szemetet. Szégyen, hogy azt kell megélni, hogy úgy gondolod, Te mint vezető, hogy csak ilyen módon lehet olvasókat szerezni.
Persze bizonyosan lehet. a 12-16 éves korúak közül. Csak ők kevéssé képviselik a hírdetők számára oly fontos 18-49 éves korosztályt (mert ők képviselik ugye a fizetőképes keresletet). És arról már nem is szólva, hogy ezzel a magatartással, pontosabban tartalommal, csak elveszítitek azokat az informatika iránt fogékony, ne adj isten hozzáértő olvasókat-forumozókat, akiknek köszönhetően nőtt a forum jóhíre oly nagyra. És válhatott az évek során az ország egyik talán ha nem a legnagyobb informatikai portáljává.
Beszélgettünk már erről személyesen is. Akkor is elmondtam a véleményem ezzel kapcsolatban. Hagyni kell ezeket a ''híreket'' azoknak a portáloknak akik ezekből élnek.
A helyesírást már nem is említem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő