Aktív témák
-
Adi
senior tag
A BT eredetileg minden bizbasz összekapcsolására lett kitalálva és az eszközön múlik, hogy milyen profilt valósít meg a speckóból. Értelemszerűen más profilt valósít meg egy telefonfülhallgató és mást egy alaplap. :)
-
Den
veterán
A bluetooth eredetileg eszközök összekapcsolására (nyomtató, szkenner, billentyűzet, dig.fényképező) lett kitalálva, csak nehezen indul be a dolog.
-
Adi
senior tag
100m biztosan? Mert alapból a BT csak 10 körül tud, ahhoz már erőlködő kell. Meg nem értem, hogy miért kell USB2.0-ra dugni, ha csak 1 Mbps-t tud.
Én inkább maradnék a jó öreg FastEthernetnél, nem szeretem az elektroszmogot növelni. :) -
Goodman
tag
MSI KT3 Ultra is tamogatja mar elvileg, legalabbis a leirasban van szo a bovitorol.
Aktív témák
Hirdetés
ph Az MSI mindig is szerette leegyszerűsíteni a hálózati kérdéseket, ezért közeleg a PC2PC Bluetooth...
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest