Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Várjuk a tesztet
. Én is egy esetleges cserén kondolkodom, így a válaszok engem is érdekelnének
-
ATish0
tag
Kicsúsztam a mod időből...
ha jobban körülnézek azért akadnak programok, játékok a neten.. Szép is a teló, és a 14,5mm vékonyak mondható (ezt az adatot találtam a legtöb helyen)... Erősen gondolkdodom rajta, hogy ezt a telót vegyem-e
-
ATish0
tag
Hm ma találkoztam először ezzel a telóval... 80k-ért láttam, (utána olvasgattam) de még mindig nem tudom, hogy ér-e annyit a telefon
, de remélem kipróbálés után könynebb lesz dönteni
[link] Ezek szerint van hozzá 1gb-s sd kártya, de ez gondolom több mindentől függ (egyik fórumon írta valaki,hogy ő 2bg-os kártyát kapott)
Linuxról nem tudok sokat, de a symbiannak jobban örültem volna(arra legalább leeht programokat találni... linux esetében ez nem sikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Minecraft
- Eredeti játékok OFF topik
- Kutya topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest