Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Azt nem tomm, h fel todd-e rakni ezekre a win-t, mostanában elég sokminden változott a kompatibilitással kapcsolatban. Különben nagyon sok játéknak megvan a mac verziója.
Én speciele azért vettem notit, mert sokX költözöm, kocsim nincs és nem mindegy, h egy aktatáskányi/4-5 kilónyi cuccot kell cipelni vagy 5x ennyit. + a koliszobámban el se fért volna normálisan egy full PC. Egyébk SZVSZ a jobbakon egész jól lehet játszani, én a heroes 5-öt nyomtam sokáig, bár a VGA-mnak ez volt a legvége (mobility radeon9600).
Ill ha a villanyszámlát nézed: egy CRT moncsival szerelt konfi mindenestül eszik kb 600W-ot, vmikor kiszámoltam, h egy 90W-os notival szemben egy-két év alatt kijön az árkülönbség (nem magyar árakon)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest