Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- OLED TV topic
- Google Home/Nest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Áh dehogy
Csak ennek az embernek vagyok nem kívánatos na de miért érdekeljen?
Mint írtam ez igazán lájtos levél ahhoz képpest amilyeneket írni szoktak
(hardwareoc-n vagyok moderátor és néha odakeveredik egy ''na majd megmutatom én nekik'' beállítottságú emberke, azok szoktak ilyesmiket írni, hogy ''megyünk oszt megverünk''
)
Azt mondjuk nem értem mi a problémája az oldalammal mert az egy kifejezetten személyes oldal és nem politizálok, nem elmélkedem rajta semmiről persze ha már belekötött vmibe akkor jobb mindenre azt mondani, hogy ááá haver ez sz.r....
Na de az vicces, hogy egy több diplomás embernek hajnali 4kor nincs jobb dolga mint nekem ilyen emailt írni helyesíási hibákkal

-
Grafiqs
őstag
Mi a helyes?
Semmi. Elfelejteni az ilyen semmitmondó hírértékkel nem rendelkező kis szarokat. Az a helyes. Az ilyen ''híreket'' a bulvár sajtóban megírják mínuszos hírnek (max. 200 karakteres anyag) és beteszik valahova a szélre helykitöltésnek. Mert másra egyrészről alkalmatlan, és még annyit sem ér.
Nemhogy egy magára valamit is adó IT oldal a nyitó oldalon szerepeltessen egy bulvár szemetet. Szégyen, hogy azt kell megélni, hogy úgy gondolod, Te mint vezető, hogy csak ilyen módon lehet olvasókat szerezni.
Persze bizonyosan lehet. a 12-16 éves korúak közül. Csak ők kevéssé képviselik a hírdetők számára oly fontos 18-49 éves korosztályt (mert ők képviselik ugye a fizetőképes keresletet). És arról már nem is szólva, hogy ezzel a magatartással, pontosabban tartalommal, csak elveszítitek azokat az informatika iránt fogékony, ne adj isten hozzáértő olvasókat-forumozókat, akiknek köszönhetően nőtt a forum jóhíre oly nagyra. És válhatott az évek során az ország egyik talán ha nem a legnagyobb informatikai portáljává.
Beszélgettünk már erről személyesen is. Akkor is elmondtam a véleményem ezzel kapcsolatban. Hagyni kell ezeket a ''híreket'' azoknak a portáloknak akik ezekből élnek.
A helyesírást már nem is említem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak ennek az embernek vagyok nem kívánatos na de miért érdekeljen?
(hardwareoc-n vagyok moderátor és néha odakeveredik egy ''na majd megmutatom én nekik'' beállítottságú emberke, azok szoktak ilyesmiket írni, hogy ''megyünk oszt megverünk''
)